2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

burdayım ulaaaaa yok sarma marma bir halt ettiğim yok ciipiss yiyom :125:

cnm iyiyim ben sen nasılsın nası gidiı kesme biçme işi bakiim,valla ben de özledim senı
hareketlı oldugu içindir cnm ya,bı de arada hasta olduysa o da kilo verdirio bılıo musun.. bizimki ıkı gundur ishal artık poposu bayagı pişmiş,başladık travazolla canestene bı de bugun akşam yemek de yemedı ne verdiysem reddetti,yavrumun hiç keyfi yok
arabanız hayırlı olsunnn cnm

buğra nın ishal kesildi bugün. 3 kere yarım reflor werdim 2 gündür. patates falan da iyi geldi. darısı başınızaaaa

bnm bey türk kahvesi istioo,ben mutfağa gidiorum,içmek isteyen el kaldırsın

Purçak banada çek bi orta..canim dünürum keh keh keh

Vavem ya istanbulda olaydin alaydim götüreydim seni sinemaya orda izleyeydin..cucuklari bırakcak yer cok misirda alirdim:125:

Purçak banada çek bi orta..canim dünürum keh keh keh

Vavem ya istanbulda olaydin alaydim götüreydim seni sinemaya orda izleyeydin..cucuklari bırakcak yer cok misirda alirdim:125:

sinemaya en son 2009 da gittim öncesinde de epey sık gider takip ederdim yerli yabancı ne warsa. kızım doğduktan sonra we doğuya gittikten sonra bakacak kimse de olmayıncaa ben korsancıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…