• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

18.71 cikmis cok saskinim 3. Enbriyosu bugun 10. Gunum insallah katlanir

kız ben sana demedim mi dün kuzum telde.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ayyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim kuzum yaaaa umudum yıne yeşerdiiiiiiiiiiii hemde senden haber aldım canım arkadaşım benim:52::52::52::52::52::52::52:ay insallah çok güzel bir şekilde katlanır kuzum dua ediyorum sana.ara beni tekrar test yaptırdığına bekliyorummmmmmmm....:21::21::21::21::21::21::21::21:

yani gelen arkadaşım hoş geldin.olumsuz sonuç alan arkadaşım üzülme insallah bebeğin sana süpriz yapar kendiliğinden gelir rabbim büyük...karam canım benim bugun poum güzel geçer insallah dualarım seninle....

kız ben sana demedim mi dün kuzum telde.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ayyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim kuzum yaaaa umudum yıne yeşerdiiiiiiiiiiii hemde senden haber aldım canım arkadaşım benim:52::52::52::52::52::52::52:ay insallah çok güzel bir şekilde katlanır kuzum dua ediyorum sana.ara beni tekrar test yaptırdığına bekliyorummmmmmmm....:21::21::21::21::21::21::21::21:

Cnm ozel msj kutun dolu,ya Ben saskinim degerim dusuk daha doktora yorumlatmadim birazdan klinigi ariycam, kulupteki degerlere gore benimki dusuk aksamdan beri yorum okuyorum orantili yukselenlerde var bilemiyorum nasibimde ne varsa raziyim artik her neolursa olsun yilmiycam bir gun hepimiz Anne olucaz rabbimin izniyle insallah

Cnm ozel msj kutun dolu,ya Ben saskinim degerim dusuk daha doktora yorumlatmadim birazdan klinigi ariycam, kulupteki degerlere gore benimki dusuk aksamdan beri yorum okuyorum orantili yukselenlerde var bilemiyorum nasibimde ne varsa raziyim artik her neolursa olsun yilmiycam bir gun hepimiz Anne olucaz rabbimin izniyle insallah

ay canım ya dediğin gibi herşeyin hayırlısı .insallah katlanır kuzum ya ara artık orası açıktır şimdi .bende ölecem meraktannn:52::52::52:
sen gönlününü ferah tut .durmak yok yola devam kuzum bebişleri kucağımıza allama dek:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:rabbimin izniyle...

saol canım ya benim op biraz meşaketli geçecek cumartesi gittimde olan yumurtalarımı göremedi doktor çünkü yumurtaların öpnünde kalın parmak kalınlında damarlar vardı kocaman o gün ne işkence çektim bağırmamak için biyandanda bastırdı dok dahafazla zorlamicem sıkış gel dedi sıkışık gittim üsten ulrasyonla baktı duruyolardı dedi senin op biraz zorlu geçcek bayabi bastırcaz sanırsam ağrım baya olcak bastırmadan dolayı o damarcıklar nerden çıkdı anlamadım benim folikler çok fazlaymış aşırı derecede ama büyütemedi sadece üç tane büyüttü dok ozaman bile bukadar erken ve üçtane çıkmasına bile şaşırmıştı yoksa dokun tahminine göre ben gelcek pazartesi filan olcaktım oda bitane bekliyodu yani böleee enterasan dünya kadar folik var ama büyümüyo fazla hepsi birden bu tür hastalarda iğnelerle bile zor büyütülüyomuş çoğuda büyümüyomuş yani nebilim böle işde

Insallah rahat gecer canim AMA usg de gorunmemesi garbime gitti belki cok vardi secilemiyordu benim oncekinde oyleydi sayilamiyordu

çoook tebriklerrr ama ben zaten seni tahmin ediyodum sen bi yerlerde belirtilerini yazmışsın bende seni hamile sandım da senin yazılarını takip etmiştim hani aynı belirtiler bende de varmı falan diye sonra anladım test yapmadığını neyse inş değerlerin katlanarak artacak hiç korkma...:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::49::49:

CNm aslinda hic belirtim yoktu sadece bel agrisi adet agrilarim vardi bide ARA ARA usumeler oldu hatta hep atesim yok diye umutsuzluga kapildim deli gibi adet olctum transferim 9. Gunu aksam gec saat birazcik yukseldi ve dun dusmedi ve halada ayni insallah devam eder rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin

canım ınşallah katlar cok sevndım bende bu gunlerı gorurum ınsallah

Insallah CNm allahim herkese nasip etsin

ay canım ya dediğin gibi herşeyin hayırlısı .insallah katlanır kuzum ya ara artık orası açıktır şimdi .bende ölecem meraktannn:52::52::52:
sen gönlününü ferah tut .durmak yok yola devam kuzum bebişleri kucağımıza allama dek:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:rabbimin izniyle...

Cnm aradim islemdelermis 1-2 saat sonra arayin dediler, sonucu faxlayin dedi AMA simdi ugrasamiycam valla cok garibim gece uyumadim sabah 6. 30 uyandim

18.71 cikmis cok saskinim 3. Enbriyosu bugun 10. Gunum insallah katlanir

canım hayırlı olsun inşallah katlanarak devam eder gebeliğin çok sevndm.

kızlar sabah opa gircem çok pis trsıyorum yha içimde heyecan korku analatamıyorum yarın giderken yanımda ne götürim neler ihtiyaç olcak nolur cvp :52::52:

heyecan yok karam herşey guzel olacak Rabbim yardımcın olsun.. guzel haberlerle doneceksın ınşallah. inşallah hepimizin evine güneş doğacak..

Arkadaşlar yaaa midemin üzerine sanki bir gökdelen oturmuş gibi heyecandan galiba şöyle gözlerimi kapatsan sonra uyansan sonucu öğrensem ne güzel olur

aycen olucak olucak ınşallah hayırlı bir şekilde embriyon çozulcek. ve sende inşallah bu transferınde Rabbimin izniyle anne olucaksın..

zeytin27 burda olumlu olanlara ne kadar sevınıyorsak olumsuzlarada o kadar uzuluyoruz.. ne dıyebilirm ki Allahım takdiri ama yılmak yok yola devam canımız acısada yıpransakta yolumuzun sounda guzel kokulu meleklerımız evlatlarımız olacak..Allahım hepimizin yuzunu guldur şu ölumlu dunyada istediğimiz tek birşey var evlatlarımız bize tez zamanda nasıp et.. ınanın içimde volkan var sankı patlıcak okadar farklı duygular içindeyımkı kıme soylesem benı anlayamaz sız dışında ama inanıyorum hepımız bir gun anne olduğumuzu buraya yazacağız.....

günaydın arkadaşlar buğün tedavisinde işlem yapılacak bütün arkadaşların allah gönüllerine göre versin herşey gönlünüzce olsun.iyi mutlu huzurlu gün geçirmeniz dileğimle banada dua edinn

Cnm aradim islemdelermis 1-2 saat sonra arayin dediler, sonucu faxlayin dedi AMA simdi ugrasamiycam valla cok garibim gece uyumadim sabah 6. 30 uyandim

Yaa sen beni anlatıyorsun şimdi o günlere şöyle bi dönüp baktım da off off ömür gitmiş ömrümden. Ama bende senin gibi daha çok güçlenmiştim olumsuzlukla dahi sonuçlansa en azından anne olabileceğim en azından pozitifi gördüm bu çok önemli diye teselli ettim kendimi. Kuzucukkkk keyfini çıkar sakin ol bu kadar heyecan bize iyi değil nette oyun oyna( hoş bende aabahları netin başında yapmadım değil ama bak olacaksa oluyor) mucxxx telefonuma haberini bekliyorum arayamasanda kesinlikşe maj at değeri gidiceksin değil mi???

Yaa sen beni anlatıyorsun şimdi o günlere şöyle bi dönüp baktım da off off ömür gitmiş ömrümden. Ama bende senin gibi daha çok güçlenmiştim olumsuzlukla dahi sonuçlansa en azından anne olabileceğim en azından pozitifi gördüm bu çok önemli diye teselli ettim kendimi. Kuzucukkkk keyfini çıkar sakin ol bu kadar heyecan bize iyi değil nette oyun oyna( hoş bende aabahları netin başında yapmadım değil ama bak olacaksa oluyor) mucxxx telefonuma haberini bekliyorum arayamasanda kesinlikşe maj at değeri gidiceksin değil mi???

Gidicem cnm ogleden sonra,deger cikinca haber ederim sana

arkadaşım aramıza hoş geldin tedavin hayırlı olsun :emir_bebek: sana sımsıkı tutunsun inşallah güzel haberlerini alalım hangi merkezde yaptırıyosun tüp bebegini

teşekkür ederim:) inşl cnm amin..ben ataşehir memorial da cem beye yaptırıyorum.çok da memnunum inşl sonuç da güzel çıkar.

Ewet kızlar:)tedaviye başlamış bulunmaktayım.kan tahlillerim yapıldı bugün.10 gün lucrin iğne kullancam.bu iğne yumurtanın erken çatlamasını önleyecek galiba bide kistler varsa onlarıda baskılıyomuş..adet oluncada tekrar doktora gitcem yumurta geliştirici iğnelere başlıycaz.

ben de 10 gün lucrin kullandım. dün gonal f başladım. perşembe günü kontrolüm var. hayırlısı ins. Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder inş.

zeytin27 burda olumlu olanlara ne kadar sevınıyorsak olumsuzlarada o kadar uzuluyoruz.. ne dıyebilirm ki Allahım takdiri ama yılmak yok yola devam canımız acısada yıpransakta yolumuzun sounda guzel kokulu meleklerımız evlatlarımız olacak..Allahım hepimizin yuzunu guldur şu ölumlu dunyada istediğimiz tek birşey var evlatlarımız bize tez zamanda nasıp et.. ınanın içimde volkan var sankı patlıcak okadar farklı duygular içindeyımkı kıme soylesem benı anlayamaz sız dışında ama inanıyorum hepımız bir gun anne olduğumuzu buraya yazacağız.....[/QUOTE]

inşallah canım benim. dediğin gibi kimseyle paylaşılmıyo kimse anlamazki. bizi en iyi biz anlarız.

tedavıye başlayan arkadaşlarım iğnelere kullandığınızda sureklı sıvı şekılde akıntı gelıyor mu? doktora srdum gelmesı normal dedi onca hormon alıyorsun dedi :)))

tedavıye başlayan arkadaşlarım iğnelere kullandığınızda sureklı sıvı şekılde akıntı gelıyor mu? doktora srdum gelmesı normal dedi onca hormon alıyorsun dedi :)))

EVET canım sen onlara takılma bende bugün dedim herlade yumurtalarım çatlıyo ama bu kadar erken olamaz.yanlış hatırlamıyorsam seninle tedavimiz aynı günlerde başlamıştı ben bugün gonal f nin 7.sini yapcam akşamada başka bir iğne verdi.sen ne durumdasın canım?

EVET canım sen onlara takılma bende bugün dedim herlade yumurtalarım çatlıyo ama bu kadar erken olamaz.yanlış hatırlamıyorsam seninle tedavimiz aynı günlerde başlamıştı ben bugün gonal f nin 7.sini yapcam akşamada başka bir iğne verdi.sen ne durumdasın canım?

aynen canım bndede dun başladı korktum tedavı surecın nasıl bıde E2 testı falan dıyorlar o nedır...canım bnde 25 nısanda başladım dun kontrolum vardı. doktor ıyı dedi dun ekstra bir iğne daha verdı gonal f ve diğerinin adını unuttum... ama dozunu 300mm yaptı. cumartesı opu olur dedi hayırlısı ile senın ılk mı tedavı ya bazen yazılanları kaçırıyorum :(

Back