2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
pimpirikli tubadan da bu beklenirdi zaten... :KK31:
düzenli kontrollere geldiğin zaman hiç bir sıkıntı olmaz diyor. 100 kişiden 1 ya da 2 tanesinde olma ihtimali var imiş. onlar da kontrollere düzgün gitmeyenlerde. sen de ablam gibi üç kere korunursun, hem spiral, hem prez. hem dışarı.. :KK35:

ahahhhhhaaaaa ruzaaa spiral hariç diğer 2 siyle korunuyom canım nassı bildin:KK52:

Kızlar ya bizim paşanın iki gecedir ateşi çıkıyor, 38'i geçmedi ama bütün gece ateşliydi. Hele dün gece sabaha kadar sürekli sürekli uyandı. Bugün de her iki gündüz uykusunu da iyi uyuyamadı, gözünü kapatıyor tam uyuyacak bir yeri ağrıyormuş da uyuyamıyormuş gibi gözünü açıp ağlıyor. Anlamadım ne olduğunu :KK43: Burnu akmıyor, öksürük yok... Sadece ateş ve muhtemelen ateşin verdiği huzursuzluk. Doktora götürsem mi bilemedim :26:

La ziyaretciler napsiniz???

Ferda yeni bi dismi geliyo acaba...doktora goturunce bisey yok diyip geri yolluyolar biktik artik.

Kızlar ya bizim paşanın iki gecedir ateşi çıkıyor, 38'i geçmedi ama bütün gece ateşliydi. Hele dün gece sabaha kadar sürekli sürekli uyandı. Bugün de her iki gündüz uykusunu da iyi uyuyamadı, gözünü kapatıyor tam uyuyacak bir yeri ağrıyormuş da uyuyamıyormuş gibi gözünü açıp ağlıyor. Anlamadım ne olduğunu :KK43: Burnu akmıyor, öksürük yok... Sadece ateş ve muhtemelen ateşin verdiği huzursuzluk. Doktora götürsem mi bilemedim :26:

muhtemelen basit soğuk algınlığı geçiriyor, vücudu virüsle savaştığı için de ateşi çıkıyor. 1 gün daha gözlemle bence. iyiye gitmiyorsa götürürsün.geçmiş olsun kuzuya :KK5:

bugün her zamanki gibi erkenden kaldırdı oğlan beni, kakasını yaptı, altını temizletti, yumurtasını yedi, sonra yine uyumak için mememe doğru yol aldı. saat 9du yattık. 9.30 gibi ben de biraz uyuyayım dedim. ara ara kalkıp mızıldadıkça mememi verdim falan. sonra derin uykuya dalmışım. kalktım oğlan hala bi o memede bi bu memede, tam uyumuyor da. saate baktım 13.19 :KK53::KK53::KK53::KK53:

hala uykusu var gibiydi. muhtemelen ben uyurken o uyanıktı. o kadar saat nasıl uyarmadan durdu beni bilmiyorum. resmen üstüme ölü toprağı serpmişler. görümcem aramış onu bile duymamışım. diyorum belki de oğlan mızırdandı ama ben duymadım. :KK53::KK53::KK53:

ayshe,
çok üzüldük duyduğumuzda. ALLAH yardımcın olsun, kocana da rahmet diliyorum. Facebooktan gördüm kızını çok tatlı maşallah. İnşallah ikinizin yüzü hep güler.

selam kızlar,

ne yapanız huhuhuhuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvv ben çok iş yaptım bugün ohohoooooo yok lan o işi degil ev işi yaptım yavvv ne fesatsınız temizlikti yemekti çamaşırdı derken bittim yani şarja baglanmam lazımmmmmmmm doping almam lazım anladınız siz onu :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kızımında sesi kısık gariban yaaa anne diyooo agzı oynuyoo ama ses yok :KK52:

ruzaaaaaaa ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sefan olsun spiralde takılmış artıkın non stop oynaşırsınız :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK55::KK55::KK55::KK55:

eeeeeeeee ne var ne yok yavvvvv ??????

selam kızlar,

ne yapanız huhuhuhuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvv ben çok iş yaptım bugün ohohoooooo yok lan o işi degil ev işi yaptım yavvv ne fesatsınız temizlikti yemekti çamaşırdı derken bittim yani şarja baglanmam lazımmmmmmmm doping almam lazım anladınız siz onu :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kızımında sesi kısık gariban yaaa anne diyooo agzı oynuyoo ama ses yok :KK52:

ruzaaaaaaa ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sefan olsun spiralde takılmış artıkın non stop oynaşırsınız :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK55::KK55::KK55::KK55:

eeeeeeeee ne var ne yok yavvvvv ??????
ay yazik kizina yaaa :KK5:

kolay gelsin bakalim benim de cok isik var camasirlar makinada bekliyor, daha atilacak suruyle bir de kurumus katlanacaklar var:18:

camasirlari kurutup katlayip sahibine gore ayiran makine ciksa da kurtulsam:KK1:

Add sanada söylecek bisey bulamiyorum ben o kadar is yapinca spatulayla koltultan kaziyolar..sen bide üstune haşna fışnayla cila yapiyosun:KK53:

Kizlar iyi geceler. Damlacigimi salliyorm. Saat basi uyaniyor demistim ya devam ediyo kahvalti corba yogurt meyve mama hepsini yiyo. Gunde uc dort kez de kaka yapiyo ama ishal degil. Artik takmiyorum insallah duzelir bi gun. Ama cevaplar icin cok tesekkur ederim. Bituful hicbi mesajimi cevapsiz birakmiyosun sagol:)

Kizlar iyi geceler. Damlacigimi salliyorm. Saat basi uyaniyor demistim ya devam ediyo kahvalti corba yogurt meyve mama hepsini yiyo. Gunde uc dort kez de kaka yapiyo ama ishal degil. Artik takmiyorum insallah duzelir bi gun. Ama cevaplar icin cok tesekkur ederim. Bituful hicbi mesajimi cevapsiz birakmiyosun sagol:)

Benimki de uyanıyo, mecburen beraber yatıyorum hala napıyım :KK5:

Gece olmuş doğru düzgün sayfalar hic ilerlememis bile noluür yaw

X