“Hatay’a gideceğim gün oğluma iki biberon mama yedirdim. Altını değiştirip beşiğine bıraktım. Üşümesin diye üstünü iyice örttüm. Karnı acıksa dahi ağlar ağlar yeniden uyur diye düşündüm. Hatay’a gittiğimde aklım hep bebeğimdeydi. Ailemle bayram tatilinin sonuna kadar kalmayı düşünmüyordum. Ama uzun süredir beni görmedikleri için bırakmıyorlardı. Bebeğim için iyice telaşlanıyordum artık. Ama öldüğünü hiç düşünemedim. Bayram bittikten sonra Gölcük’teki evime geldim. Kapıyı açar açmaz hemen mama hazırladım. Beşiğinde hareketsiz yatıyordu. Kucağıma aldım biberonu ağzına soktuğumda hiç tepki vermediğini görünce hemen hastaneye getirdim. Burada öldüğünü söylediler. Daha sonra polisler beni gözaltına aldı.”
Hataya gideceğim gün oğluma iki biberon mama yedirdim. Altını değiştirip beşiğine bıraktım. Üşümesin diye üstünü iyice örttüm. Karnı acıksa dahi ağlar ağlar yeniden uyur diye düşündüm. Hataya gittiğimde aklım hep bebeğimdeydi. Ailemle bayram tatilinin sonuna kadar kalmayı düşünmüyordum. Ama uzun süredir beni görmedikleri için bırakmıyorlardı. Bebeğim için iyice telaşlanıyordum artık. Ama öldüğünü hiç düşünemedim. Bayram bittikten sonra Gölcükteki evime geldim. Kapıyı açar açmaz hemen mama hazırladım. Beşiğinde hareketsiz yatıyordu. Kucağıma aldım biberonu ağzına soktuğumda hiç tepki vermediğini görünce hemen hastaneye getirdim. Burada öldüğünü söylediler. Daha sonra polisler beni gözaltına aldı.
saol canım hoşbulduk,
çok acı biz yemiyor uyumuyor hasta diye dertlenelim ama normal insan bunu yapamaz gibi geliyor bizde anneyiz ondan pay biçiyorum ufacık düşmede içimiz kan ağlıyor anne olan insan içinde merhamet olan insan bunu yapamaz bence çok da okumayın bu haberi kapatalım gitsin bizimde psikolojimizi etkiliyor rabbim bunun gibi annelere merhamet duygusu versin
2 aylik bebegi evde yalniz birakip 9 gün tatile gitmis Allahin pisligii..daha beter seyler yazicamda banlanacam..uykumu kacirdi o.......yaaa
Kesinlikle katiliyorum idam edilmeli, yada müebbet yatip 100 yasina kadar yasamali cunku Ne 5 10 yili boyle bi olay vardi kadin bebegini öldürdu 3 yil yatip cikti..buda 2 yil yatip cikicak topuklu ayakkabilarini giyip hayatina devam edecek..tutuklanmis ayaginda topuklu saclar krepeli gidiyo Allahim yarabbim..Biz burda bebeklerimiz bir ogun yemiyo diye kahroluyoruz..Beni dahada üzen detay aslinda bu kadin dogum iznine cikmamis, demekki hergün birakip ise gidiyomus tek basina( öldü kurtuldu yavrucak bi omur işkence cekecekti eminim bizim kadar uzulmemistir şerefsiz..
gölcükte olmuş canım. kadın 34 yaşında we sınıf öğretmeni. 2009 da evlenmiş 2 yıl sonra boşanmış. adana da bir polis ten hamile kalmış. yani babasının o olduğu yazıyor. pislik 2 ay nasıl baktıysa çocuğu evde bırakıp 9 gün tatile memleketine gitmiş! çocuğu bir de dönünce beslemeye çalışmış. hareketsiz olduğunu anlayınca!doktora götürmüş.
ayy bu doğru olamaz yada kadın normal değil çevresinde hiç mi kimse yokmuş aklım almıyo yaaa kesin kadın sıyırmış ve çocuktan kimsenin haberi yokAksam gordum haberi.lanet okudum.hani egitim megitim yok yurt disi egitimi diyoruz yaa!once vicdanli yasamayi,dinimizi ogretelim cocuklarimiza.ahlak sifir vicdan sifir!al sana egitim almis bir ögretmen! Boyle yaratiklara da insan deniliyor we biz bunlarla ayni hawayi soluyoruz! 5_10 yil yatarmis esim diyor.onu idam etmek lazim.idam cezasinin geri gelmesini siddetle istiyorum.gece bu o.......... yuzunden uyuyamadim!
Selam canlar
Ne ypniz eve gldim bnde pilav yptim dun geceden de kuru fasulyemi yapmistim ohhhh mis mis
Hbri bnde okudum okumaz olaydim tum gece aklima o bebek gldi offff allsh boylelerni kisir etsin rabbim evlata hasret yasasinlar
Repuu hosgldin beyaaa yuvsna
Bizim kizda pisik ve cok kaka ypiyoo bu ara bide cok ama cok huysuz dun sebepsz yere 1 saat agladi derdi neydibilemedim 9 ay oldu hala bu zilliyi cozemedim
Bituful-esraaa -ruza-burcak-vave-asya-repu-estarabim-selerm-kagan -aleynaaaaa. ve aklima nicki gelmeyen zilliler hepinizi sag ve sol memelerinizden ayyyy yanaklarinizdan optum
Canım o senin tatlılığınsonunda evime geldim. ama o kafar cok iskm var ki , bi sure daha gecmisi okumayi bitiremem herhalde.
selerm ile bulustuk. cooooook cana yakin cok tatli. oglu da aynen masallah hem de cok akilli ve uslu.
hepinizin gecmis bayramini kutlarim. kkya yazmayi ozlemisim
çok geçmiş olsun canım kiloyu en çok takan benimdir taksanda takımasamda hiç bişey değişmiyor bıdıgım 7300 gr dı ketonüri falan filan derken tekrar 7 kiloya düştüselam kızlar geçmişi okumadan hepinizin geçmiş kurban bayramını kutluyorum.
ben hastaydım tam iyileşirken oğlum yeniden hastalandı antibiyotiğe başladık bayramda ateşimiz vardı meğerse burnu tıkandığı için kulaklarında sıvı birikmiş bu ayda kilo alımımız az 200 gr almış 73 cm 8200 kilo doktor boyu iyi ama zayıf dedi her doktora gittiğimde moralim bozuluyor kilo yüzünden canı nezaman isterse ozamn kilo alçak sanırımben geçmişi okuyup geleyim umarım herkesler iyidir.
Heyyyyyyyy 2013 ocak analarııı nöörüyonuzzzz..
Offf bayadır yazamadım özledim sizleri yaww... Bayram çok yoğun geçti oğlumla çook güzel vakit geçirdik.hasta bebişlere çok geçmiş olsun..
Repuuuuu repuuuu repuuuuuu:))anladın sen onuuu çok teşekkür ederim çikolatalarrrr bugun elime ulaştıı offf inanılmaz güzeldi bide ne çok yollamışsın yaaa çok saol Allah kabul etsinn..ama dönmene üzüldüm kargonun üzerinde adresini gördüm bende sana kestane şekeri yolluycaktım yaww..ne zaman gelecen bidaha:)))
Vavemmmm senın emanette 2 gün sonra elinde olucakmış kısmetse.tel.in olmadığı için veremedim evde olursun heralde.bayram girince biraz geç oldu kusura bakmaa
Şehirdaşlarımmm burçak ruzaa esraa nassınız bakalımm
Meslektaşım bitufull iyileştimi bebetonn
Kağan, ferda, selerm, Add,estarabim,asyaasya,
Ve ismi aklıma gelmeyenler hepinizi öpüyorummm..
Bu arada canim kaynanam cocugu habire ev gezmelerine götürüyo komsularacocuk buyuyünce yaşitlarini birakip 5 caylarinda kısır etkinlikleri düzenleyecek kanımca 50 yaş üstü karilarla..
hoşgeldin canım :)))))Heyyyyyyyy 2013 ocak analarııı nöörüyonuzzzz..
Offf bayadır yazamadım özledim sizleri yaww... Bayram çok yoğun geçti oğlumla çook güzel vakit geçirdik.hasta bebişlere çok geçmiş olsun..
Repuuuuu repuuuu repuuuuuu:))anladın sen onuuu çok teşekkür ederim çikolatalarrrr bugun elime ulaştıı offf inanılmaz güzeldi bide ne çok yollamışsın yaaa çok saol Allah kabul etsinn..ama dönmene üzüldüm kargonun üzerinde adresini gördüm bende sana kestane şekeri yolluycaktım yaww..ne zaman gelecen bidaha:)))
Vavemmmm senın emanette 2 gün sonra elinde olucakmış kısmetse.tel.in olmadığı için veremedim evde olursun heralde.bayram girince biraz geç oldu kusura bakmaa
Şehirdaşlarımmm burçak ruzaa esraa nassınız bakalımm
Meslektaşım bitufull iyileştimi bebetonn
Kağan, ferda, selerm, Add,estarabim,asyaasya,
Ve ismi aklıma gelmeyenler hepinizi öpüyorummm..