2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
duttkuuu hoşgeldin bacım :KK51:

Hoşbuldum canm.nerden iZliyorsun filmi? Eşime sölücem indirsin getirsin biZde izliyekk..bende atlattım derken hastalık mı?

cnm iyiyim ben sen nasılsın nası gidiı kesme biçme işi bakiim,valla ben de özledim senı:KK51::KK51:
hareketlı oldugu içindir cnm ya,bı de arada hasta olduysa o da kilo verdirio bılıo musun.. bizimki ıkı gundur ishal artık poposu bayagı pişmiş,başladık travazolla canestene bı de bugun akşam yemek de yemedı ne verdiysem reddetti,yavrumun hiç keyfi yok:KK43:
arabanız hayırlı olsunnn cnm:KK34::KK34:

Bi ara hasta olmuştu ama yemesini 1-2 gub etkilemişti yaww.sürekli kemik suyu kaynatıp çorba yapıyorum, bazen çorbalara kepekli ekmek bandırıp veriyorum çok seviyor.ette yiyor ama yok 7 aylıktan beri aynı kilodaa :KK43:( işler iyi çok şükür baya bi yoğundu dün ve bugün..malum 10 günlük birikmiş iş var.neyse baya üstesinden geldim.senın işler nasıl? Bi sıkıntı öı var izinle ilgili tam okumadım biri bahsetmiş gerilerde??

hoşgeldin canım :)))))

Saol cnm öpüyorum..

Kızlar bebelerin doğum günleri yaklaşıyor , var mı plan yapan? Neler yapmayı düşünüyorsunuz, yada yapmayı düşünüyormusunuz:KK53::KK53:
Bizim burda bi kaç arkadaş yaptı yaz a denk gelenler genelde çat bahçesi yada parkta yaptılar..evinde yapan da oldu ama evi çok büyüktü ve şahane bi ortam yapmışlar, çok kararsızım... Sadece anane babane ve teyzeleri çağırıp 15 kişiyle ev de mi kutlasak, yoksa bebekli ve bebeksiz arkadaşlarımızla dışarda mı?

bitufulun kocası zaptetti sanırsam,ruza muhtemelen sporda,vavee hırsındın 8. tencereyi sarmayla dolduruo olabilir yada kol böreği filan açıodur belkı,esterabim burda olmadıgına göre demek kı kocası nöbette diil,addin ne yaptgını siz anladınız zaten:KK53::KK53:
selerm kocasına yüz vermedıı için o burda zati:KK51::KK51:
dierleri de aklıma geldikçe yazarım:KK53::KK53:

bacımgiller napıyosunuz bakalım... :KK8:

ben ankaradayım bebem... eniştem ablamla ikimizi yemeğe götürmüştü sağolsun da, daha yeni geldik.. spor falan da yalan oldu. yedikçe yiyorum, abim bile rejim yapıyor benim halim içler acısı. ama bursaya dönünce kesin başlıyorum spora da rejime de.. :KK51:
benim oğlan 10 aylık oldu. bugün kontrole götürdüm. burnu tıkanalı bir ay oldu. bugün biraz iyi gibi maşallah.:nazar::nazar: darısı tıkalı tüm bebeklere.. 11 kilo 77 cm olmuş. doktor kulakları ve boğazı da temiz dedi çok şükür..
burçakım geçmiş olsun nehirime.. vavem size de, iyileşmiş gerçi de, Allah bir daha göstermesin..
hasta olan tüm bebeklere şifa diliyorum..
ferdam fatihimi gördüm.. maşallah kuzuma... :nazar::nazar::nazar: Allahım nazardan saklasın. çok ama çok tatlı..
tutkucum özledik seni.. doğum günü ben de yapmek istiyorum. evde olur muhtemelen. hava soğuk olacağı için. dönünce bursa grubu toplanıp derinlemesine görüşelim bence bu konuyu.. :KK51:
add... naber kız.. :KK23:

Bana da yaparmisin sade lutfen. Hesabi da aliym. Dil cikarma seysi.

ikram bebeim o aşkolsun para mara,çok ayıp dil çıkarma şeysi:KK14:

ben ankaradayım bebem... eniştem ablamla ikimizi yemeğe götürmüştü sağolsun da, daha yeni geldik.. spor falan da yalan oldu. yedikçe yiyorum, abim bile rejim yapıyor benim halim içler acısı. ama bursaya dönünce kesin başlıyorum spora da rejime de.. :KK51:
benim oğlan 10 aylık oldu. bugün kontrole götürdüm. burnu tıkanalı bir ay oldu. bugün biraz iyi gibi maşallah.:nazar::nazar: darısı tıkalı tüm bebeklere.. 11 kilo 77 cm olmuş. doktor kulakları ve boğazı da temiz dedi çok şükür..
burçakım geçmiş olsun nehirime.. vavem size de, iyileşmiş gerçi de, Allah bir daha göstermesin..
ferdam fatihimi gördüm.. maşallah kuzuma... :nazar::nazar::nazar: Allahım nazardan saklasın. çok ama çok tatlı..
tutkucum özledik seni.. doğum günü ben de yapmek istiyorum. evde olur muhtemelen. hava soğuk olacağı için. dönünce bursa grubu toplanıp derinlemesine görüşelim bence bu konuyu.. :KK51:

yavrum ben senı döndün sandıydım,bayramdan sonra da başlıycam demiştin ya,dedim hatun başladı herhal sessiz sessiz kilo verme operasyonuna :KK14: utkunun kilosuna boyuna posuna kocaman bi maşallahhh:nazar: yirimm ben onu:KK14:

Hoşbuldum canm.nerden iZliyorsun filmi? Eşime sölücem indirsin getirsin biZde izliyekk..bende atlattım derken hastalık mı?

Bi ara hasta olmuştu ama yemesini 1-2 gub etkilemişti yaww.sürekli kemik suyu kaynatıp çorba yapıyorum, bazen çorbalara kepekli ekmek bandırıp veriyorum çok seviyor.ette yiyor ama yok 7 aylıktan beri aynı kilodaa :KK43:( işler iyi çok şükür baya bi yoğundu dün ve bugün..malum 10 günlük birikmiş iş var.neyse baya üstesinden geldim.senın işler nasıl? Bi sıkıntı öı var izinle ilgili tam okumadım biri bahsetmiş gerilerde??

Saol cnm öpüyorum..

Kızlar bebelerin doğum günleri yaklaşıyor , var mı plan yapan? Neler yapmayı düşünüyorsunuz, yada yapmayı düşünüyormusunuz:KK53::KK53:
Bizim burda bi kaç arkadaş yaptı yaz a denk gelenler genelde çat bahçesi yada parkta yaptılar..evinde yapan da oldu ama evi çok büyüktü ve şahane bi ortam yapmışlar, çok kararsızım... Sadece anane babane ve teyzeleri çağırıp 15 kişiyle ev de mi kutlasak, yoksa bebekli ve bebeksiz arkadaşlarımızla dışarda mı?

22 kasım-26 kasım arasında şehirdışında eğitim var canım beş günlük.. gitmem gerekiyor da onu başımdan defetmeye çalışıorum,amiri bekliorum gelsin onunla konuşucam,allahım beni haklıyken haksız çıkartma,dinimiz amin:KK53::KK53:

Günaydın kızlar.
Çok kötü bi gece geçirdim. Eşim ateslendi 40 dereceydi 2 serum yedi gece 8 de anca düştü atesi sonra uyudu gece 2 bucukta uyandi yine yaniyo ates 40,2 lerdeydi. Ates düşürücü antibiyotik soguk kompres soguk dus hepsini sirayla uyguladik 38 bucuklara düştü ama halsiz tabi bi de ustune kustu gece 3 bucuk ben hala ayakta. Zaten 6 sa kalkiyorum işe gelmek icin. :KK43:
k.validemleri aradim onlar geldi devaminda onlar bakti esime ben 4 te yattım zaten iki saat sonra uyandim kizi emzirdim ciktim ise geldim
bugün geçermi bana
Yardım edin geçsin bugün

cnm biz evde yaparız muhtemelen,zaten bursada bı altı ay kınası muhabetti varmış,hiç bilmezdim ben,onu da yapmadım diye ailede sorup duruolar,aman dedim yaşında yakarız kınayı,bu arada kına cidden yakılıo mu ondan da emin diilim:KK53:
işte öle çağırırız heralde bik bik yakın sülaleyi olur bi 30-40 kişi:KK53::KK37:
bn bu kdr kalabalık çağırmaya pek hevesli diilim ama eşim böyle büyüdüğü için ailede bebeklerin ilk doğum günü böyle cümbür cemaat kutlanırmış,o yüzden o hevesli diye böyle yapiciim:KK51:
eğer heves ettiğim başka bi organizasyon şekli olursa onu da başka bi gün yapalım dedi eşim,bakalım zaman içinde karar vericiimm:KK76::KK76:

Son düzenleme:
22 kasım-26 kasım arasında şehirdışında eğitim var canım beş günlük.. gitmem gerekiyor da onu başımdan defetmeye çalışıorum,amiri bekliorum gelsin onunla konuşucam,allahım beni haklıyken haksız çıkartma,dinimiz amin:KK53::KK53:

Hadii yaa İnş.gitmene gerek kalmaz çok sinir oluyorum bebekli anneleri zor durumda bırakmalarına... Allah gönlüne göre versin sübhaneke dinimiz amin:KK53::KK53:

Günaydın kızlar.
Çok kötü bi gece geçirdim. Eşim ateslendi 40 dereceydi 2 serum yedi gece 8 de anca düştü atesi sonra uyudu gece 2 bucukta uyandi yine yaniyo ates 40,2 lerdeydi. Ates düşürücü antibiyotik soguk kompres soguk dus hepsini sirayla uyguladik 38 bucuklara düştü ama halsiz tabi bi de ustune kustu gece 3 bucuk ben hala ayakta. Zaten 6 sa kalkiyorum işe gelmek icin. :KK43:
k.validemleri aradim onlar geldi devaminda onlar bakti esime ben 4 te yattım zaten iki saat sonra uyandim kizi emzirdim ciktim ise geldim
bugün geçermi bana
Yardım edin geçsin bugün

Geçmiş olsun esracım.Allah acil şifalar versin.ya keşke işe gitmeseydin bugun? Öle bi imkanın yokmu yani eşim hasta doktora götürücem bebekte var falan desen.hatta sağlık ocagından da cumaya kadr rapor al rahat rahat ilgilenirsin hem?? Sıkma canını, hepimizin arada böylle darlandığı zamanlar oluyorr..

Vavee çok etkilendin sanırsamm filmden.hafta sonu izlerik artık.ya bizim evde net yok.telefonlarımızda var dıye almadık, eşim işten indircek inş..

Ruzaaaaa maşallah utkumaa:nazar::nazar: off ya benım oğlan kilo almıyo teyzesi 3 aydır aynı kiloda hatta 100 gr vermiş bile.senın yedirdiğin sıklıkla denedım kustu yavrum:))):KK53:
Burçak 6 aylık kınası olmazmı bebemmmm var tabii sii, benım bi arkadaş bi organizasyon yapmıştı dudağın uçuklar:KK53: haa gerekli mi dersen bence değil:KK53: eşinle ikiniz yakın bi akşam olsun gitsin...bende diş buğdayı partısı yapmadım diye şaşırdı herkess, benden beklemiyolarmış,,,, amannn bugun yarın derken kaldı öle üşendim vallaa,, yoksa aklımda fena şeyler vardı...artık yaşında bi buğday kaynatırım napimm:KK51::KK51:
Bu arada oğlumun gözü 1 haftadır iyi gözüküyor sanırım açıldı çok mutluyummmmm:))

Ah tutkucum ahhh ne güzel dedin onu.
Keşke be tatlım.
Burda imkansız
Ben süt izinlerimi kullanamadim henüz sen düşün gerisini
Bebeğim 25 gunlukken cagirdilar ise geri. Oha oldum

Saol cnm öpüyorum..

Ben de doğum günü konusunda kararsızım kar kış olacağı için aileler gelemeyebilir bide tam o aralar kardeşim doğurabilir bakalım nasıl olacak diş buğdayınada özeniyodum dişimiz çıkmadığı için kaldı

Maşallah yavru kuşa :nazar::nazar: Ruzacım yolum Bursa'ya düşerse oğluna yemek yedirmek ve o zevki tatmak isterim Allah nazardan korusun ve yine maşallah nazar değmez inşallah bide burnunun açılmasına çok sevindim
ne oldu canımkonuşabildinmi bide devlet memurlarında il dışı görevlendirme 5 yaşından küçük çocuğu olan annelere yasak diye biliyom bi bak istersen

Günaydın kızlar.
bugün geçermi bana
Yardım edin geçsin bugün
çok çok geçmiş olsun canım sen de kendine çok dikkat et senin hastalanmaman lazım bide kolay gelsin

Hadii yaa İnş.gitmene gerek kalmaz çok sinir oluyorum bebekli anneleri zor durumda bırakmalarına... Allah gönlüne göre versin sübhaneke dinimiz amin:KK53::KK53:

Geçmiş olsun esracım.Allah acil şifalar versin.ya keşke işe gitmeseydin bugun? Öle bi imkanın yokmu yani eşim hasta doktora götürücem bebekte var falan desen.hatta sağlık ocagından da cumaya kadr rapor al rahat rahat ilgilenirsin hem?? Sıkma canını, hepimizin arada böylle darlandığı zamanlar oluyorr..

Vavee çok etkilendin sanırsamm filmden.hafta sonu izlerik artık.ya bizim evde net yok.telefonlarımızda var dıye almadık, eşim işten indircek inş..

Ruzaaaaa maşallah utkumaa:nazar::nazar: off ya benım oğlan kilo almıyo teyzesi 3 aydır aynı kiloda hatta 100 gr vermiş bile.senın yedirdiğin sıklıkla denedım kustu yavrum:))):KK53:
Burçak 6 aylık kınası olmazmı bebemmmm var tabii sii, benım bi arkadaş bi organizasyon yapmıştı dudağın uçuklar:KK53: haa gerekli mi dersen bence değil:KK53: eşinle ikiniz yakın bi akşam olsun gitsin...bende diş buğdayı partısı yapmadım diye şaşırdı herkess, benden beklemiyolarmış,,,, amannn bugun yarın derken kaldı öle üşendim vallaa,, yoksa aklımda fena şeyler vardı...artık yaşında bi buğday kaynatırım napimm:KK51::KK51:
Bu arada oğlumun gözü 1 haftadır iyi gözüküyor sanırım açıldı çok mutluyummmmm:))
oğlunun gözüne çok sevindim ama yinede masaja bi süre daha devam etmeye çalış :)))

Son düzenleme:
Evet selerm ozelde calisiyorum

En bursada misin Kınayi bildiğin e göre

Evet selerm ozelde calisiyorum En bursada misin Kınayi bildiğin e göre
yok canım zonguldaktayım Bursa ile bağlantım yok kınayı da biraz önce burda okudum ben diş buğdayından bahsettim kınadan burçak ve tutku bahsetmişti

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
bugün geçermi bana
Yardım edin geçsin bugün

gecmis olsun esra ALLAH sifa versin insallah bir an once iyilesir esin

Tutkucum d. Gunu konusunu ben de arastiriyorum
Bikac yer var kafamda olmadı evde yapıcam
Konuşalım bursalılar

bebeğim idrar yolu enfeksiyonu oldu zimaks kullandık.şimdi de DİLİ MORARMIŞ.sizce ilaçtan olabilir mi?duydunuz mu hiç böle bişey?dişide çıkıyo iştahsız mızmız uykusunda ağlayarak uyanıyo çok canı acıyo...ama dili neden morardı anlamadım.dr takip edin dedi ama sizlerin başına geldimi bilen varsa söylesin nolurrrrr

sabah ın 8 inde ekşııııın :KK53:

salonun pencereyi açtım havalansın diye. oğlanı almaya gittim. sonra geri döndüm yeleğini alayım diye annnnaaaaam bir baktım içeri kuş girmiş :KK53: :KK53: :KK53: uçup duruyor :KK53: üstelik perde war güneşlik war nasıl girmiş :KK53: hadi girmiş niye uçuyor :KK53: bir çığırdım ne olduğunu anlamadım o anda uçan şeyin. üstelik kocaman. kapıyı açtım karşı komuşumaaa "şeymaaaa" didim :KK53: kapıdaymış çığırtımı duymuş içerden :KK53: o da korktu sonra anladık ki kuşmuş meğer. evin kapısını açtık apartamana uçtu ordan üst komşunun evine girmiş :KK52: :KK52: ordan da bir çığlık :KK52: hiç de sevmem o kadını :63: pencereden çıkarttı herhalde sonra :63:

X