2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 185 52,6%

• Ankete Katılan
    352
esrabeyaz geçmiş olsun canım. kısa zamanda iyileşir umarım :26:

eş falan demişken sabahta birşey duydum anlatcam

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize Teşekkürler

Zilli hatunlar mereba..

Zaten kimyasallarla çalışıyorum apartmandada boya var tiner kokuları falan kafam bi dünya..

Esrabeyaz geçmiş olsun canım üşüttü galiba toparlanır tez vakitte işallah uykusuz çalışmak tam bi kabus..Mesleğin ne ya? tolerans tanımamışlar hiç merak ettim.

Ruzam maşallah utkuya az kalmış yetişcek size..öpüyorum bende

Purçak şehirdışı nere len istanbulsa gel Bu arada yeni saatin hayırlı olsun, ulen bi süt izni 3 saat değilmi 12 de nasıl çıkıyodunki

Bende bugun kontrole götürcem kulacıklarına bi baksınlar veledin.

Diş buğdayı kına bilmem ne hiç yapmadım uğraşamam hiç.zaten bi mevlüt yaptık 100 kişi geldi 1 hafta peltim çıktı..doğumgününde yaparız action bütün kocakarıları çağırıp

bu forum işini pek beceremiyorum geçmiş sayfalarda atladığım şeyler oluyo kusura bakmayın kızlar hasta falan olan varsa..seviyorum sizi..

Duymadım canım böyle bişey ilaç yapmıştır belki pembe oluyoya renkleri falan bilemedim şimdi..takip et içini ferah tut geçmiş olsun..

Selam hatunlar

Yatu cnm geecmis olsun hic duymadim dil morarmasi (

Esra gcmis olsun cnm sifalar olsun esine

Vaveeeee kus kismettir bcm hadi hayirlisi ne duydunn kele merak ettim anlat hele

Tutkuuu bnde dogumgunusunu disarda yapmayi planliyorum bakalim nasil olacak

Offf isyerindeyim

Ehehehe manyak vave suikat düzenledin kadının evine

Yazık len kuşa bağıran karıların içinde kalmış yazukk senin kadar korkmuştur yarasa falanmı sandın büyük ve uçan başka ne olabilir böcükmü şaka bi yana bende çok tırsardım

Pitiful ilk basima gelmiyor ustelik bu. Arkadasin yazliginda yarasa girmisti.batmanda da bacadan kus girmisti. Add bir bereketi olmadi beee ::86: sabah esim arkadasinin esinin nasil gaddar oldugundan bahsetti uzuldum adama.onu anlatcaktim.simdi biz ailecek medeniyet gormeye gidiyorüz opuldunuz

Esrabeyaz çok geçmiş olsun canmım, inşaallah güçlü kuvvetli dirayetli bir şekilde günü bitirip hastalığı atlatırsınız.

Ruza, vave, bitiful, ADDD, selerm, tutku, burçak, kaganın annişi, estarabim, asya, Repu, eylem ve diğer arkidişler hepinize bol selamlar sevgiler öpücükler

Biz bugün gecikmiş 9. ay kontrolümüze gittik. F... N... adlı böyyük hastaneye...

Önce kayıt masası ve veznede uzuuuuuun süre bekledik. Ardından veznede bize tel.de ve az önce kayıt masasında söylenenden farklı bir ücret talep edildi (yaklaşık iki katı!) Sistem değişiyormuş, söyleyen yardımcı olmak için fiyat söylemiş yoksa söylememeliymiş falan filan... Bir de resmen bizi suçluyor geri beyinli. Ben de biraz sert çıktım, "bu seferlik" eski fiyatı alalım, ama sonra yeni fiyat dedi. Ben de zaten bu seferlik geldim, bir daha gelmem dedim. Madem hazır değilsin ne diye randevu kabul ediyorsun

Arada bir kadın bebeğini getirdi, çocuk ateşli, bas bas bağırıyor neden kimse bakmıyor, şikayet edicem Sağlık Bakanlığına diye... Doktor geldi vezneye bağırıyor benim alet edevatım yok ne yapayım ben şimdi diye.

Neyse muayeneye girdik. İçerde tartı yok :) Boyumuzu kilomuzu ölçemedik :) Doktorun da kabahati yok ne yapsın kadıncağız. Kan tahlili istemiştim, doktor bir yaşında yapıyoruz dedi. Demir vermiyorum onun için dedim, demiri mutlaka verin dedi. 9. ay aşısını yaptırın dedi.

Aile sağlığı hemşiremizi aradım. Tahlili mutlaka başka bir yerde yaptırın sonra bana gelin, aşıyı da erkenden önermiyorum kimseye, boşuna fazla doz yüklenmesin dedi. Doğrusu bana da mantıklı gelen buydu.

Kendi doktorumuzun hastanesi tadilatta. Biz de böyle sefil olduk.

Son düzenleme:
kızlar ben geldim
kağan hiç uyumuyor devamlı bişeyler peşinde olduğu içün uğrayamıyorum,
kına da neymişş yeniv
cek duydum,güzel olur aslında severim göbek atmalı oynamalı şeyleri
o 9 günlük tatile bebesini bırakıp giden hayvan bile olamayan şeyden hiç bahsetmiyorum
dün epey ağladım zaten

esracım ben tam bir teknoloji özürlüyüm o dediin şeyi asla ve asla kullanamam en iyi bildiğim face

ben de izleye
cemmm kelebann rüyasını, kıskanç:
ferdamm kötü olmuş üzüldüm başınıza gelenlere
ruzam diyet konusuna ben de hızlı bir giriş yapmayı planlıyorum,
vavemmmm canımmm cigerimmm tokata gelicm yaza buluşak

add zillisi çok fenasın çokkk öperim ben de senin .....
burçak umarım gitmezsin bir yerlere bebeden ayrı kalmak çok dokunuyor bana
bu kez de sen girersin rüyalarıma

tutukum,repum,12m,selerm,bittt,aleyna, vs öptüm
haa aleyna nezenin katili bulundu mu kızz?

Son düzenleme:
Kızlar merhaba
İzmirde yasayan bebegını sünnet ettıren arkadaşlar Nereye kıme yaptırdınız? yada bıldıgınız doktor varsa tavsıye edermısınız?Tercıhım çocuk cerrahı

Bituful tekstil firmasinda desinator olarak çalışıyorum
Tolerans gösterilmeyecek bi iş degil de işte

yavrimm şöle oluo aslında ben bi kaç şubeye daha bakıorum da benı mesai dışı da işe çağırdıkları çok oluo.. nası işler yaptgımı sağa anlatırım,sağa özel bi şeklde gerçi köyde oturduğumu ve araç kullanamadığımı bildiklerinden gelip araçla alıp araçla eve bırakılıorum vs.. düşün nehir 50 günlükken de işe gitmiştim,yani bildiin doğum iznimde,kayınvalide ve nehirle beraber,bı torbaya yastık koymuştuk,ben işimi hallederken koltuklu amcaların odasında 3lü koltuklardan bırıne bızım kayınvalıde ayaklarını uzatıp nehırı ayagında sallamıştı,hehehe o yuzden ben kendı ınsıyatıfımı kullanıp öğleden sonra randevu almıorum demiştim işe başladıgımda.. biri bişe derse de uzun bı konuşma hazılrmaıştım yer yer çirkeflıkler barındıran,ama bişi diyen olmadı.. bundan mütevellit erken çıkabiliorum karışmıolar..
şehir dışı eğitimini de hallettim gitmiorum bi yere,evimde bebemle olcam inş

ufff ben de hayvanların hepsinden çok korkuorum ya,kedilerden bile.. vavee senın yerınde olsam çıldırırdım
elimde tabak var diye bahcede ayagıma dolandı kedilerde çığlık çığlığa bağırmışım azcık rezil olmuştum geçenlerde

Ferdacim gerçekten doktor ve hastaneden çekmiş biri olarak semi cok iyi anlıyorum
Cok enteresan yerler var

artık özel hastanelere hiç gidilmez tatlım ya.. fark parasını bindirdiler iyice.. devlet hastanelerıne gıtmekten başka çaremiz kalmadı kendi adıma.. üzüldüm ama senın için kötü olmuş,sıkma canını..

Burcak sehirdasim beni de al o ise nerde calisiosan bende gelcem
Sabah 7 bucuktan beri bilgisayar basindayim az once uyurken kafam düştü masaya hemen toparladim ne bu eziyet bana yaaaa

Burcak sehirdasim beni de al o ise nerde calisiosan bende gelcem
Sabah 7 bucuktan beri bilgisayar basindayim az once uyurken kafam düştü masaya hemen toparladim ne bu eziyet bana yaaaa

cnm bnm kıyamam yazık sana yaa.. özel sektör öle iliğini kemiğini sömürüo adamın,eşimden biliorum bütün vırt zırt yemekler hafta sonui tatil günleri,eğitimler öle,eve iş getirmeler,gelen maıllere hep cevap versın dıye eline tablet tutuşturmalar.. allah kolaylık versin..

hiç duymadım canım ilacın yan etkilerindede göremedim renkli bişey ağzına attıysa boyamıştır sıkma canını bi takip et bence birkaç saate geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…