2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
“Hatay’a gideceğim gün oğluma iki biberon mama yedirdim. Altını değiştirip beşiğine bıraktım. Üşümesin diye üstünü iyice örttüm. Karnı acıksa dahi ağlar ağlar yeniden uyur diye düşündüm. Hatay’a gittiğimde aklım hep bebeğimdeydi. Ailemle bayram tatilinin sonuna kadar kalmayı düşünmüyordum. Ama uzun süredir beni görmedikleri için bırakmıyorlardı. Bebeğim için iyice telaşlanıyordum artık. Ama öldüğünü hiç düşünemedim. Bayram bittikten sonra Gölcük’teki evime geldim. Kapıyı açar açmaz hemen mama hazırladım. Beşiğinde hareketsiz yatıyordu. Kucağıma aldım biberonu ağzına soktuğumda hiç tepki vermediğini görünce hemen hastaneye getirdim. Burada öldüğünü söylediler. Daha sonra polisler beni gözaltına aldı.”

:KK47: :KK47: :KK47: :KK47: :KK47: :KK47: :KK47: :KK47: :KK47: :KK47: :KK47:

saol canım hoşbulduk,
çok acı biz yemiyor uyumuyor hasta diye dertlenelim ama normal insan bunu yapamaz gibi geliyor bizde anneyiz ondan pay biçiyorum ufacık düşmede içimiz kan ağlıyor anne olan insan içinde merhamet olan insan bunu yapamaz bence çok da okumayın bu haberi kapatalım gitsin bizimde psikolojimizi etkiliyor rabbim bunun gibi annelere merhamet duygusu versin

arkadaslar haberi bende okudum ve aklima su geldi acaba bebek zaten olumuydu oylece birakipmi gitti:KK47:

“Hatay’a gideceğim gün oğluma iki biberon mama yedirdim. Altını değiştirip beşiğine bıraktım. Üşümesin diye üstünü iyice örttüm. Karnı acıksa dahi ağlar ağlar yeniden uyur diye düşündüm. Hatay’a gittiğimde aklım hep bebeğimdeydi. Ailemle bayram tatilinin sonuna kadar kalmayı düşünmüyordum. Ama uzun süredir beni görmedikleri için bırakmıyorlardı. Bebeğim için iyice telaşlanıyordum artık. Ama öldüğünü hiç düşünemedim. Bayram bittikten sonra Gölcük’teki evime geldim. Kapıyı açar açmaz hemen mama hazırladım. Beşiğinde hareketsiz yatıyordu. Kucağıma aldım biberonu ağzına soktuğumda hiç tepki vermediğini görünce hemen hastaneye getirdim. Burada öldüğünü söylediler. Daha sonra polisler beni gözaltına aldı.”

:KK47: :KK47: :KK47: :KK47: :KK47: :KK47: :KK47: :KK47: :KK47: :KK47: :KK47:

Ayy canim ya ne düsunceli telaslanmis girer girmez mama hazirlamis ustunude ortmus üsumesin diye..keske oturup bi yorgunluk kahvesi icseymis..belliki normal bi insan degil isallah kendini gebertirde dünyadanda bi pislik eksilir..offf darlandim yine..

saol canım hoşbulduk,
çok acı biz yemiyor uyumuyor hasta diye dertlenelim ama normal insan bunu yapamaz gibi geliyor bizde anneyiz ondan pay biçiyorum ufacık düşmede içimiz kan ağlıyor anne olan insan içinde merhamet olan insan bunu yapamaz bence çok da okumayın bu haberi kapatalım gitsin bizimde psikolojimizi etkiliyor rabbim bunun gibi annelere merhamet duygusu versin

Aynen bende okumayacam artik..gecmis olsun sanada canim..bizimde burun tikanik diye kulakta iltihap olmustu antibiyotik kullandik bidaha goturmedim korkumdam gecmistir umarim..burun problem oluyo..kiloyuda takma

Bu arada canim kaynanam cocugu habire ev gezmelerine götürüyo komsulara:KK47: cocuk buyuyünce yaşitlarini birakip 5 caylarinda kısır etkinlikleri düzenleyecek kanımca 50 yaş üstü karilarla..:KK53:

Yanında niye goturmemis bebeğini
Bi haltlar yemis belli ailesine goturememis
G.zekali bu insan yaaa
Gelmiş de hareketsiz mis de aptal misin yasarmi o halde
Bence eksik ya da yalan konusmus boyle olamaz olmamalı. ....
Aman gercekten konuşmayalım
Yoksa cok fena konusucam

Selam canlar

Ne ypniz eve gldim bnde pilav yptim dun geceden de kuru fasulyemi yapmistim ohhhh mis mis :KK56:

Hbri bnde okudum okumaz olaydim tum gece aklima o bebek gldi offff allsh boylelerni kisir etsin rabbim evlata hasret yasasinlar :KK47:

Repuu hosgldin beyaaa yuvsna :KK19:

Bizim kizda pisik ve cok kaka ypiyoo bu ara bide cok ama cok huysuz dun sebepsz yere 1 saat agladi derdi neydi :KK42:bilemedim 9 ay oldu hala bu zilliyi cozemedim :KK52:

Bituful-esraaa -ruza-burcak-vave-asya-repu-estarabim-selerm-kagan -aleynaaaaa. ve aklima nicki gelmeyen zilliler hepinizi sag ve sol memelerinizden ayyyy yanaklarinizdan optum :KK54:

Son düzenleme:
2 aylik bebegi evde yalniz birakip 9 gün tatile gitmis Allahin pisligii..daha beter seyler yazicamda banlanacam..uykumu kacirdi o.......yaaa

Kesinlikle katiliyorum idam edilmeli, yada müebbet yatip 100 yasina kadar yasamali cunku Ne 5 10 yili boyle bi olay vardi kadin bebegini öldürdu 3 yil yatip cikti..buda 2 yil yatip cikicak topuklu ayakkabilarini giyip hayatina devam edecek..tutuklanmis ayaginda topuklu saclar krepeli gidiyo Allahim yarabbim..Biz burda bebeklerimiz bir ogun yemiyo diye kahroluyoruz..Beni dahada üzen detay aslinda bu kadin dogum iznine cikmamis, demekki hergün birakip ise gidiyomus tek basina:KK43:( öldü kurtuldu yavrucak bi omur işkence cekecekti:KK43: eminim bizim kadar uzulmemistir şerefsiz..

gölcükte olmuş canım. kadın 34 yaşında we sınıf öğretmeni. 2009 da evlenmiş 2 yıl sonra boşanmış. adana da bir polis ten hamile kalmış. yani babasının o olduğu yazıyor. pislik 2 ay nasıl baktıysa çocuğu evde bırakıp 9 gün tatile memleketine gitmiş! çocuğu bir de dönünce beslemeye çalışmış. hareketsiz olduğunu anlayınca!doktora götürmüş.

Aksam gordum haberi.lanet okudum.hani egitim megitim yok yurt disi egitimi diyoruz yaa!once vicdanli yasamayi,dinimizi ogretelim cocuklarimiza.ahlak sifir vicdan sifir!al sana egitim almis bir ögretmen! Boyle yaratiklara da insan deniliyor we biz bunlarla ayni hawayi soluyoruz! 5_10 yil yatarmis esim diyor.onu idam etmek lazim.idam cezasinin geri gelmesini siddetle istiyorum.gece bu o.......... yuzunden uyuyamadim!
ayy bu doğru olamaz yada kadın normal değil çevresinde hiç mi kimse yokmuş aklım almıyo yaaa kesin kadın sıyırmış ve çocuktan kimsenin haberi yok
canım yaa içim acıdı yavruya Allah sorumlularının cezasını versin

Selam canlar

Ne ypniz eve gldim bnde pilav yptim dun geceden de kuru fasulyemi yapmistim ohhhh mis mis :KK56:

Hbri bnde okudum okumaz olaydim tum gece aklima o bebek gldi offff allsh boylelerni kisir etsin rabbim evlata hasret yasasinlar :KK47:

Repuu hosgldin beyaaa yuvsna :KK19:

Bizim kizda pisik ve cok kaka ypiyoo bu ara bide cok ama cok huysuz dun sebepsz yere 1 saat agladi derdi neydi :KK42:bilemedim 9 ay oldu hala bu zilliyi cozemedim :KK52:

Bituful-esraaa -ruza-burcak-vave-asya-repu-estarabim-selerm-kagan -aleynaaaaa. ve aklima nicki gelmeyen zilliler hepinizi sag ve sol memelerinizden ayyyy yanaklarinizdan optum :KK54:

İste duzen boyle. İnsan annesini babasini secemiyo. Cezasi, bu kadini oldurmek bile olmamali bu isin. Bi avuc gokyuzune hasret birakilmali. Her sabah sicrayarak uyanmali kabuslarla bogusup. Nasil da kisa , nasil da kisa bi hayatmis!! :KK43:(( Yarin daha cok vaktin olacak minik bebek. Unutma sen o kadini. !!!

Add bende seni öperim bide kızına çok geçmiş olsun canım

sonunda evime geldim. ama o kafar cok iskm var ki , bi sure daha gecmisi okumayi bitiremem herhalde.

selerm ile bulustuk. cooooook cana yakin cok tatli. oglu da aynen masallah hem de cok akilli ve uslu.

hepinizin gecmis bayramini kutlarim. kkya yazmayi ozlemisim :KK5:
Canım o senin tatlılığın
bide kusura bakma canım yaa doğru düzgün konuşamadık bile bi dahakine daha uzun buluşalım:))
selam kızlar geçmişi okumadan hepinizin geçmiş kurban bayramını kutluyorum.
ben hastaydım tam iyileşirken oğlum yeniden hastalandı antibiyotiğe başladık bayramda ateşimiz vardı meğerse burnu tıkandığı için kulaklarında sıvı birikmiş bu ayda kilo alımımız az 200 gr almış 73 cm 8200 kilo doktor boyu iyi ama zayıf dedi her doktora gittiğimde moralim bozuluyor kilo yüzünden canı nezaman isterse ozamn kilo alçak sanırım :KK43: ben geçmişi okuyup geleyim umarım herkesler iyidir.
çok geçmiş olsun canım kiloyu en çok takan benimdir taksanda takımasamda hiç bişey değişmiyor bıdıgım 7300 gr dı ketonüri falan filan derken tekrar 7 kiloya düştü:KK43:(( şu an 100 gr alsın bişey yesin diye gözünün içine bakıyom
Ama sağlığı yerinde olsunda yavrularımız fit olsun

ben inanmiyorum bu habere.
bebek aglamaktan apartmani inletirdi , kimse duymamis. kesin oldurduler bisey yaptilar oyle koydular apartmana. var bu iste bi is. Allah belasini versin topunun.

bu arada hosgeldin diyen bacilar sagolasiniz hosbulduk.

bituful haftaya isbasi yapiyorum :KK5:

Heyyyyyyyy 2013 ocak analarııı nöörüyonuzzzz..
Offf bayadır yazamadım özledim sizleri yaww... Bayram çok yoğun geçti oğlumla çook güzel vakit geçirdik.hasta bebişlere çok geçmiş olsun..

Repuuuuu repuuuu repuuuuuu:)):KK53: anladın sen onuuu :KK53: çok teşekkür ederim çikolatalarrrr bugun elime ulaştıı offf inanılmaz güzeldi bide ne çok yollamışsın yaaa çok saol Allah kabul etsinn..ama dönmene üzüldüm kargonun üzerinde adresini gördüm bende sana kestane şekeri yolluycaktım yaww..ne zaman gelecen bidaha:)))
Vavemmmm senın emanette 2 gün sonra elinde olucakmış kısmetse.tel.in olmadığı için veremedim evde olursun heralde.bayram girince biraz geç oldu kusura bakmaa
Şehirdaşlarımmm burçak ruzaa esraa nassınız bakalımm
Meslektaşım bitufull iyileştimi bebetonn
Kağan, ferda, selerm, Add,estarabim,asyaasya,
Ve ismi aklıma gelmeyenler hepinizi öpüyorummm..

Offf bayadır yazamadım özledim sizleri yaww... Bayram çok yoğun geçti oğlumla çook güzel vakit geçirdik.hasta bebişlere çok geçmiş olsun..

Repuuuuu repuuuu repuuuuuu:)):KK53: anladın sen onuuu :KK53: çok teşekkür ederim çikolatalarrrr bugun elime ulaştıı offf inanılmaz güzeldi bide ne çok yollamışsın yaaa çok saol Allah kabul etsinn..ama dönmene üzüldüm kargonun üzerinde adresini gördüm bende sana kestane şekeri yolluycaktım yaww..ne zaman gelecen bidaha:)))
Vavemmmm senın emanette 2 gün sonra elinde olucakmış kısmetse.tel.in olmadığı için veremedim evde olursun heralde.bayram girince biraz geç oldu kusura bakmaa

nerde kaldın gızz gozlerım yollarda kaldı valla:KK34:

Bu arada canim kaynanam cocugu habire ev gezmelerine götürüyo komsulara:KK47: cocuk buyuyünce yaşitlarini birakip 5 caylarinda kısır etkinlikleri düzenleyecek kanımca 50 yaş üstü karilarla..:KK53:

bnmkı de gidipduru bugun gıttıgı teyzelerden biri 6 tane taze tavuk yumurtası vermiş bizimkine hatta,ben de dedım madem bole ev gezmesı yapıonuz tavukları olana gıdın hep de taze yumurta versın:KK37::KK37: bizimkiyle beraber gün yaparlar be bacım takma kafana sen:KK53::KK53:
bu arada bugun bebek görmeye gıttık,24 günlük böle mini mini bı kızdı,allh bağışlasın:KK34: dogum yapan hatun arkadaşımdır aynı zamanda dedı kı nehir baba dio mu yok dedim sadece anne dio böbürlene böbürlene, çat die bizim zilli "baba" demez mi,hıı ne dedi bu derken bı daha baba dedi:KK37::KK37: arkadasımda ee hanı demıodu nıye yalan söluosun annesi dedi,çok güldük yaa,bu arada akşam da eşime baba diip durdu:KK76::KK76:

hoşgeldin canım :)))))

bitufulun kocası zaptetti sanırsam,ruza muhtemelen sporda,vavee hırsındın 8. tencereyi sarmayla dolduruo olabilir yada kol böreği filan açıodur belkı,esterabim burda olmadıgına göre demek kı kocası nöbette diil,addin ne yaptgını siz anladınız zaten:KK53::KK53:
selerm kocasına yüz vermedıı için o burda zati:KK51::KK51:
dierleri de aklıma geldikçe yazarım:KK53::KK53:

Geldim burçakımm nasılsın? Valla Özledim sizi..insan baya alışıyor, sanal alem sözde amaaaa insanın kanı kaynıyor işteee:)) senın kız yumurtaları toplasında, bursa grubu bebişlerinin yumurta ihtiyacı çıksın:KK51:
Arada süt verenlerede götürsün yoğurt mayalarsın, ya bugun sağlık ocagına gittik gecen 9.200 dü şimdi 9.00 çıktı ..baya yiyor aslında.ama niye kilosu iletlemiyor yaaa:KK43:( hergun 500cc anne sütü yumurta,peynir,bide 1 kase çorba yada yoğurt hangısı varsa... Sanırım hareketlı old.için alamıyo, çok fena kımıl kımıl,
Anannesi diş hediyesi aldı.
ilk arabam playskool un.butun gun onunla geziyor hava atıyo sana ihtiyacım yok diyerekten, resmini koyarım bi ara..
Senin nehir ishal mi oldu? Ben muz vermiştim çok iyi geldi..kesildi hemen.Allah şifa versin inşşş

X