2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

bunda sonra hep bişeyleri beklicez arkadsım opuyu, trnsferi sonraa pozıtıfo gormeyı, keseyı kalp atıslarını..... allah sabır versın bıze ınsallah hep sunuclarımız hayırşlı olumlu olur

evet haklısın galiba canım hakkımızda hayırlısı

ben odaya gıreken esıme " hadı sen ısıne don zaten ben 2 saate ancak cıkarım bosa burda bekleme "dedım hemsire ir atladı hanımefendı esınız de spermogram vercek ya dıye

hahaha oda iyiymiş yumişler öle kendi kendine bekler dururlardı DD

kızlar sıze kesınlıkle katılrıyorum buda bızım ımtihanımız hayatta sabırsız erkekler nedıyelım Rabbim hepimizin yüzüne güler inşallah...

Karam rahat ol cok kotu olmuycak opu uyuycaksin hemen uyanacaksin jersey bitmis olacak belki biraz agrin olabilir bir agri kesici alirsin,benim onceki opumdan sonra biraz agrim olmustu AMA simdikinde hicbirsey hissetmedim sanirim yumurta sayisiyla alakali insallah dolu dolu kaliteli yumurtalarin olur

evet arkadaşım cok şükür o hamilelik sonucunu pozitif gördüm ya kısa bir sevinçti ama olsun o anıda yaşadım.inşallah yarın güzel haberler alırım yumurtam 6.gün embriyosu zaten 25 yumurtadan kala kala 2 adet birisi 5.gün ikincisi 6.gün 5.transfer ettiler kalan 6.gün bakalım hayırlısı olsun [ COLOR]

ağustosa kadar ara vericem. o sırada soğan kürü ve incir kürü yapıcam. kistimi yok etmem lazım. yumurtaları kalitesizleştiriyor. zaten şunun şurasında azıcık yumurtam oluyo kızlar dua edelim birbirimize. Allahım isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin

saol canım ya benim op biraz meşaketli geçecek cumartesi gittimde olan yumurtalarımı göremedi doktor çünkü yumurtaların öpnünde kalın parmak kalınlında damarlar vardı kocaman o gün ne işkence çektim bağırmamak için biyandanda bastırdı dok dahafazla zorlamicem sıkış gel dedi sıkışık gittim üsten ulrasyonla baktı duruyolardı dedi senin op biraz zorlu geçcek bayabi bastırcaz sanırsam ağrım baya olcak bastırmadan dolayı o damarcıklar nerden çıkdı anlamadım benim folikler çok fazlaymış aşırı derecede ama büyütemedi sadece üç tane büyüttü dok ozaman bile bukadar erken ve üçtane çıkmasına bile şaşırmıştı yoksa dokun tahminine göre ben gelcek pazartesi filan olcaktım oda bitane bekliyodu yani böleee enterasan dünya kadar folik var ama büyümüyo fazla hepsi birden bu tür hastalarda iğnelerle bile zor büyütülüyomuş çoğuda büyümüyomuş yani nebilim böle işde

karammm ve ozlemo arkadaşlar şuan siz aktif gözüküyorsunuz size iyi geceler biraz uyumaya calısayım pek sanmıyorum ama

18.71 cikmis cok saskinim 3. Enbriyosu bugun 10. Gunum insallah katlanir

çoook tebriklerrr ama ben zaten seni tahmin ediyodum sen bi yerlerde belirtilerini yazmışsın bende seni hamile sandım da senin yazılarını takip etmiştim hani aynı belirtiler bende de varmı falan diye sonra anladım test yapmadığını neyse inş değerlerin katlanarak artacak hiç korkma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…