2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352

saol canım hoşbulduk,
çok acı biz yemiyor uyumuyor hasta diye dertlenelim ama normal insan bunu yapamaz gibi geliyor bizde anneyiz ondan pay biçiyorum ufacık düşmede içimiz kan ağlıyor anne olan insan içinde merhamet olan insan bunu yapamaz bence çok da okumayın bu haberi kapatalım gitsin bizimde psikolojimizi etkiliyor rabbim bunun gibi annelere merhamet duygusu versin

arkadaslar haberi bende okudum ve aklima su geldi acaba bebek zaten olumuydu oylece birakipmi gitti

Ayy canim ya ne düsunceli telaslanmis girer girmez mama hazirlamis ustunude ortmus üsumesin diye..keske oturup bi yorgunluk kahvesi icseymis..belliki normal bi insan degil isallah kendini gebertirde dünyadanda bi pislik eksilir..offf darlandim yine..

Aynen bende okumayacam artik..gecmis olsun sanada canim..bizimde burun tikanik diye kulakta iltihap olmustu antibiyotik kullandik bidaha goturmedim korkumdam gecmistir umarim..burun problem oluyo..kiloyuda takma

Bu arada canim kaynanam cocugu habire ev gezmelerine götürüyo komsulara cocuk buyuyünce yaşitlarini birakip 5 caylarinda kısır etkinlikleri düzenleyecek kanımca 50 yaş üstü karilarla..

Yanında niye goturmemis bebeğini
Bi haltlar yemis belli ailesine goturememis
G.zekali bu insan yaaa
Gelmiş de hareketsiz mis de aptal misin yasarmi o halde
Bence eksik ya da yalan konusmus boyle olamaz olmamalı. ....
Aman gercekten konuşmayalım
Yoksa cok fena konusucam

Selam canlar

Ne ypniz eve gldim bnde pilav yptim dun geceden de kuru fasulyemi yapmistim ohhhh mis mis

Hbri bnde okudum okumaz olaydim tum gece aklima o bebek gldi offff allsh boylelerni kisir etsin rabbim evlata hasret yasasinlar

Repuu hosgldin beyaaa yuvsna

Bizim kizda pisik ve cok kaka ypiyoo bu ara bide cok ama cok huysuz dun sebepsz yere 1 saat agladi derdi neydi bilemedim 9 ay oldu hala bu zilliyi cozemedim

Bituful-esraaa -ruza-burcak-vave-asya-repu-estarabim-selerm-kagan -aleynaaaaa. ve aklima nicki gelmeyen zilliler hepinizi sag ve sol memelerinizden ayyyy yanaklarinizdan optum

Son düzenleme:
2 aylik bebegi evde yalniz birakip 9 gün tatile gitmis Allahin pisligii..daha beter seyler yazicamda banlanacam..uykumu kacirdi o.......yaaa

ayy bu doğru olamaz yada kadın normal değil çevresinde hiç mi kimse yokmuş aklım almıyo yaaa kesin kadın sıyırmış ve çocuktan kimsenin haberi yok
canım yaa içim acıdı yavruya Allah sorumlularının cezasını versin

İste duzen boyle. İnsan annesini babasini secemiyo. Cezasi, bu kadini oldurmek bile olmamali bu isin. Bi avuc gokyuzune hasret birakilmali. Her sabah sicrayarak uyanmali kabuslarla bogusup. Nasil da kisa , nasil da kisa bi hayatmis!! (( Yarin daha cok vaktin olacak minik bebek. Unutma sen o kadini. !!!

Add bende seni öperim bide kızına çok geçmiş olsun canım

Canım o senin tatlılığın
bide kusura bakma canım yaa doğru düzgün konuşamadık bile bi dahakine daha uzun buluşalım:))
çok geçmiş olsun canım kiloyu en çok takan benimdir taksanda takımasamda hiç bişey değişmiyor bıdıgım 7300 gr dı ketonüri falan filan derken tekrar 7 kiloya düştü(( şu an 100 gr alsın bişey yesin diye gözünün içine bakıyom
Ama sağlığı yerinde olsunda yavrularımız fit olsun

ben inanmiyorum bu habere.
bebek aglamaktan apartmani inletirdi , kimse duymamis. kesin oldurduler bisey yaptilar oyle koydular apartmana. var bu iste bi is. Allah belasini versin topunun.

bu arada hosgeldin diyen bacilar sagolasiniz hosbulduk.

bituful haftaya isbasi yapiyorum

Heyyyyyyyy 2013 ocak analarııı nöörüyonuzzzz..
Offf bayadır yazamadım özledim sizleri yaww... Bayram çok yoğun geçti oğlumla çook güzel vakit geçirdik.hasta bebişlere çok geçmiş olsun..

Repuuuuu repuuuu repuuuuuu:)) anladın sen onuuu çok teşekkür ederim çikolatalarrrr bugun elime ulaştıı offf inanılmaz güzeldi bide ne çok yollamışsın yaaa çok saol Allah kabul etsinn..ama dönmene üzüldüm kargonun üzerinde adresini gördüm bende sana kestane şekeri yolluycaktım yaww..ne zaman gelecen bidaha:)))
Vavemmmm senın emanette 2 gün sonra elinde olucakmış kısmetse.tel.in olmadığı için veremedim evde olursun heralde.bayram girince biraz geç oldu kusura bakmaa
Şehirdaşlarımmm burçak ruzaa esraa nassınız bakalımm
Meslektaşım bitufull iyileştimi bebetonn
Kağan, ferda, selerm, Add,estarabim,asyaasya,
Ve ismi aklıma gelmeyenler hepinizi öpüyorummm..

nerde kaldın gızz gozlerım yollarda kaldı valla

Bu arada canim kaynanam cocugu habire ev gezmelerine götürüyo komsulara cocuk buyuyünce yaşitlarini birakip 5 caylarinda kısır etkinlikleri düzenleyecek kanımca 50 yaş üstü karilarla..

bnmkı de gidipduru bugun gıttıgı teyzelerden biri 6 tane taze tavuk yumurtası vermiş bizimkine hatta,ben de dedım madem bole ev gezmesı yapıonuz tavukları olana gıdın hep de taze yumurta versın bizimkiyle beraber gün yaparlar be bacım takma kafana sen
bu arada bugun bebek görmeye gıttık,24 günlük böle mini mini bı kızdı,allh bağışlasın dogum yapan hatun arkadaşımdır aynı zamanda dedı kı nehir baba dio mu yok dedim sadece anne dio böbürlene böbürlene, çat die bizim zilli "baba" demez mi,hıı ne dedi bu derken bı daha baba dedi arkadasımda ee hanı demıodu nıye yalan söluosun annesi dedi,çok güldük yaa,bu arada akşam da eşime baba diip durdu

hoşgeldin canım :)))))

bitufulun kocası zaptetti sanırsam,ruza muhtemelen sporda,vavee hırsındın 8. tencereyi sarmayla dolduruo olabilir yada kol böreği filan açıodur belkı,esterabim burda olmadıgına göre demek kı kocası nöbette diil,addin ne yaptgını siz anladınız zaten
selerm kocasına yüz vermedıı için o burda zati
dierleri de aklıma geldikçe yazarım

Geldim burçakımm nasılsın? Valla Özledim sizi..insan baya alışıyor, sanal alem sözde amaaaa insanın kanı kaynıyor işteee:)) senın kız yumurtaları toplasında, bursa grubu bebişlerinin yumurta ihtiyacı çıksın
Arada süt verenlerede götürsün yoğurt mayalarsın, ya bugun sağlık ocagına gittik gecen 9.200 dü şimdi 9.00 çıktı ..baya yiyor aslında.ama niye kilosu iletlemiyor yaaa( hergun 500cc anne sütü yumurta,peynir,bide 1 kase çorba yada yoğurt hangısı varsa... Sanırım hareketlı old.için alamıyo, çok fena kımıl kımıl,
Anannesi diş hediyesi aldı.
ilk arabam playskool un.butun gun onunla geziyor hava atıyo sana ihtiyacım yok diyerekten, resmini koyarım bi ara..
Senin nehir ishal mi oldu? Ben muz vermiştim çok iyi geldi..kesildi hemen.Allah şifa versin inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…