2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Asya farkettimi hic artma varmi
Eczacima sordum senin icin yazdim okudunmu mesajimi

okumadım canım bugün başladım şuan işteyim ben sağmıyorum oyüzdende bilmiyorum benim önceden sağdığım sütlerim var ama oğlum içmiyor oyüzden sağmıyorum dolaptakileri napıcam bilmiyorum

SELAM BEBEKLER... size dedim yanlış anlamayın bebelere demedim..
döndüm bursa'ya.. işimi de evimi de özlemişim ya.. ama çok zor oldu ayrılmak. annem hala ağlıyor. napalım bizim de kaderimiz böyleymiş..

angaralıyım yavrum. anam babam bacım abim kısaca herkescikler orada. gel gel alırız seni de.
başın sağolsun selermcim. Allah rahmet eylesin.

küstüm.. onu sevme beni sev.. o senle buluşmaya geliyor mu.. gelmiyor. beni sev sen.
hakkat ne zaman buluşuyoruz... bu haftasonu çoooooook işim var. ev almış başına gidiyor. camlardan dışarısı görünmüyor. ya diğer haftasonu ya da sonra ne zaman isterseniz..

Dorukta fatih beye kim götürüyor du bebisi
tutku götürüyordu herhalde canım. ama şevket yılmaza götürecekti herhalde.
Yukardaki komsumun bir alip weremedigi war benimle cok sinirlendim bugun biri bana sakin ol desin
sakin olma bebem. git saçlarına yapış.

hmmALLAH bagislasin insallah bide oglun olur yakin zamandabu arada sen alinti yapinca niye ull yaziyor kiz :44:

valla ben de kendimi avutuyordum, neyse olursa beraber büyür giderler, büyüyünce rahat ederim diye ama yokmuş. hala da adet olmadım. spiral taktırmaya tam bu ay karar vermiştim, hatta ankarada randevumu bile almıştım. cumartesi olurum, pazartesi taktırırım diye, taktırmayım diye olmuyor herhalde..

valla en iyisi spiral taktir kafan rahat etsin ama ikinci cocugu ne zaman yapmayi dusunuyorsun bitane daha yapaydin da oyle taktiraydin taktir cikart olmazdi

valla en iyisi spiral taktir kafan rahat etsin ama ikinci cocugu ne zaman yapmayi dusunuyorsun bitane daha yapaydin da oyle taktiraydin taktir cikart olmazdi

ya ne bileyim ben de öyle düşünüyordum da böyle olunca korktum.çok da dikkat ediyoruz aslında. ikinciyi utku 3 yaşındayken falan yaparız herhalde. ama onunla bitmiyor ki, üçüncü var, dördüncü var....

sende benim gibi gurbettesin ya coalmayami calisiyorsunmadem o kadar cok yapican arka arkaya yap gitsin cok rahata alisma

Yukardaki komsumun bir alip weremedigi war benimle cok sinirlendim bugun biri bana sakin ol desin

ADRESSSS VERR GELELİMMMMM O KARIYI DÖVELİMMMM bu kisim ritimli..nooldu ya napti gomsu halimi silkti kapliarimi vurdu hi hii???

Esin hakli banada mantikli gelmedi..dogal yollari deneyin..

Heyyy masallah arkadaşim catina kuvvet dogur
Bu arada purcak en cok seni seviyo merak etme oyyy ruza şöylee oyy ruza böyle yidi beni

Purcak sanada ayri guldum msji alinti yapcaktim bulamadim

Esrabeyaz sende isim ver alinti yapma bacim hepsinde null diyo nasilsa

kaç gündür canımı sıkıyor benim üst komşum şeytan diyor...
off çok stres yaptım hiç iyi değilim içimi boşaltmalıyım sabah aşağıdan yukarıya
epey bağırdım ama bilmiyorum anladı mı

Asyacim senin icin sordum
Süt artirma özelliği yok dedi eczacim ama nette kullananlar iyi diyor dene bakalım
E sagmiyosan nie icion anlamadım

Bituful bituful bituful
böle iyimi
Bak null yok sen de beni seviyon mu?

sevgi pıtırcıkları....
yaradılanı severim yaradandan ötürü...

Esra ilk günden seni seviyorum diyip ilişkiyi yipratmak istemiyorum

Bu arada bende ust komşu müzdaribiyim sabah 10 da hergün elektrik süpürgesi acar pazarda dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…