- 8 Nisan 2013
- 1.800
- 4.481
duttkuuu hoşgeldin bacım
Hoşbuldum canm.nerden iZliyorsun filmi? Eşime sölücem indirsin getirsin biZde izliyekk..bende atlattım derken hastalık mı?
cnm iyiyim ben sen nasılsın nası gidiı kesme biçme işi bakiim,valla ben de özledim senı
hareketlı oldugu içindir cnm ya,bı de arada hasta olduysa o da kilo verdirio bılıo musun.. bizimki ıkı gundur ishal artık poposu bayagı pişmiş,başladık travazolla canestene bı de bugun akşam yemek de yemedı ne verdiysem reddetti,yavrumun hiç keyfi yok
arabanız hayırlı olsunnn cnm
Bi ara hasta olmuştu ama yemesini 1-2 gub etkilemişti yaww.sürekli kemik suyu kaynatıp çorba yapıyorum, bazen çorbalara kepekli ekmek bandırıp veriyorum çok seviyor.ette yiyor ama yok 7 aylıktan beri aynı kilodaa ( işler iyi çok şükür baya bi yoğundu dün ve bugün..malum 10 günlük birikmiş iş var.neyse baya üstesinden geldim.senın işler nasıl? Bi sıkıntı öı var izinle ilgili tam okumadım biri bahsetmiş gerilerde??
hoşgeldin canım :)))))
Saol cnm öpüyorum..
Kızlar bebelerin doğum günleri yaklaşıyor , var mı plan yapan? Neler yapmayı düşünüyorsunuz, yada yapmayı düşünüyormusunuz
Bizim burda bi kaç arkadaş yaptı yaz a denk gelenler genelde çat bahçesi yada parkta yaptılar..evinde yapan da oldu ama evi çok büyüktü ve şahane bi ortam yapmışlar, çok kararsızım... Sadece anane babane ve teyzeleri çağırıp 15 kişiyle ev de mi kutlasak, yoksa bebekli ve bebeksiz arkadaşlarımızla dışarda mı?