bnm iyiym güzel bacım sen nasılsın bakem,ben de sevmıom hiç tabletten yazmayı yahu telden yazmayı da sevmıom,pc oldu mu yazdıkça yazasım geliyor
aynen öyle
şu pitiful hazır hasta biz pıçaklayalım mı ne deesin
Beeeeeen
Pitiful kizimla oglum arasi 3 sene 4 ay. En ideal yas araligi 3_4 bence.ben hic zorlanmadim kizimdan yana.kskanmadi.su siralar ufak tefek oyuncak konusunda basladi o kadar.
Paris aynen kadas hepimize sormustu kimse ilgilenmediben ilglendim bana yoneldi daha 14 olmadi leynn ..10900 gr di 9aylik kontrolde maasallah
vave ne diyorsun canim anlamadim valla
selerm basiniz saolsun ALLAH mekanini cennet eylesin.
gokce basta hic anlamiyordum ama bu 6. ayda basladik zorluklara cok yoruluyorum aksam yataga zor dusuyorum ama rahat rahat uyuyamiyorumki oglan ikide bi uyaniyor
hee pıçaklayalım valla,o kabahatini bilio zaten,itiraz edemez ki
suanki kilom 80 boyumda 1.70 gerisini sen dusunfotoyuda kizim dogsun ana kiz suslenip koyariz
nasil emziriyim kiz zaten 3 ay emzirebildim sipa emmedi 4 aylikkende hamile kaldim ya
Nihahaa ankara cik aradan
Sahipsizmi sandiniz olummm kimi picakliyonuz siz???
Esracim daha tam karar vermemislerdi yoksa sana söyliceklerdi ben sahidim..iyi bari c.tesi calismiyomussun bak ne güzel bulusun bulusun
döner pıçağı kullanalım ne deeesin
Doru söylüyosun ben karar verdikten sonra 5-6 ay icinde hamile kaldim..2.yasida hesaba katarsak bi sene falan ugrasmam lazim galiba
Selam bacilar
Ne ypiyonuz bn calismaca offfff skici((((
Kizda gece yine nane molla uyudu(