2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352

sağol canım marifet demeyelim rica ederim kendi çapımda eğleniyorum şeker hamurunu anlattım ayrıntılı olarak nefisyemektarifleri'nde yazmıştım.
ben de hele bir dişi çıksın yapacam diş pastası
 

canım sana zahmet sana olmazsa hem kekinin hemde yapılışının tarifimini verirsen çok sevinirm valla çok güzel yapmışsın maşallah diyorum
 
Sagolun arkadaslar..6.hastalik ne ya yeni yeni seyler duyuyorum..2 gundur perisan oldum düsmüyo atesi suanda 38.5(( 6.hastalik dediginiz nasil teshis konuluyor kanda cikmazmi??? Off biz hasta olalim onlar olmasi ya..

Vaveyla hosgeldim yivrim sonunda..hasretinden prangalar eskittim:)))

Ya smileylerim gorunmuyo ya mobil uygulama gibi olmus hay ben bu kk nin..
 

Harobodan yapılan şeker hamuru yumuşak oluyomu ben haribo bulamadım bimde vardi onlarda satmıyomuş bende pudra şekeriyle yaptım gıda boyası yerinede lohusa şerbetinden kalma şekerle yaptim renk felan güzel oldu ama hamur sert oldu açmasında zorlandım kurabiye yapmıstım yine yaparsam dogum gununde duşunuyorum hazir alcam bakalım
 
Altnc Aydan Sonra Bebekler Yeterli Miktarda St Almyor Haberi - HABER MERK 01 Mays 2012 Sal Son Dakika Haberleri

İyi de ne zamaaaan? Kahvaltıydı, sebzeydi meyveydi yoğurttu derken süte zaman kalmıyor ki! Mama da her şeyin içine karıştırılmıyor. Bizimki şimdi gece de yemeyi kesti, benden ne kadar çıkarsa onu emiyor, biberon almıyor. Toplasan 3 sabah kahvaltısına -3 akşam muhallebisine = 6 ölçek= 180 ml yapar. Hadi benden de 100 emdi diyelim ki yoktur herhalde o kadar, 280 yapar. 500'ü nasıl bulucaz anlamış değilim.
 
dert bulur ya anneler dünden beri taktığım şeye bakın.bizim kız yaşıtlarına göre hep uzundu derken biraz fazla ilerde gitmeye başladı sanki.. pastörize sütler yada hazır gıdalar erken ergenliğe sebep oluyor korkmaya başladım we sütü bugün itibari ile kestim! dün üni.den bir arkadaşla akşam buluştuk kızı benim kızdan 7 ay büyük ama omuzunda bile değil. kızım yaşından çok çok büyük akıl dahil. kilolu değil uzun we kemikli. 4 yaşında gibi değil. we bu durum ilerde erken ergenlik başlarsa/yada başladı ise içe kapanıklığa neden olabilir. tamam kalsiyum da önemli ama doğal süt weremedim çoğunlukla. we bundan sonra doğal temin etmeye çalışıcam.
 

canım benim öpüyorum seni al yanaklarından
 

sadece pudra şekeri ile sert olur canım. yumuşak şeker yada lokum kullanmalısın
 

Bence tamamen kesme sütü canım en azından günlük süt ver, belki de öyle yapıyorsundur ama öyleyse de en azından akşamları bir bardak içsin. Öyle bir çağa geldik ki artık yediğimizde içtiğimizde kâr-zarar oranına bakmak zorundayız maalesef. Genetik de olabilir belki sen de uzun boyluydun diye hatırlıyorum, ailede de varsa uzun boylu ondan olabilir. Yoğurdu da bebişe mayaladığından verirsin.
 
Son düzenleme:

evet erken ergenlik çok yaygın artık doğal besin bulamıyoruz maalesef,ama sütü gece ile sınırlasan iyi olur bence hepten bırakma,ben de hep yaşıtlarımdan çok uzundum,omzuma gelirdi kısa olanlar,sütü halaa çok tüketirim,ama erken ergenlik olmadı ben de,yine standardın üstündeyim,bişey olmaz içsin cal.iyidir.
bugün resimlere bakarken de dedim hatta maş.4 gibi değil hiç benim küçüklüğüme benziyor diye,
Allah bağışlasın emoş çok güzel kızın,
 
bu arada bebeğimin çorbalarına domates katıyorum artık yemesi daha güzel,
sarımsak da kattım dün yarım diş çok sevdi,amaannn allerji de yapmadı
çok şükür yiyoruz namm nammm
 
ben de hep 500 u bulmya calisiuorum.krese 100birakiyorum aksam 5gibi 8de yatarken 150 ser iciyorlar bide hece 150toplm 550oluyor kreste akssma kafar yedryrlar artik gerisi allah kerim ama yedikce sut azalcak nasil 500olcak bilimyrm

Yine yeller esiyo buralarda((

Ben hala hastym bebelerde.seninki nasil oldu.
 

bunu okuduguma sevindim cunku hala ana ogun sut bizim. oyle meyve ogunu yogurt ogunu falan yok. yogurdu veya meyveyi ara ogun olarak vermiyorum. 2 cay bardagini gecmemesi gerekiyor demis bizim de tas catlasa 1.5 caybardagi yiyorddr ama koyu kivamli sulu muhallebi degil. onun disinda meme. endiseleniyordum ama simdi rahatladim.
 
bu arada bebeğimin çorbalarına domates katıyorum artık yemesi daha güzel,
sarımsak da kattım dün yarım diş çok sevdi,amaannn allerji de yapmadı
çok şükür yiyoruz namm nammm

ben de pirasa katiyorum. pirasasiz olunca yemiyo hic bi sebze corbasini
 

Ayni cancazim 3 gundur 38 in altina dusmuyo cok mizmiz yordu beni baya..dis mis kizariklikta yok anlamadim gitti..calpol veriyorum iniyo hop tekrar cikiyo..

Sende iyi ol ya zor 2 cocukla
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…