2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Gunaydin kizlar

Forumdaki tum ogretmen bacilarimin bu ozel gununu kutluyorum

Bnim kiz artikin yuruyoo gibi tay duruyoo sonra 3-4 adim atiyoo sonra yine duruyooo ve yine adimliyoo sonrada oturuyoooo ve kendini alkisliyooo deli mi ne

Ne ypniz valla uykular pic oldu bizimde 2 saat arsyla uyaniyoz sebebsiz

Opuyam sizi zilliler vede seviyamnmn ve de .........anladiniz siz onu

Slm kızlarrr
Vaveeee hayırlı olsun dişiniz inan kendi dişimiz çıkmış kadar çokk sevindim bide selermim kurtulsa tamamdır:)))
Bitufullll saol canmmmm nişantaşını aradık varmış beden eşimin bi arkadaşına da sölemiştik dün almış yarın yolluycakkk .. Uyumsuz olduğun sıfat. " cimcime" :))
Dün oğlana tay çöreği yaptık çok eğlenceli geçti..annem ince ince 3-5 çıta yapmış sırtına bağladık oduncu misali:)) sokakta onunla yürüdü komşularda bakıyo falan çok komikti.. Yarın işşşş var.3 gündür tatil yapıyodum iyiydi böle yaaaa((

sağolun kızlar, 24 saat surat yaptım sonunda yumuşadım artık:) evlilik hayatımızda en çok kavgayı şu temizlikten dolayı yapıoyruz :) temizlik esnasında düştü diye kızdı zaten, ben ona dağınıksın diye kızarım o bana fazla temizsin kasma diye..erkek kadın farklı farklı,...sevilmeseler çekilir dert değil sıpalaryine de Allah yanımızdan eksik etmesin onları

İyi akşamlarr
Öğretmen arkadaşlar öğretmenler gününüz kutlu olsun allah sizi başımızdan eksik etmesin
Vave hayırlı olsun bundan sonrasıda pıt pıt gelsin peşpeşe :)
Tutku add maşallah hayırlı olsun darısı bizimkilerin başına

Son düzenleme:
Ogretmenler gunumuzu kutlayan butun arkadaslara tesekkurler.. Ben de butun meslektaslarimin gununu kutluyorum..
Vavemmm...hayirli olsun disiniz.ama demistim bu defa dis geliyor icime dogdu diye.. :) darisi selermin basina.:)
Add masallah denizime... Ne sevimlidir cimcime... Op yerime.. :)
Yarin sabah yolculuk var.. Oglusum rahat durur insallah.
Herkese sevgi ve saygilarimi sunuyorum... :))

hayırlı yolculuklar ruzam

sonunda beee, hayırlı olsun sapasağlam dişleri olsun inşallah

ananmm maaşallah tatlı kuşa..

tay çöreği ne ki ?

seninde kutlu olsun canım. hayırlı yolculuklar şimdiden,inşallah yol boyunca uyuya uyuya gider :)

canım benım sağol hayırlı yolculuklar sana, huzulu gecsın yolculuğunuz

fulya we esterapim teşekkürler canlar

bir de ben kutlamamışım topunuzun öğretmenler gününüz kutlu olsun

benim görümcem de aynı böyle uyur sürekli parmağı yüzünde bi yerlerinde, düşünür vaziyette,maaşallah kuzuya,mışıl mışıl uyusun büyüsün.. müdürün mü söyledi bizimki daha söylemedi de netten de mebbisten falan öğreniliyo mu ki ?

Tutku bu bursada daha neler duycam ben...tay coregi de ne bacim... :) amma sosyetiksiniz he..
Arkadaşlar siz menenjit aşısı yaptırdınız mı yada yaptırcakmısınız ? Dr larınızın görüşü nedir ?
Ne zaman yapiliyor canim.

Goremedim fotonuzu.ise gidince bakicam hemen.eminim cook tatlidir.. :))
İyi dilekleriniz icin cook tesekkurler kizlar... İnsallah rahat durur sipam.gerci bi saat surecek de sabit kalinca 5 dk bile zor duruyor.hadi bakalim hayirlisi..

Ruzacım 2 ayrı firmanın var biri 9. Aydan sonra diğeri 1. Yaştan sonra . Yapılma zamanına göre doz sayısı değişiyor ücretli aşı bakanlık karşılamıyor
Bu arada iyi yolculuklar canım yavruşun üzmez seni umarım rahat geçer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…