2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

  • Kızımız Olucak

    OY: 169 48,0%
  • Oğlumuz Olucak

    OY: 185 52,6%

  • Ankete Katılan
    352
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.. UMARIM GÜZEL BİR HAFTA OLUR BEBEKLERİMİZLE BERABER... BU HAFTA SONU KIZIMIN ODASINI TAMAMLADIK ÇOK ŞÜKÜR.. :nazar::nazar::nazar: HEMEN SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM :)
HASTANE ODASINDA MİSAFİRLERİMİZ İÇİN HAZIRLADIM BARDAĞIMIZ
Eki Görüntüle 578810

KIZIMIN TEYZESİNİN HAZIRLADIĞI KAPI SÜSÜMÜZ
Eki Görüntüle 578814 Eki Görüntüle 578812 Eki Görüntüle 578813

ŞİFONYERİMİZ VE HASTANEYE GELEN MİSAFİRLERİMİZE BEBEK ŞEKERLERİMİZ, YATAĞIMIZ, DOLABIMIZ, HALIMIZ, LAMBAMIZ, AKSESUARLAR VEEE PARK YATAĞIMIZ..

ALLAHIM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA KULLANMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

HEPSİ de çok güzel ,RABBİM güle güle sağlıkla kullanmak nasip etsin inş..:nazar:
ben de kızımla oğlumun odasını bu haftasonuna bitirmeyi düşünüyorum inş. :21:
 
herkese günaydın umarım herkes iyidir. ben pek sık yazamıyorum ama takip ediyorum forumu yarından sonra izne ayrılıyorum inşallah bende evde biraz dinlenebilecem. gerçi trombosit değerlerim 100 e düştü doktor biraz daha düşerse mecbur sezeryanla alıcaz dedi.artık hayırlısı. hazırda kan bulunduracaz mecburen doğumda
 
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.. UMARIM GÜZEL BİR HAFTA OLUR BEBEKLERİMİZLE BERABER... BU HAFTA SONU KIZIMIN ODASINI TAMAMLADIK ÇOK ŞÜKÜR.. :nazar::nazar::nazar: HEMEN SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM :)
HASTANE ODASINDA MİSAFİRLERİMİZ İÇİN HAZIRLADIM BARDAĞIMIZ
Eki Görüntüle 578810

KIZIMIN TEYZESİNİN HAZIRLADIĞI KAPI SÜSÜMÜZ
Eki Görüntüle 578814 Eki Görüntüle 578812 Eki Görüntüle 578813

ŞİFONYERİMİZ VE HASTANEYE GELEN MİSAFİRLERİMİZE BEBEK ŞEKERLERİMİZ, YATAĞIMIZ, DOLABIMIZ, HALIMIZ, LAMBAMIZ, AKSESUARLAR VEEE PARK YATAĞIMIZ..

ALLAHIM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA KULLANMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hepsi de çok güzel, allah güle güle kullanmak nasip etsin
 
en gevezemiz ayşeymiş :KK1:
gevezelik konusunda aslında ona rakibim :KK1:
açın bir konu konuşalım ula:KK1:
bakın aklıma geldi bile bir konu :KK1:
doğum yapanlara sormak lazım ,doğumda bebişler ultrasondaki kilolarından biraz az çıkabiliyorlarmış ,acaba öylemi oldu tamı tamına tuttu mu ? :44:

canım benim doğumdan hemen önce ultrasonda 3,350 idi 2,950 doğdu

Kızlar bugün hastanede kontrolüm vardı. NST sonucum cıllop gıbı :) oglusum Poyraz bebegım de 3059 kg olmus Allah'ıma sukur. Rahım uzunlugum kısalmıs yıne. Ama kac oldugunu sormayı unuttum. Doktorum artık artık her an gelebılır, ama gelmeyebılır de. Bıraz yukarıya cıkmıs dedı :) nıdılatı bıraktım. Rabbıme sukurler olsun artık yatmama da gerek yok. Cık dısarıya, gez alısverıs yap dedı :) Cok mutluyum. 26. Haftadan berı erken dogum rıskım vardı, yavrum 35+3te su an. Artık cıksın gelsın, basımın ustunde yerı var :)))


gözün aydın canım çok sevindim seni adına

evet evet aldım ..
24 aralık :KK43:yusuf yusufffff :KK43:

hadi gözün aydın RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

selam kızlar..uzun zamandır yazamadım. taşınma işimiz oldu kuş uçmaz kervan geçmez görev yerimizden merkeze tayin olduk doğum sebebiyle kışın ortasında. 1 haftada toplanıp yerleştim mucize gibi derken çok yormuşum kendimi 2 gün önce sancım oldu çok az önemsemedim.arada sırada karın sertleşiyor diye.ayrıca ben 3 gün önce HURMA yemeye başlamıştım! sanırım bu da etki etti diye düşünüyorum. dün kontrol wardı nst de kasılmalar çıktı. doktor yatıralım seni dedi, hemen doğurtacak beni açılma falan yok üstelik.. çocuğum war kimse yok yanımda deyince nidilat diye bir ilaç werdi ve bebek için akciğer geliştirici iğne. en azından 1 hafta kadar erteleyelim doğumu dedi. istirahat et dedi. ben de 39 haftayı görebilirimiyiz dedim. o kadar önermiyoruz beklemeyi dedi! benim kafam karıştı. ilk doğumum normal adam beni sezeryana itecek gibi geliyor nedense. kızımda 39. hafta bitmişti doğum yaptığımda.ben bu özel hastenelere güweneiyorum, herşey olabilir.
size soruyorum şimdi karnınızda zaman zaman sertleşme küçük sancılar oluyor mu?tedirgin oldum piskiolojik olarak karnımı yoklar duru oldum piririklendim yaa:KK43:

canım çok ypulunca tabi ister istemez kasılmalar oluyo normal bunlar artık sen sadece dinlenmeye dikkat et zaten o geleceği vakiti biliyordur annesi doktorun dediklerini de önemseme bu arada evin hayırlı olsun güle güle otur canım

cnm benim prş kontrolüm vardı sancım vs. çıkmadı nst de ama maalesef doktorum suyun azalmış dedi.Normalde haftada 1 kontrole gidiyordum ama haftada 2 yaptı onu pzt tekrar çağırdı eğer ki risk teşkil edicek bir azalma görürse yine alabiliriz bebeği dedi,sürekli kontrol şart cnm evet suyun azalması durumunda,kalp atışları düzensizleşebiliyor Allah korusun. Bende 38-39 haftalarda doğurmayı çok istiyorum ama bakalım pzt belli olucak hakkımızda hayırlısı olsun cnm

canım geçmiş olsun hayırlı haberlerle dönersin inşallah

Arkadaşım YiNgYaNg.. "Hiç midem bulanmadı yada aşermedim.. Hamilelik böyle birşey ise kadınlar abartıyor gibi geldi bana" demişsin ya.
Tanrıdan dilerimki hiç yaşama ve böyle düşünmeye devam et. Ben 21.haftama kadar resmen aç yaşadım.Su içsem bile kusuyor tüm gün yatıyordum.Tam 6 kilo verdim ve 1,5-2 kilo daha verirsen hastaneye alıcam dedi Dr.um çünkü hamilelik zehirlenmesi riskin var dedi.
Bu hiç abartılası bir konu değil.Hiç bir kadının hamileliğinde bunu yaşamasını istemem çünkü gerçekten dünyanın sonu gelsin istiyorsun,bebeğine bile sevinemiyorsun.
Bir yandan vicdan azabı duyuyorsun yiyemiyorum içemiyorum,acaba onu besleyemiyor muyum diye? Halbuki ne alaka o senin kanınla besleniyor.
Ben beslenemediğim için Dr.vitamin verdi, onları bile içemiyordum çünkü onlar daha da beter kusturuyodu.
Çok zor dönemlerdi.21. haftam dolarken bıçak gibi kesildi bulantılarım.

Elbette naz-niyaz yapan hatunlarda vardır,haklıdırlar da belki :) Ama inan bununla hayatı kararan,hamileliğinin ilk yarısını kabus gibi yaşayanlarda var.Herkesi bir değerlendirme derim..
Sevgiler.

canım herkesin hamileliği kendine göre zor yada kolydır benimde hiç midem bulanmadı ama iştahsızlığım çok fazlydı hiç birşey yemek istemiyordum ve bu nerdeyse 32. haftama kadar devam etti daha yeni kilo almaya başldım bende sana da çok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsın


kızlar şimdi dr dan geldik kızım 2 hafta önce 2200dü şimdi 2500 olmuş dr normal dedi ama benim beklediğim kadar yükselmemiş bu hafta iyi besleyememişim galiba prensesimi:KK14: tek iyi tarafı kafası küçükmüş 1 hafta geriden gidiyo kafasının gelişimi dedi yani doğum kolay olabilirmiş bu arada epidural normali önermiyo agrı azaldıgı için anne ıkınamıyor ve doğum süresi daha uzun oluyor dedi benim ilk doğumum zor oldugu için sende hiç düşünmeyelim dedi ilkinde açılmam çok yavaş olmuştu çünkü daha da zorlaştırır doğumu dedi:26: bide bu biraz kötü haber gibi geldi bana açılmam normalde 1 cm di bugün gel bi açılmana da bakalım dedi o da 2 cm olmuş yani yavaşta olsa ilerliyo :KK5:

maşallah kızına canım benim hakkında hayırlı sı ne ise o olsun üzme kendini

valla iyi cesaret sendekide.10 saat sancı cekmek kolay iş degil.ve tekrar aynı şeyelri yaşamak korkutmuyormu seni



ya iyide sancıyla ıkınmanın bi alakası yokki.bebegin dogum anında zaten sancı olmuyor, ıkınma hissi oluyor diye biliyom ben.yalnışmıyım?
bende ıkınma hissi gelmişti mesela.daha öncede yazmıştım sanki kabızsında dışkını cıkarma istegi gibi bi his oluyor ve ıkınıyorsun bebek cıkıyor

ooo kimler gelmiş maşallah iyi dinlendin hehehehe :) bende dediğine kesinlikle katılıyorum doğum esnasında yani ıkınma anında sancı olmuyor canım sadece çok kuvvetli bi itme isteği oluyor

Selam Kızlar ayy tam forumu açtım okumaya başladım haberlerde otobüste doğuran kadını gördüm şoklardayımmmmmm !!!!!!
Allah korusun ben hala fıldır fıldır geziyorum tırstım resmennnnnn

bende gördüm valla helal olsun kadına :)) şok oldum resmen

merhaba annişler.sıkıntılarım çok olduğu için fazla giremiyorum ama hepinizi merak ediyorum.sancılarım çok.sürekli sancım var ve dün tansiyonum yükselmeye başladı.14 e çıktı.inşallah devam etmez çünkü tansiyon yüksekliği bebeğpin kilo alımını durduruyo.oğlumdada öyle olmuştu.7 aylıkken başladı onda yükselmeye ve ondan sonra sadece 200 gr.almıştı.neyseki bunda 15 gün kala başladı.inşallah bebek beklerse 1 ocakta sezeryanım.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

canım çok geçmiş olsun çok şükür az kalmış RABBİM hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin ikinizide

Hayirli aksamlar herkese,
yazilanlari ancak okuyup bitirdim. Artik son aya teker teker giriyoruz. şikayetler artmaya başlamis.bende de durumlar pek farkli degil. yatmaktan acayip kilo aldim, daha 4 haftam var ama simdiden 13 kilo almis durumdayim ama olsun saglik olsun da tek verilir ins. yalniz kizimin kilosu cok azmis 35+0 da 2kg yu ancak gecmis. 23. haftamdan beri erken dogum riskim var dogdu dogacak kaygisiyla hergünü gecirdim ama hamdolsun Rabbim bu günleri gösterdi. simdi 2 bucuk kiloyu asmasini bekliyorum. öncesinde gelirse küveze alinir büyük ihtimal dedi doktorlar. 12 haftadir hastanedeyim bir de küvez olayi olursa hastane maceramiz iyice uzayacak.
yarin kntrölüm var sonrasinda ins eve cikma durumum olabilirmis. rahim agzi inceligi 0,3-0,4 cmlerde ins daha da incelmemistir. bende durumlar böyle ama bu haftalara kadar gelmek nasip oldu ya bundan sonraki hergün lüks

canım ya inşallah doktordan güzel haberler alırsın hayırlı haberlerini bekliyoruz.

mrb arkadaşlar son haftalara doğru iyice ağırlaşmaya başladım artık otururken de yoruluyorum belim çok zorlar oldu 35+2 oldum kızımın kilosu 2400 kızımla beraber bende büyüyorum artık ellerim ayaklarım şişiyor..eşim çok nazlı olduğumu söyler durumda birden fazla şikayet bende mi var yoksa sizlerinde şikayetleri birden fazlamı? bende nazlı olduğumu düşünmeye başladım :KK43:sağlıkla kalın

nazlanıcaksın bu senin en doğal hakkın kolaysa adamlar taşısın bakalım :)) boş ver sen takma kafanı

herkese günaydınnnnnnnn:KK24:

topiği bugün ben açıyorum ,kırkadur:KK1:

sağ baştan say :KK1:

ankara bugün beyazlara büründü ,günlerdir ayazından mahvolmuştuk ,umarım kar biraz yumuşatır havayı
heryeri bembeyaz görmek insana huzur veriyor ,insan böyle havalarda evde kahvesini alıp akşama kadar film izlese kafi :nazar:
RABBİM sokakta yaşayanlara yardım etsin inş.

günaydın canım istanbul bugün baya yağmurlu ve soğuk

günaydınlar herkese güzel bir hafta diliyorum bizim doğum tarihimiz kesinleşti artık 20 aralıkta doğuma giriyorum

gözün aydın canım birşey kalmamış surda 3 gün sonra bebişin kollarında ALLAH nasip ederse

herkese günaydın umarım herkes iyidir. ben pek sık yazamıyorum ama takip ediyorum forumu yarından sonra izne ayrılıyorum inşallah bende evde biraz dinlenebilecem. gerçi trombosit değerlerim 100 e düştü doktor biraz daha düşerse mecbur sezeryanla alıcaz dedi.artık hayırlısı. hazırda kan bulunduracaz mecburen doğumda

darısı başıma inşallah bende önümüzdeki hafta ayrılıyorum izne bu arada geçmiş olsun canım hayırlısıyla kurtulursunuz inşallah
 
bende sıkıncı geliyo ama az süt gibi degil ama su gibi bazen sarı gibi oluyo bende kızımı emzirmek istiyorum inşallah emziririm..
 
kızlar günaydın hepinize geçmişi yeni bitirdim cevaplayabildiklerimi cevapladım cevaplayamadıklarım kusura bakmasın lütfen..

iki gündür nete giremedim malum işler bitmedi cumartesi pazar deli gibi temizlik yaptım evime yeni eşyalar almıştım onlar geldi yerleştirmeydi temizlikti derken resmen haşatım çıktı hiç bir yerim tutmuyo dün birde doktor kontrolümüz vardı prensesimi gördüm yine maşallah çok hareketli hiç durmuyo 35+0 sıfır olduk bugün benim güzel kızım 2600 k olmuş maşallah kilosu iyi haftasıyla uyumlu çok şükür doktorum herşeyin güzel gittiğini söyledi 28 aralıkta gidicem sonraki kontrole hem raporumu yazacak hemde muayene inşallah o zaman 3 kg olur galiba benim prenses neyse ben buralard takılayım biraz daha çok yorgunum hiç çalışmak istemiyorum :KK43:
 
Yazmayı unutmuşum.. Bir tek cibinliğimiz kaldı takılacak.. Onu da hallettik mi tamamdır.. :)
canim cok sirin olmus. ins hayirla kullanmak nasip olur. eve 4 günlügüne ciktigimde sürekli kizimin odasina girip durdum bambaska bir huzur heycan yasiyorum odaya her girdimde..
kızlar günaydın hepinize geçmişi yeni bitirdim cevaplayabildiklerimi cevapladım cevaplayamadıklarım kusura bakmasın lütfen..

iki gündür nete giremedim malum işler bitmedi cumartesi pazar deli gibi temizlik yaptım evime yeni eşyalar almıştım onlar geldi yerleştirmeydi temizlikti derken resmen haşatım çıktı hiç bir yerim tutmuyo dün birde doktor kontrolümüz vardı prensesimi gördüm yine maşallah çok hareketli hiç durmuyo 35+0 sıfır olduk bugün benim güzel kızım 2600 k olmuş maşallah kilosu iyi haftasıyla uyumlu çok şükür doktorum herşeyin güzel gittiğini söyledi 28 aralıkta gidicem sonraki kontrole hem raporumu yazacak hemde muayene inşallah o zaman 3 kg olur galiba benim prenses neyse ben buralard takılayım biraz daha çok yorgunum hiç çalışmak istemiyorum :KK43:
masalah canim. benimki 35+0 iken 2100kg idi insallah 2500 kg yi gecer diye de ben dua ediyorum. hayirlisi ins o günleri de görürüz. ben sürekli yatiyorum ya siz böyle sunu bunu yaptim diye yaziyorsunuz icim gidiyor size birsey olacak diye. herkesi kendim gibi saniyorum=S

canim ya ben seni ciktin zannediyordum hastane koridorlarinda gecirdin hamileligi ins bebisine hayirlisiyla kuvezsiz kavusursun Rabbim yardimcin olsun
canim bir ara ciktik 4 gün sonra tekrar geldim.
 
canım benim doğumdan hemen önce ultrasonda 3,350 idi 2,950 doğdu




gözün aydın canım çok sevindim seni adına



hadi gözün aydın RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah



canım çok ypulunca tabi ister istemez kasılmalar oluyo normal bunlar artık sen sadece dinlenmeye dikkat et zaten o geleceği vakiti biliyordur annesi doktorun dediklerini de önemseme bu arada evin hayırlı olsun güle güle otur canım



canım geçmiş olsun hayırlı haberlerle dönersin inşallah



canım herkesin hamileliği kendine göre zor yada kolydır benimde hiç midem bulanmadı ama iştahsızlığım çok fazlydı hiç birşey yemek istemiyordum ve bu nerdeyse 32. haftama kadar devam etti daha yeni kilo almaya başldım bende sana da çok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsın




maşallah kızına canım benim hakkında hayırlı sı ne ise o olsun üzme kendini



ooo kimler gelmiş maşallah iyi dinlendin hehehehe :) bende dediğine kesinlikle katılıyorum doğum esnasında yani ıkınma anında sancı olmuyor canım sadece çok kuvvetli bi itme isteği oluyor



bende gördüm valla helal olsun kadına :)) şok oldum resmen



canım çok geçmiş olsun çok şükür az kalmış RABBİM hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin ikinizide



canım ya inşallah doktordan güzel haberler alırsın hayırlı haberlerini bekliyoruz.



nazlanıcaksın bu senin en doğal hakkın kolaysa adamlar taşısın bakalım :)) boş ver sen takma kafanı



günaydın canım istanbul bugün baya yağmurlu ve soğuk



gözün aydın canım birşey kalmamış surda 3 gün sonra bebişin kollarında ALLAH nasip ederse



darısı başıma inşallah bende önümüzdeki hafta ayrılıyorum izne bu arada geçmiş olsun canım hayırlısıyla kurtulursunuz inşallah

saol canım inş hayırlısıyla hepimiz kurtuluruz. senin de az kalmış izne ayrılmana gerçi son zamanlar zor geçiyor kendimden biliyorum işe gelmek işkence oluyor ama neyapalım bebeklerimiz için katlanıyoruz. Allah a şükür bebekte sorun yok risk benim için Rabbim hayırlısını versin herşeyin
 
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.. UMARIM GÜZEL BİR HAFTA OLUR BEBEKLERİMİZLE BERABER... BU HAFTA SONU KIZIMIN ODASINI TAMAMLADIK ÇOK ŞÜKÜR.. :nazar::nazar::nazar: HEMEN SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM :)
HASTANE ODASINDA MİSAFİRLERİMİZ İÇİN HAZIRLADIM BARDAĞIMIZ
Eki Görüntüle 578810

KIZIMIN TEYZESİNİN HAZIRLADIĞI KAPI SÜSÜMÜZ
Eki Görüntüle 578814 Eki Görüntüle 578812 Eki Görüntüle 578813

ŞİFONYERİMİZ VE HASTANEYE GELEN MİSAFİRLERİMİZE BEBEK ŞEKERLERİMİZ, YATAĞIMIZ, DOLABIMIZ, HALIMIZ, LAMBAMIZ, AKSESUARLAR VEEE PARK YATAĞIMIZ..

ALLAHIM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA KULLANMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:


canım odası çok güzel olmuş,güzel günlerde kullansın inşallah:KK9:
 
selam kızlar..uzun zamandır yazamadım. taşınma işimiz oldu kuş uçmaz kervan geçmez görev yerimizden merkeze tayin olduk doğum sebebiyle kışın ortasında. 1 haftada toplanıp yerleştim mucize gibi derken çok yormuşum kendimi 2 gün önce sancım oldu çok az önemsemedim.arada sırada karın sertleşiyor diye.ayrıca ben 3 gün önce HURMA yemeye başlamıştım! sanırım bu da etki etti diye düşünüyorum. dün kontrol wardı nst de kasılmalar çıktı. doktor yatıralım seni dedi, hemen doğurtacak beni açılma falan yok üstelik.. çocuğum war kimse yok yanımda deyince nidilat diye bir ilaç werdi ve bebek için akciğer geliştirici iğne. en azından 1 hafta kadar erteleyelim doğumu dedi. istirahat et dedi. ben de 39 haftayı görebilirimiyiz dedim. o kadar önermiyoruz beklemeyi dedi! benim kafam karıştı. ilk doğumum normal adam beni sezeryana itecek gibi geliyor nedense. kızımda 39. hafta bitmişti doğum yaptığımda.ben bu özel hastenelere güweneiyorum, herşey olabilir.
size soruyorum şimdi karnınızda zaman zaman sertleşme küçük sancılar oluyor mu?tedirgin oldum piskiolojik olarak karnımı yoklar duru oldum piririklendim yaa:KK43:

selam, bende de oluyo kcuuk kasilmalar, agrilar, sıkıştırmalar. hatta dun bacaklarima vuran degisik agrilarim oldu..korktum, acaba doguracak mıyım diye. bugun bebegimin ve kendimin kiyafetlerini yavas yavas yikamaya karar verdim hatta.. dogurm yaklastigi icin normal diye dusunuyorum. hatta son kontrolumnde doktor NST ye bagladiginda o rastgeldi kasilmalardan birine. ben bebek poposunu yasliyo saniyodum :) meger kasilmaymis, esime de gosterdi taniyalim diye.. sonlara yaklastikca sıklaşacak galiba bu durumlar. kolay gelsin hepimize.
 
mrb arkadaşlar son haftalara doğru iyice ağırlaşmaya başladım artık otururken de yoruluyorum belim çok zorlar oldu 35+2 oldum kızımın kilosu 2400 kızımla beraber bende büyüyorum artık ellerim ayaklarım şişiyor..eşim çok nazlı olduğumu söyler durumda birden fazla şikayet bende mi var yoksa sizlerinde şikayetleri birden fazlamı? bende nazlı olduğumu düşünmeye başladım :KK43:sağlıkla kalın
öncelikle sammer sana katılıyorum bende baya sistim artık cok agır geliyor hersey bende 35+3 günüm artık hamilelikten bıkmaya basladım bebegimi kucagıma almak istiyorum kı hala çalısıyorum düsün haftaya kadar burdayım artık iste dogurmusam diyorum:KK1:
dogum yaklastıkca heyecanlar artıyor gecelerim kabus yatamıyorum gündüzlerim ise daha iyi bugun çok sükür uykum gelmedi:emir_bebek:
 
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.. UMARIM GÜZEL BİR HAFTA OLUR BEBEKLERİMİZLE BERABER... BU HAFTA SONU KIZIMIN ODASINI TAMAMLADIK ÇOK ŞÜKÜR.. :nazar::nazar::nazar: HEMEN SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM :)
HASTANE ODASINDA MİSAFİRLERİMİZ İÇİN HAZIRLADIM BARDAĞIMIZ
Eki Görüntüle 578810

KIZIMIN TEYZESİNİN HAZIRLADIĞI KAPI SÜSÜMÜZ
Eki Görüntüle 578814 Eki Görüntüle 578812 Eki Görüntüle 578813

ŞİFONYERİMİZ VE HASTANEYE GELEN MİSAFİRLERİMİZE BEBEK ŞEKERLERİMİZ, YATAĞIMIZ, DOLABIMIZ, HALIMIZ, LAMBAMIZ, AKSESUARLAR VEEE PARK YATAĞIMIZ..

ALLAHIM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA KULLANMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Herşeyi çok güzel olmuş cnm güzel günlerde kullanın inşallah..
 
kızlar benim belim çok ağrıyor ya kalçamın sağına da iniyor ağrı kalçamın sağ tarafı yürüyünce sızlıyor resmen oturunca sorun yok ama yürüyünce sızlıyor son ay halbuki bol yürümemiz lazım sizde de oluyor mu bu :KK50: bu arada ben normal doğumu çook istiyordum iki gün önce doktora gittik çatımın dar olduğunu beni zorlayacağını bebiş için sıkıntılı olabileceğini vakuma ihtiyaç duyulabileceğini söyledi ve sezeryan için gün verdi 37.haftamda tekrar çatıma ve açılmama bakacak bebeğim 3.5 kilo olursa büyük ihtimal sezeryana alacak çatım müsait olmadığı için doktoruma güveniyorm aslında bana şimdiye dek hep normal doğum demişti ne bileym canım çok sıkıldı bu duruma :KK5:
 
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.. UMARIM GÜZEL BİR HAFTA OLUR BEBEKLERİMİZLE BERABER... BU HAFTA SONU KIZIMIN ODASINI TAMAMLADIK ÇOK ŞÜKÜR.. :nazar::nazar::nazar: HEMEN SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM :)
HASTANE ODASINDA MİSAFİRLERİMİZ İÇİN HAZIRLADIM BARDAĞIMIZ
Eki Görüntüle 578810

KIZIMIN TEYZESİNİN HAZIRLADIĞI KAPI SÜSÜMÜZ
Eki Görüntüle 578814 Eki Görüntüle 578812 Eki Görüntüle 578813

ŞİFONYERİMİZ VE HASTANEYE GELEN MİSAFİRLERİMİZE BEBEK ŞEKERLERİMİZ, YATAĞIMIZ, DOLABIMIZ, HALIMIZ, LAMBAMIZ, AKSESUARLAR VEEE PARK YATAĞIMIZ..

ALLAHIM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA KULLANMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:


Canımmm hepsi çok güzel.. İyi günlerde kullanmayı nasip etsin abbim inşallah...
 
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.. UMARIM GÜZEL BİR HAFTA OLUR BEBEKLERİMİZLE BERABER... BU HAFTA SONU KIZIMIN ODASINI TAMAMLADIK ÇOK ŞÜKÜR.. :nazar::nazar::nazar: HEMEN SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM :)
HASTANE ODASINDA MİSAFİRLERİMİZ İÇİN HAZIRLADIM BARDAĞIMIZ
Eki Görüntüle 578810

KIZIMIN TEYZESİNİN HAZIRLADIĞI KAPI SÜSÜMÜZ
Eki Görüntüle 578814 Eki Görüntüle 578812 Eki Görüntüle 578813

ŞİFONYERİMİZ VE HASTANEYE GELEN MİSAFİRLERİMİZE BEBEK ŞEKERLERİMİZ, YATAĞIMIZ, DOLABIMIZ, HALIMIZ, LAMBAMIZ, AKSESUARLAR VEEE PARK YATAĞIMIZ..

ALLAHIM HAYIRLISIYLA SAĞLIKLA KULLANMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

cnmm hepsi çok çok güzeller allahım sağlıklı sıhatli kullanmayıda nasip etsin inşallahhh
 
selam, bende de oluyo kcuuk kasilmalar, agrilar, sıkıştırmalar. hatta dun bacaklarima vuran degisik agrilarim oldu..korktum, acaba doguracak mıyım diye. bugun bebegimin ve kendimin kiyafetlerini yavas yavas yikamaya karar verdim hatta.. dogurm yaklastigi icin normal diye dusunuyorum. hatta son kontrolumnde doktor NST ye bagladiginda o rastgeldi kasilmalardan birine. ben bebek poposunu yasliyo saniyodum :) meger kasilmaymis, esime de gosterdi taniyalim diye.. sonlara yaklastikca sıklaşacak galiba bu durumlar. kolay gelsin hepimize.

selam canım, aynen benim de bacağıma falan vurmuştu ağrılar ama çok şiddetli değildi.. belki nst de yalancı sancılarım denk gelmiştir diye düşünüyorum artık..üstelik mesanem de aşırı doluydu, rahat olamadım o yüzden.. sanki ekilemiştir diye düşünüyorum..ayrıca kafası aşağıda yanda duruyordu bir tuhaftı:) mesane doluluğu sebep diye düşündüm..
ya ben doktora d a güvenemiyorum ama başka seçeneğim de yok napıcam bilemiyorum.. eşim istersen devlet hastanesine gidelim diyor yolun sonuna gelmişken.. zaten baştan beri yer değişikliğinen doğru dürüst doktor tuttruramadım.. buna en azından düzenli 2 aydır gidiyorum..sil baştan olursa kafam karışacak..
 
X