Aaa ben duymadım bu haberi
Nerde nolmus ayrıntılı anlatir misin vave
Aksam gordum haberi.lanet okudum.hani egitim megitim yok yurt disi egitimi diyoruz yaa!once vicdanli yasamayi,dinimizi ogretelim cocuklarimiza.ahlak sifir vicdan sifir!al sana egitim almis bir ögretmen! Boyle yaratiklara da insan deniliyor we biz bunlarla ayni hawayi soluyoruz! 5_10 yil yatarmis esim diyor.onu idam etmek lazim.idam cezasinin geri gelmesini siddetle istiyorum.gece bu o.......... yuzunden uyuyamadim!
Kizlar. Benim kizim az mi yiyo?
Sabah 5 cicibebe bi yumurta sarisi bi kibrit kutusuna yakin peynir yiyo.
Gece yatmadan kasik mamasini devam sutu olcegi var ya onla dort olcekten yapiyorum muhallebi kivamunda. Yarim kase bile olmuyo. Sizinkiler ne yiyo?
burcak oglun ishal olmus gecmis olsun bu konuda deneyimlerimi paylasmak istedimeger mama veriyorsan 24 saat boyunca verme bide bol bol muz seftali yedir hemen geciyor
selam kızlar geçmişi okumadan hepinizin geçmiş kurban bayramını kutluyorum.
ben hastaydım tam iyileşirken oğlum yeniden hastalandı antibiyotiğe başladık bayramda ateşimiz vardı meğerse burnu tıkandığı için kulaklarında sıvı birikmiş bu ayda kilo alımımız az 200 gr almış 73 cm 8200 kilo doktor boyu iyi ama zayıf dedi her doktora gittiğimde moralim bozuluyor kilo yüzünden canı nezaman isterse ozamn kilo alçak sanırımben geçmişi okuyup geleyim umarım herkesler iyidir.
bu arada en son sabah 7 de emzirmirmiştim nehırı,bugun sütü sağsam mı sağmasam mı bilemedim,ölece geldim eve,nehırde 13.30 da uyumuş,hala uyuyor göğüslerim çok acıyor,hatta sanırım ateşim çıkıyor.. 9 buçuk ay sonra mastit olmasam iyidir,fare uyansın dıye beklıorum uyanmıo gıdıp uykuda emzircem o olcak
hoşgeldin cnm bnm.. gecmiş olsun oğluşuna,allh şifa versin hemen.. sağlıklı mı ona bak cnm sen yaa,takılma bnce kilo mevzusuna
Pardon canim arabam kraft oda hantal memnun degilim..araba isini onemli git yerinde dene en hafifini bence hantal insani uyuz ediyo kullanmak istemiyosun..hirka degilde yelekler cok kullanisli oluyo 2 sn giydiriyosun onlardan al 2-3 tane, yada biri orebilirse örsun..body onemli en az 6-7 tane al s
Bezden sizinti oluyo ilk gunlerde..3 lü 5 lı paketler var onlar uygun oluyo..cok guzel heycanlar ya bizde gecen sene yasiyoduk ne guzel alisveris yapmak cok zevkli oluyodu
Kesinlikle katiliyorum idam edilmeli, yada müebbet yatip 100 yasina kadar yasamali cunku Ne 5 10 yili boyle bi olay vardi kadin bebegini öldürdu 3 yil yatip cikti..buda 2 yil yatip cikicak topuklu ayakkabilarini giyip hayatina devam edecek..tutuklanmis ayaginda topuklu saclar krepeli gidiyo Allahim yarabbim..Biz burda bebeklerimiz bir ogun yemiyo diye kahroluyoruz..Beni dahada üzen detay aslinda bu kadin dogum iznine cikmamis, demekki hergün birakip ise gidiyomus tek basina( öldü kurtuldu yavrucak bi omur işkence cekecekti eminim bizim kadar uzulmemistir şerefsiz..
selam kızlar geçmişi okumadan hepinizin geçmiş kurban bayramını kutluyorum.
ben hastaydım tam iyileşirken oğlum yeniden hastalandı antibiyotiğe başladık bayramda ateşimiz vardı meğerse burnu tıkandığı için kulaklarında sıvı birikmiş bu ayda kilo alımımız az 200 gr almış 73 cm 8200 kilo doktor boyu iyi ama zayıf dedi her doktora gittiğimde moralim bozuluyor kilo yüzünden canı nezaman isterse ozamn kilo alçak sanırımben geçmişi okuyup geleyim umarım herkesler iyidir.