bitufulun kocası zaptetti sanırsam,ruza muhtemelen sporda,vavee hırsındın 8. tencereyi sarmayla dolduruo olabilir yada kol böreği filan açıodur belkı,esterabim burda olmadıgına göre demek kı kocası nöbette diil,addin ne yaptgını siz anladınız zaten
selerm kocasına yüz vermedıı için o burda zati
dierleri de aklıma geldikçe yazarım
Geldim burçakımm nasılsın? Valla Özledim sizi..insan baya alışıyor, sanal alem sözde amaaaa insanın kanı kaynıyor işteee:)) senın kız yumurtaları toplasında, bursa grubu bebişlerinin yumurta ihtiyacı çıksın
Arada süt verenlerede götürsün yoğurt mayalarsın, ya bugun sağlık ocagına gittik gecen 9.200 dü şimdi 9.00 çıktı ..baya yiyor aslında.ama niye kilosu iletlemiyor yaaa( hergun 500cc anne sütü yumurta,peynir,bide 1 kase çorba yada yoğurt hangısı varsa... Sanırım hareketlı old.için alamıyo, çok fena kımıl kımıl,
Anannesi diş hediyesi aldı.
ilk arabam playskool un.butun gun onunla geziyor hava atıyo sana ihtiyacım yok diyerekten, resmini koyarım bi ara..
Senin nehir ishal mi oldu? Ben muz vermiştim çok iyi geldi..kesildi hemen.Allah şifa versin inşşş
eşim nübetçi kelebeğin rüyasını izliycem şimdi
cnm iyiyim ben sen nasılsın nası gidiı kesme biçme işi bakiim,valla ben de özledim senı
hareketlı oldugu içindir cnm ya,bı de arada hasta olduysa o da kilo verdirio bılıo musun.. bizimki ıkı gundur ishal artık poposu bayagı pişmiş,başladık travazolla canestene bı de bugun akşam yemek de yemedı ne verdiysem reddetti,yavrumun hiç keyfi yok
arabanız hayırlı olsunnn cnm
izle yavrimm,herkeşler pek bi çelimsiz orda,üzülme ama onlara
üzücü bişeyse izlemeyim ben pek hassasım malum
bnm bey türk kahvesi istioo,ben mutfağa gidiorum,içmek isteyen el kaldırsın
bitifuuuu how are u
verem mi laan bunlar :18:
Purçak banada çek bi orta..canim dünürum keh keh keh
Vavem ya istanbulda olaydin alaydim götüreydim seni sinemaya orda izleyeydin..cucuklari bırakcak yer cok misirda alirdim:125:
Kizim filmi izlesene buraya yaziyon birakip birakip
Hazır bacılarrr
heee verem onnar,ince hastalık onnarınki
ben böyleyim kurtluyuuummyetenekliyim hem bak kulaklıkla dinliyorum kaçırdığım bir yer yok
bnm bey türk kahvesi istioo,ben mutfağa gidiorum,içmek isteyen el kaldırsın