2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
Şu sayfayi okuyan biri derki bu delileri kmse sewmio galiba bitful hep bunlar senin başinin altndan çikio

Esra azck zor kadini oyna bituflm haşin kadinlari sewio wawee gb ben altta d üstte d bn oturuom arada bitişikteki kp den raatsiz oluöm hep flaşi izlio oordakilerd türkü sölüo fln halay çekesm gelio,tey tey teyy

taam o zaman
ben kimseyi sevmiyom ne sevcem beeeeee
hayret bisi
ahanda gidiyom
ozleyin beni

kızlar ben çok üzülüyorum kardeşime daha doğrusu o çok üzüyor.. gitti uzaklara alışamadı çok moralsiz.. annem babam o gittiğinden beri çok kötü.. alışamadılar.. ağlayasım geliyor sürekli.. tek başına yalnız kuzucum bir de deprem muhabbeti edip duruyor erciş te bekleniyor diye

Cok haklilar kizlarinin ikiside yok torunlar uzakta napsinkar uzulurler tabi.Allah yardimcilari olsun zor kardesinin de ayni sekilde ilk sene cok zorlanir gidenler..

kod adı ferda gelecek gece, temizleyin etrafı

Tatlimin ne guzel nicki var herşey uyuyo..
Kod adi ferda..
Adini ferda koydum..
Ferdanin yolu..
Sabahlarin sultani ferda..
O ses ferda..
Ferda ile dest-i izdivac..
Kurtlar vadisi ferda..
Sex on the ferda..
Ibo ile ferda..
Ferda üzümleri..
Babam ve ferda...
Max ile ferdanin maceralari..

Hepsi uyuyo hepsi canim ferdamm:86::86::109:

Bu gece yemek yemede yatayim dedim ama dayanamayacam..

3 gundur sutum benimde cok az hayirdir ya herkeste ayni telas..griptenmi acaba..250 cc zor cikiyo tplamda :44:

ay evet canim kiz AMIN CANIM AMIN allah saglikli verir insallah darisi basina artikhee normail olur insallah bende cok tirsiyorum ilkinde bilmiyordum ya o yuzden hic takmiyordum ama bunda tecrubelerim beni korkutuyor

Aynen cnm ilkinde bişi bilmiyorduk ama şimdi biliyoz hayirlisi bakalim 2.hep ilke göre daha kolay olur diyolar ama :26:

Canim benim benim niyet kötü hazir sende Yanlislikla da olsa o Psikolojiye girmisken gel birer tane edek

Kızlar nasılsınız
Benim sûtte azaldı sanki sagmıyorum ama o emerken gelen sancı olmuyo nedenşe su içmiyorumfzla ondanmı acaba. Laptamil mi ne o artırıyomu deneyen varmı
Öf çok sıkılıyorum bikaçgündür bunalımdamıyım ne. Çocukta çok huysuz bu ara of of

Vave sen su kaynatip ictigin tohumlardan fayda görüyor musun ben de almayı düşünüyorum da

canımcımmmmm

2 kilo verdim orda kaldım hem kurban geldi hemde arkasından adet olmam dolayısıyla
ara verdimmm ama kurbandada o kadar yedim etler tatlılar tuzlular genede almamışım aynen 64 kilodayım
inşallah yarından itibaren tekrar başlıyorumm aynen devammmmmmmm
bakalım ne olacak gelişmeler olursa aynen yazmaya devam ederim bebeğimmmmmmmm
muccckkkkkkk öpüldünüzzzzzzz hepiniz be yaaa

Aynen cnm ilkinde bişi bilmiyorduk ama şimdi biliyoz hayirlisi bakalim 2.hep ilke göre daha kolay olur diyolar ama :26:

Canim benim benim niyet kötü hazir sende Yanlislikla da olsa o Psikolojiye girmisken gel birer tane edek

ama eşiniz geceleri size yardımcı oluyorsa
o zaman hiç sorun değil
ben iki bebek annesi olarak size şunu diyorum uyku vakitlerinde gündüz birini uyutup sonra diğerini uyutuyorum
benim oğlan 9 aylık kız tam 2.5 yaşında aradaki yaş farkını siz hesaplayın işte daha kızımda hiç laftan anlayacak yaşta değil
ama eşim bana yardımcı olduğu için irlikte kolaylıkla atlatıyoruz o hep büyükle meşgul artık onunla yatıp onunla kalkıyorlar onunla sürekli oynuyorlar öyle oluncada ben hiç ilgilenmiyorum sadece küçüğe bakıyorum gibi bişey uykusuda eskiden mutlaka ayağımda sallardım
yoksa asla uyumazdı bu sefer onu salla uyut derken oğlan uykusuz kalırdı çok zor olurdu ama şimdi kızım kendiliğinden gidiyor babasıyla uykusuna dalıyor yatakta sarılıp uyuyorlar nerdeyse büyük adam oldu yavrumm ondan hiç sorun kalmadı bende oğlanla uğraşıyor uyutuyorum sonrada kendim uyuyorum yani eşiniz destekse hemen yapın ikinciyi çok güzel oluyor
kıza bazen kızınca gidip kardeşine sarılıyor ağlıyorrrr kardeşşşiiimmmmmmmm annem bana kızdııı diye bu sefer oda başlıyor ağlamaya gülmekten ölüyorum ama kardeşliği anladı işte kızım bence hiççç durmayınnnnnnnnn
benden size tam desttekkkkkkkkk!!!!!!!................

Vayyyy eylem alinti yapmis uzun uzun yazmis şoklardayim

Bu sut olayi boyle olcak kizlar alisin gittide azaliyo ne yaparsaniz yapin..doktor bosuna 9.aydan sonra anne sutu doyumluk degil tadimlik oluyo demedi..herkesde görulen tablo bu..bunada sukur

Eylem seviyoruz seni

Kardesine siginmasida cok guzelmis kizin ne guzel az yas araligi varmis aralarinda..

Gunaydın canlarrrrrr
Hayat çok yoğun ilerliyor, oğlan hiç durmuyor sürekli dibimde mır mır mırrr... Bide 3-4 adım atıyor düşünce ağlıyor hemen.alnı mosmor zaten sürekli biyerlere vuruyor sıkışıyor, salondaki saksı topraklarını boşaltıyoo:)))
Eskiyi çok okuyamadım ama aklımda kalanlar,
Selerm başın saolsun canm Allah hayırlı tarafa çevirmiş, sabırlar diliyorum.
Ruza gözün aydın canım.bekle 2. De beraber yaparız.spiral konusunda bence acele etme yaaa, benimde eşim korunuyor 5 yıldır şükür bişey olmadı.. Hasretlik zordur eminim umarım günün birinde tüm ailenin bulunduğu biyerlerde yaşamak nasip olur.
Vavee senın kardeşinede Allah kolaylık versin cnmmm.
Parisss senin bebeğin muhtemel doğum tarihi kaç? İstermisin oğlanla aynı tarihte doğsun, ne güzel olurrrr
Bide süt azalmasından bahsetmişsinizz kesınlıkle laktamıl bende işe yaradıı, herkeste yararmı bilmiyorum ama çok şükür
eşim kendine sigara bana laktamil alıyo artık günde 2 bardak içiyorum.günde 600 civarı çıkıyor. Az çıktığı olursa buzluktan alıyorum..
Esracım ben fatih beyr götürdüm ama bundan sonra şevket yılmaza götürebilirim buyuk ihtimal..
Şeker hamurlu pasta için marshmellowları halletttım ve 2 adet şeker hamurum oldu.gunlerdir ona uygun bi pasta yapmak için niyetlenıyorum bi türlü yapamadım burak saolsun hep takipteee:)) izleniyorummm.resmen zombiler gibi yaww ses çıkarttığım an o tarafa yöneliyor hemen neyse pandispanya yapayım dedim burnumdan geldi kabarmadı, hemen aynı tarfile bi tane daha yapayımda 3 katlı yaparım dedim,fırına attım vanılya koymadığımı anladım çıkardım vanılya ekledım...tabiii kek kendinden geçti bi çıkardım. Simit gibii hiiiç kabarmamışş.arayada hazır krema almıştım. Neysem işin özü ortaya resimdeki pasta çıktı.tam 4 saat bu salak pastayla uğraştımmm.şeker hamurlarımı daha güzel bi pasta için ayırdım kullanmadım...
Ama tadııı enfesss olmuşşşş.eşim bayıldıı... Bol fındık ve çikolatalııııı missssss:))))))) hepinizi öpüyorummm. Kokulu kokulu:)))

Eklentiler

• $image.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $image.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…