duttkuuu hoşgeldin bacım
cnm iyiyim ben sen nasılsın nası gidiı kesme biçme işi bakiim,valla ben de özledim senı
hareketlı oldugu içindir cnm ya,bı de arada hasta olduysa o da kilo verdirio bılıo musun.. bizimki ıkı gundur ishal artık poposu bayagı pişmiş,başladık travazolla canestene bı de bugun akşam yemek de yemedı ne verdiysem reddetti,yavrumun hiç keyfi yok
arabanız hayırlı olsunnn cnm
hoşgeldin canım :)))))
aleynaaa nassın derin cümleler war sen de sık uğra ben sewerim
bitufulun kocası zaptetti sanırsam,ruza muhtemelen sporda,vavee hırsındın 8. tencereyi sarmayla dolduruo olabilir yada kol böreği filan açıodur belkı,esterabim burda olmadıgına göre demek kı kocası nöbette diil,addin ne yaptgını siz anladınız zaten
selerm kocasına yüz vermedıı için o burda zati
dierleri de aklıma geldikçe yazarım
ruza hoşgeldin.. maaşallah oğluşuna..
Bana da yaparmisin sade lutfen. Hesabi da aliym. Dil cikarma seysi.
bacımgiller napıyosunuz bakalım...
ben ankaradayım bebem... eniştem ablamla ikimizi yemeğe götürmüştü sağolsun da, daha yeni geldik.. spor falan da yalan oldu. yedikçe yiyorum, abim bile rejim yapıyor benim halim içler acısı. ama bursaya dönünce kesin başlıyorum spora da rejime de..
benim oğlan 10 aylık oldu. bugün kontrole götürdüm. burnu tıkanalı bir ay oldu. bugün biraz iyi gibi maşallah.darısı tıkalı tüm bebeklere.. 11 kilo 77 cm olmuş. doktor kulakları ve boğazı da temiz dedi çok şükür..
burçakım geçmiş olsun nehirime.. vavem size de, iyileşmiş gerçi de, Allah bir daha göstermesin..
hasta olan tüm bebeklere şifa diliyorum..
ferdam fatihimi gördüm.. maşallah kuzuma...Allahım nazardan saklasın. çok ama çok tatlı..
tutkucum özledik seni.. doğum günü ben de yapmek istiyorum. evde olur muhtemelen. hava soğuk olacağı için. dönünce bursa grubu toplanıp derinlemesine görüşelim bence bu konuyu..
add... naber kız..
Hoşbuldum canm.nerden iZliyorsun filmi? Eşime sölücem indirsin getirsin biZde izliyekk..bende atlattım derken hastalık mı?
Bi ara hasta olmuştu ama yemesini 1-2 gub etkilemişti yaww.sürekli kemik suyu kaynatıp çorba yapıyorum, bazen çorbalara kepekli ekmek bandırıp veriyorum çok seviyor.ette yiyor ama yok 7 aylıktan beri aynı kilodaa( işler iyi çok şükür baya bi yoğundu dün ve bugün..malum 10 günlük birikmiş iş var.neyse baya üstesinden geldim.senın işler nasıl? Bi sıkıntı öı var izinle ilgili tam okumadım biri bahsetmiş gerilerde??
Saol cnm öpüyorum..
Kızlar bebelerin doğum günleri yaklaşıyor , var mı plan yapan? Neler yapmayı düşünüyorsunuz, yada yapmayı düşünüyormusunuz
Bizim burda bi kaç arkadaş yaptı yaz a denk gelenler genelde çat bahçesi yada parkta yaptılar..evinde yapan da oldu ama evi çok büyüktü ve şahane bi ortam yapmışlar, çok kararsızım... Sadece anane babane ve teyzeleri çağırıp 15 kişiyle ev de mi kutlasak, yoksa bebekli ve bebeksiz arkadaşlarımızla dışarda mı?
22 kasım-26 kasım arasında şehirdışında eğitim var canım beş günlük.. gitmem gerekiyor da onu başımdan defetmeye çalışıorum,amiri bekliorum gelsin onunla konuşucam,allahım beni haklıyken haksız çıkartma,dinimiz amin
Günaydın kızlar.
Çok kötü bi gece geçirdim. Eşim ateslendi 40 dereceydi 2 serum yedi gece 8 de anca düştü atesi sonra uyudu gece 2 bucukta uyandi yine yaniyo ates 40,2 lerdeydi. Ates düşürücü antibiyotik soguk kompres soguk dus hepsini sirayla uyguladik 38 bucuklara düştü ama halsiz tabi bi de ustune kustu gece 3 bucuk ben hala ayakta. Zaten 6 sa kalkiyorum işe gelmek icin.
k.validemleri aradim onlar geldi devaminda onlar bakti esime ben 4 te yattım zaten iki saat sonra uyandim kizi emzirdim ciktim ise geldim
bugün geçermi bana
Yardım edin geçsin bugün
Ben de doğum günü konusunda kararsızım kar kış olacağı için aileler gelemeyebilir bide tam o aralar kardeşim doğurabilir bakalım nasıl olacak diş buğdayınada özeniyodum dişimiz çıkmadığı için kaldıHoşbuldum canm.nerden iZliyorsun filmi? Eşime sölücem indirsin getirsin biZde izliyekk..bende atlattım derken hastalık mı?
Bi ara hasta olmuştu ama yemesini 1-2 gub etkilemişti yaww.sürekli kemik suyu kaynatıp çorba yapıyorum, bazen çorbalara kepekli ekmek bandırıp veriyorum çok seviyor.ette yiyor ama yok 7 aylıktan beri aynı kilodaa( işler iyi çok şükür baya bi yoğundu dün ve bugün..malum 10 günlük birikmiş iş var.neyse baya üstesinden geldim.senın işler nasıl? Bi sıkıntı öı var izinle ilgili tam okumadım biri bahsetmiş gerilerde??
Saol cnm öpüyorum..
Kızlar bebelerin doğum günleri yaklaşıyor , var mı plan yapan? Neler yapmayı düşünüyorsunuz, yada yapmayı düşünüyormusunuz
Bizim burda bi kaç arkadaş yaptı yaz a denk gelenler genelde çat bahçesi yada parkta yaptılar..evinde yapan da oldu ama evi çok büyüktü ve şahane bi ortam yapmışlar, çok kararsızım... Sadece anane babane ve teyzeleri çağırıp 15 kişiyle ev de mi kutlasak, yoksa bebekli ve bebeksiz arkadaşlarımızla dışarda mı?
Maşallah yavru kuşabacımgiller napıyosunuz bakalım...
ben ankaradayım bebem... eniştem ablamla ikimizi yemeğe götürmüştü sağolsun da, daha yeni geldik.. spor falan da yalan oldu. yedikçe yiyorum, abim bile rejim yapıyor benim halim içler acısı. ama bursaya dönünce kesin başlıyorum spora da rejime de..
benim oğlan 10 aylık oldu. bugün kontrole götürdüm. burnu tıkanalı bir ay oldu. bugün biraz iyi gibi maşallah.darısı tıkalı tüm bebeklere.. 11 kilo 77 cm olmuş. doktor kulakları ve boğazı da temiz dedi çok şükür..
burçakım geçmiş olsun nehirime.. vavem size de, iyileşmiş gerçi de, Allah bir daha göstermesin..
hasta olan tüm bebeklere şifa diliyorum..
ferdam fatihimi gördüm.. maşallah kuzuma...Allahım nazardan saklasın. çok ama çok tatlı..
tutkucum özledik seni.. doğum günü ben de yapmek istiyorum. evde olur muhtemelen. hava soğuk olacağı için. dönünce bursa grubu toplanıp derinlemesine görüşelim bence bu konuyu..
add... naber kız..
ne oldu canımkonuşabildinmi bide devlet memurlarında il dışı görevlendirme 5 yaşından küçük çocuğu olan annelere yasak diye biliyom bi bak istersen22 kasım-26 kasım arasında şehirdışında eğitim var canım beş günlük.. gitmem gerekiyor da onu başımdan defetmeye çalışıorum,amiri bekliorum gelsin onunla konuşucam,allahım beni haklıyken haksız çıkartma,dinimiz amin
çok çok geçmiş olsun canım sen de kendine çok dikkat et senin hastalanmaman lazım bide kolay gelsinGünaydın kızlar.
Çok kötü bi gece geçirdim. Eşim ateslendi 40 dereceydi 2 serum yedi gece 8 de anca düştü atesi sonra uyudu gece 2 bucukta uyandi yine yaniyo ates 40,2 lerdeydi. Ates düşürücü antibiyotik soguk kompres soguk dus hepsini sirayla uyguladik 38 bucuklara düştü ama halsiz tabi bi de ustune kustu gece 3 bucuk ben hala ayakta. Zaten 6 sa kalkiyorum işe gelmek icin.
k.validemleri aradim onlar geldi devaminda onlar bakti esime ben 4 te yattım zaten iki saat sonra uyandim kizi emzirdim ciktim ise geldim
bugün geçermi bana
Yardım edin geçsin bugün
oğlunun gözüne çok sevindim ama yinede masaja bi süre daha devam etmeye çalış :)))Hadii yaa İnş.gitmene gerek kalmaz çok sinir oluyorum bebekli anneleri zor durumda bırakmalarına... Allah gönlüne göre versin sübhaneke dinimiz amin
Geçmiş olsun esracım.Allah acil şifalar versin.ya keşke işe gitmeseydin bugun? Öle bi imkanın yokmu yani eşim hasta doktora götürücem bebekte var falan desen.hatta sağlık ocagından da cumaya kadr rapor al rahat rahat ilgilenirsin hem?? Sıkma canını, hepimizin arada böylle darlandığı zamanlar oluyorr..
Vavee çok etkilendin sanırsamm filmden.hafta sonu izlerik artık.ya bizim evde net yok.telefonlarımızda var dıye almadık, eşim işten indircek inş..
Ruzaaaaa maşallah utkumaaoff ya benım oğlan kilo almıyo teyzesi 3 aydır aynı kiloda hatta 100 gr vermiş bile.senın yedirdiğin sıklıkla denedım kustu yavrum:)))
Burçak 6 aylık kınası olmazmı bebemmmm var tabii sii, benım bi arkadaş bi organizasyon yapmıştı dudağın uçuklarhaa gerekli mi dersen bence değil eşinle ikiniz yakın bi akşam olsun gitsin...bende diş buğdayı partısı yapmadım diye şaşırdı herkess, benden beklemiyolarmış,,,, amannn bugun yarın derken kaldı öle üşendim vallaa,, yoksa aklımda fena şeyler vardı...artık yaşında bi buğday kaynatırım napimm
Bu arada oğlumun gözü 1 haftadır iyi gözüküyor sanırım açıldı çok mutluyummmmm:))
Özelde çalişiyosun di mi aynısını ablamada yapmışlardıAh tutkucum ahhh ne güzel dedin onu.
Keşke be tatlım.
Burda imkansız
Ben süt izinlerimi kullanamadim henüz sen düşün gerisini
Bebeğim 25 gunlukken cagirdilar ise geri. Oha oldum
yok canım zonguldaktayım Bursa ile bağlantım yok kınayı da biraz önce burda okudum ben diş buğdayından bahsettim kınadan burçak ve tutku bahsetmiştiEvet selerm ozelde calisiyorum En bursada misin Kınayi bildiğin e göre
Günaydın kızlar.
bugün geçermi bana
Yardım edin geçsin bugün