2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızzzzz kutlu olsunnnnnnnnnn

Emeği geçen (Kürt, Türk, Çerkez, Lazzzzz) herkestennnn Rabbimmm razı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Mekanları Cennet olsunnnnnnnnnnnnnn

Bişi anlatcam ama gülmeyin ok
Emre Altuğ un yeni şarkısını dinliyorum işyerinde sabahtan beri cok hos gerçekten "Hangimiz tertemiz" kulaklıkla dinliyorum bi yandan da farkettim ki abiye gibi tek omzumu sallayıp duruyorum.
Offf
Az buçuk rezil olmuşum

Pitiful kizimla oglum arasi 3 sene 4 ay. En ideal yas araligi 3_4 bence.ben hic zorlanmadim kizimdan yana.kskanmadi.su siralar ufak tefek oyuncak konusunda basladi o kadar.

Paris aynen kadas hepimize sormustu kimse ilgilenmedi :KK53: ben ilglendim bana yoneldi daha 14 olmadi leynn ..10900 gr di 9aylik kontrolde maasallah :KK53:

vave ne diyorsun canim anlamadim valla:KK53:
selerm basiniz saolsun ALLAH mekanini cennet eylesin.
gokce basta hic anlamiyordum ama bu 6. ayda basladik zorluklara cok yoruluyorum aksam yataga zor dusuyorum ama rahat rahat uyuyamiyorumki oglan ikide bi uyaniyor:KK31::KK31:

vave ne diyorsun canim anlamadim valla:KK53:
selerm basiniz saolsun ALLAH mekanini cennet eylesin.
gokce basta hic anlamiyordum ama bu 6. ayda basladik zorluklara cok yoruluyorum aksam yataga zor dusuyorum ama rahat rahat uyuyamiyorumki oglan ikide bi uyaniyor:KK31::KK31:

pardon pitifula yazcaktım ben onu karışmıssss :KK53: :KK53:

suanki kilom 80 boyumda 1.70 gerisini sen dusun:KK53::KK53:fotoyuda kizim dogsun ana kiz suslenip koyariz:KK49:
nasil emziriyim kiz zaten 3 ay emzirebildim sipa emmedi 4 aylikkende hamile kaldim ya:KK37:

Ay senin ikinci kiz mi anam cok sevindim ne guzel ya Allah saglikla kavustursun elini ayagini paris ikinci dogumuda normal mi düşünüyosun bacim?

Ben tirstimda:KK53:

Nihahaa ankara cik aradan:KK1:

Sahipsizmi sandiniz olummm kimi picakliyonuz siz???

Esracim daha tam karar vermemislerdi yoksa sana söyliceklerdi ben sahidim..iyi bari c.tesi calismiyomussun bak ne güzel bulusun bulusun:KK19:

Selam bacilar

Ne ypiyonuz bn calismaca offfff skici :KK43:((((

Kizda gece yine nane molla uyudu :KK43:(

Nihahaa ankara cik aradan:KK1:

Sahipsizmi sandiniz olummm kimi picakliyonuz siz???

Esracim daha tam karar vermemislerdi yoksa sana söyliceklerdi ben sahidim..iyi bari c.tesi calismiyomussun bak ne güzel bulusun bulusun:KK19:

bitufulun sen burda iyi bi insanmış gb izlenim verdiğine bakma esracan aslında pek çekilmezdir,onu sevme,elayı sev yasemını sev ne bılıım aleynanın fılan da gideri var bence:KK37::KK37:

Doru söylüyosun ben karar verdikten sonra 5-6 ay icinde hamile kaldim..2.yasida hesaba katarsak bi sene falan ugrasmam lazim galiba:KK53:

Bavim geçmiş olsun ıhlamur la zencefil ic çok iyi geliyor. .

Benim oğlum geceleri uyumayi ogrensin azcikta zayif olsam ben ikinciyi hemen yapicam cok kötü düşüncelerim var :KK53:

Selam bacilar

Ne ypiyonuz bn calismaca offfff skici :KK43:((((

Kizda gece yine nane molla uyudu :KK43:(

Iyiyiz şekerim sn napan senin zilli napar (;

Sen beni sev esra bu hain eti purcaga bakma:95:

Add cok ihmal ediyosun bizi coookkk..aynen katiliyorum hayat cok sıkıci soyle hepimiz bi arada guzel bi piknik yapiyo olsaydik mesela havada miss gibi..

X