Paris ilki erkek mi şekerim
evet nurtopu gibi bi tosunum varseninki ney canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paris ilki erkek mi şekerim
Asya farkettimi hic artma varmi
Eczacima sordum senin icin yazdim okudunmu mesajimi
Ruzaaaa dön kız bursaya
Ne ariyon ankaralarda
Hakkat kim var orda sen ankaralimisin yogsam
Neyse cabuk gel bak ben 29 ekim 29 ekim çalışıyorum daha dönünce beni örtmen olarak okula alcan. Alcan demii?
Kiz ben cidden resim öğretmeniyim ama yapmıyorum ama alinca olcam örtmen :)
başın sağolsun selermcim. Allah rahmet eylesin.Iyi geceler kızlar herkese slmlar
haftasonu anneannemi kaybettik(( bi süredir yoğun bakımdaydı onun için en iyisi buydu biliyorum ama yinede üzülüyorum :)) memleketteydik bu akşam döndük
yapacak bi sürü iş var ve hiçbirşey yapacak Halim yok sizi okuyup kafa dağıtayım dedim
bitufulm herkesı sevıom senı bı bambaşka seviom böle yanaklarını sıkıştırıp mıncırdayacak kadar
hee buluşcaz inş ve ben bayılırım yeni insanlara,hep hayatımda yeni insanlar olsun ısterım,eskı ınsanlara tahammül edemem yanı,öle böle diil
ruzacan gelsin 3. Geleneksel 2013 Ocak Anneleri Bursa Ayağı Buluşmalarına başlarız
esracan sen pek yoğun çalışıon ama gelebilcen mi ki:26::26:
tutku götürüyordu herhalde canım. ama şevket yılmaza götürecekti herhalde.Dorukta fatih beye kim götürüyor du bebisi
sakin olma bebem. git saçlarına yapış.Yukardaki komsumun bir alip weremedigi war benimle cok sinirlendim bugun biri bana sakin ol desin
Kızım Var ipek ismi
Allah bagislasin
Vave sen bu içtiğin şeyi nerden aldın
hmmALLAH bagislasin insallah bide oglun olur yakin zamandabu arada sen alinti yapinca niye ull yaziyor kiz :44:
humana yı eczane bilirsin. tohumları da aktardan bacım
asya iyi değilim bacım düşünceliyim
valla ben de kendimi avutuyordum, neyse olursa beraber büyür giderler, büyüyünce rahat ederim diye ama yokmuş. hala da adet olmadım. spiral taktırmaya tam bu ay karar vermiştim, hatta ankarada randevumu bile almıştım. cumartesi olurum, pazartesi taktırırım diye, taktırmayım diye olmuyor herhalde..
valla en iyisi spiral taktir kafan rahat etsin ama ikinci cocugu ne zaman yapmayi dusunuyorsun bitane daha yapaydin da oyle taktiraydin taktir cikart olmazdi
ya ne bileyim ben de öyle düşünüyordum da böyle olunca korktum.çok da dikkat ediyoruz aslında. ikinciyi utku 3 yaşındayken falan yaparız herhalde. ama onunla bitmiyor ki, üçüncü var, dördüncü var....
Yukardaki komsumun bir alip weremedigi war benimle cok sinirlendim bugun biri bana sakin ol desin
Kiz okadar seyi tek tek mi alcaz ve nerden ve ne kadar
Ben bi şey duydum sabah onu yazdım sana motilium die bi bulanti ilaci varmis asyaasya kullancakti hatta
Nette araştırdım bi kız kullanmış günde 300 cc den 600 cc ye çıkmış sütü ama eşim izin vermiyor ilaç sonuçta diyor
ya ne bileyim ben de öyle düşünüyordum da böyle olunca korktum.çok da dikkat ediyoruz aslında. ikinciyi utku 3 yaşındayken falan yaparız herhalde. ama onunla bitmiyor ki, üçüncü var, dördüncü var....
Yukardaki komsumun bir alip weremedigi war benimle cok sinirlendim bugun biri bana sakin ol desin
kaç gündür canımı sıkıyor benim üst komşum şeytan diyor...
off çok stres yaptım hiç iyi değilim içimi boşaltmalıyım sabah aşağıdan yukarıya
epey bağırdım ama bilmiyorum anladı mı