2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

Evet z3ncefil iyi yapti zaten elacim valla iyiki var..

çok iştahsızım ya bu günlerde,karnım aç,bişiler yemem lazım,canım yemek istemiyor.. ama sora aç olunca kan şekerim düşüyor başım ağrıyor.. ne yesem acaba yaaa,bu hayat çok sıkıcı,çok zor,bi de saçlarım bugün pek kötü,bi de regl oldum,bi de ağlayasım var karnımın acıkmasından nefret ediyorum demiş miydim.pofff.

Son düzenleme:
bituful geçmiş olsun
burçakk sana da geçmiş olsun canım hayat çok zor
çook

Ay senin ikinci kiz mi anam cok sevindim ne guzel ya Allah saglikla kavustursun elini ayagini paris ikinci dogumuda normal mi düşünüyosun bacim?

Ben tirstimda

ay evet canim kiz AMIN CANIM AMIN allah saglikli verir insallah darisi basina artikhee normail olur insallah bende cok tirsiyorum ilkinde bilmiyordum ya o yuzden hic takmiyordum ama bunda tecrubelerim beni korkutuyor

Yukardaki komsumun bir alip weremedigi war benimle cok sinirlendim bugun biri bana sakin ol desin

Vaveee sabah sana sordum sallamadin beni
Süt diyordum artırmak için diyorum napsak diyorum

Vaveee sabah sana sordum sallamadin beni
Süt diyordum artırmak için diyorum napsak diyorum

kız görmedim be ya :44:

ben humana still tea aldım bugün. rezene, anason, kimyon, çemen otu tohumu demleyip içtim. gün de en az iki kez yapmak lazım.. bakalım ne olcek

Kiz okadar seyi tek tek mi alcaz ve nerden ve ne kadar
Ben bi şey duydum sabah onu yazdım sana motilium die bi bulanti ilaci varmis asyaasya kullancakti hatta
Nette araştırdım bi kız kullanmış günde 300 cc den 600 cc ye çıkmış sütü ama eşim izin vermiyor ilaç sonuçta diyor

canım ben başladım kullanmaya :)

Asya farkettimi hic artma varmi
Eczacima sordum senin icin yazdim okudunmu mesajimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…