- 11 Şubat 2011
- 2.083
- 38
dert bulur ya anneler dünden beri taktığım şeye bakın.bizim kız yaşıtlarına göre hep uzundu derken biraz fazla ilerde gitmeye başladı sanki.. pastörize sütler yada hazır gıdalar erken ergenliğe sebep oluyor korkmaya başladım we sütü bugün itibari ile kestim! dün üni.den bir arkadaşla akşam buluştuk kızı benim kızdan 7 ay büyük ama omuzunda bile değil. kızım yaşından çok çok büyük akıl dahil. kilolu değil uzun we kemikli. 4 yaşında gibi değil. we bu durum ilerde erken ergenlik başlarsa/yada başladı ise içe kapanıklığa neden olabilir. tamam kalsiyum da önemli ama doğal süt weremedim çoğunlukla. we bundan sonra doğal temin etmeye çalışıcam.
Ayy yazik valla cok kötü bi durum kesin herseyi eksik olcak..tovbe tovbeee kiz ne alakasi var süt boy uzatan bisey zaten islenmisle falan alakasi yok, e sizede bakinca kisa bi cocuk cikmasi anormal olurdu..ne guzel akil olarakta ilerde diyosun zarar gorseydi geride kalirdi merak etme..azalt biraz olmadi sütu falan, fazlasi kansizlik yapiyo zaten..ilerde manken gibi olunca tesekkur edicek sana:)))