bunda sonra hep bişeyleri beklicez arkadsım opuyu, trnsferi sonraa pozıtıfo gormeyı, keseyı kalp atıslarını..... allah sabır versın bıze ınsallah hep sunuclarımız hayırşlı olumlu olur
evet haklısın galiba canım hakkımızda hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunda sonra hep bişeyleri beklicez arkadsım opuyu, trnsferi sonraa pozıtıfo gormeyı, keseyı kalp atıslarını..... allah sabır versın bıze ınsallah hep sunuclarımız hayırşlı olumlu olur
ben odaya gıreken esıme " hadı sen ısıne don zaten ben 2 saate ancak cıkarım bosa burda bekleme "dedım hemsire ir atladı hanımefendı esınız de spermogram vercek ya dıye![]()
benimki olmadı![]()
canım senın adına çok sevndm ınşallah olumlu haberlerle donersın... ah bu erkekler yokmu hem okadar tedavı kadının ustunde olsun hemde 1 kaç hafta bıze destek olamasınlar.... en kucuk bıseyde karşılık versınler çok sınır bozucu bnde sınır oldum dun tartıştım bız daha yolun başındayız ama strest yapmamamız lazım ama nerde umurlarındamı... sankı tek bızım çocuğumuz olucak... uf çok doluyummm...
benimki olmadı![]()
Cnm insallah oyledir daha hamileyim diyemedim bile AMA rabbim bunu gosterdi ya cok sukur
Insallah senin de yarin guzel guzel cozunur Sana simsiki tutunur, umutun donmusta basari sansi daha yuksek, yeterki guzel bolunsun seninde hamilelik oldu nede olsa insallah yarin guzel haberletini aliriz
canım bende çok heyecanlıyım yumurtam çözülecek mi çözülmeyecek mi bende bu gece uyumam artık bu gece netteyim görüşürüz
Karam rahat ol cok kotu olmuycak opu uyuycaksin hemen uyanacaksin jersey bitmis olacak belki biraz agrin olabilir bir agri kesici alirsin,benim onceki opumdan sonra biraz agrim olmustu AMA simdikinde hicbirsey hissetmedim sanirim yumurta sayisiyla alakali insallah dolu dolu kaliteli yumurtalarin olur
yok arkadaşım yanlış yazılmış oraya. 24 nisanda aldım sonucumu. 2. denemede olmadı![]()
18.71 cikmis cok saskinim 3. Enbriyosu bugun 10. Gunum insallah katlanir
hayırlısı olsun arkadaşım tedavinin sonunda yzün güler inşallah
inş. canım benim. hatta inşallah doğal yolla hamile kalırım. öyle dua ediyorum :) Allah büyük olurmu olur![]()
18.71 cikmis cok saskinim 3. Enbriyosu bugun 10. Gunum insallah katlanir