2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

aycen

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.929
151
698
İstanbul
arkadaşlar varmı nisan ayında tedaviye başlayan

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben 1 adet dondurlmuş ebriyom var onunla nasip olursa 3 denememi yapacağım allah banada ve isteyen herkese hayırlısını nasip et

Bu ay rahim filmi çektirmeyi bekliyorum sonra yeniden regl olmayı bekliycem tedaviye başlamak için benimki de Nisan'a kaldı

Merhaba,

Ben de Nisan veya Mayısta başlayacağım.4. denemem olacak. İnaşallah başarılı olur.

merhaba bende nisan ayinda baslicam amerikan hastanesinde hayirli olsun herkeze. bu arada istanbul amerikan hastanesi hakkinda fikri olan varmi? 3 kere antalyada denedik sonuc alamadik arastirdiigim kadariyla iyi bir hastane diye dusundum. kolay gelsin simdiden

ben de martta başlicam kızlar nisanda transferin olcak inşallah..2.deneme olcak Allah yardımcımız oolsun..

Bu ay rahim filmi çektirmeyi bekliyorum sonra yeniden regl olmayı bekliycem tedaviye başlamak için benimki de Nisan'a kaldı

aynen bende salı gunu çekılcem anestezılı tüplerım tıkalı çıktı bu ıkıncı olucak bayıltılarak yıne tıkalı çıkarsa tahmınım nısanda baslarım bende ALLAHIN İZNIYLE

MERHABA HERKESE bende inşallahh nisan ayında 6.deneme me memorıalda başlıcam hayırlısı bakalım

nisandaki adetle ben de başlıyorum tedaviye 2. tedavim umarım uğurlu gelir bana...

kızlarrr ben de nisan ayında doktorumuz da uygun görürse 2. aşılamayla yola devam edicemmm inş...14 şubatta ilk aşılamamı oldum...28 şubatta 25.03 kan testi sonucuyla hamiş olduğumu öğrendim ...iki gün sonra tekrarlanan testte değerim 10.31 e düştü ve bebeğimi kaybettim...bir ay ara verdik ve nisan da tekrar denemeye karar verdik...RABBİMİN iziniyle hakkımızda hayırlısı olsun inş...

Kızlar nisanda tedaviye başlayacak baya bi arkadaş varmış :) herkes yaşadıklarını ve deneyimlerini paylaşsın lütfen her deneyim bize bilgi veriyor ve dualarımızı esirgemeyelim.. Bide herkes kaç yaşında ben mesela 31 yaşındayım hep erken anne olmak istedim ama nasip değilmiş ne yapalım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…