- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
18.71 cikmis cok saskinim 3. Enbriyosu bugun 10. Gunum insallah katlanir
kız ben sana demedim mi dün kuzum telde.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ben sana demedim mi dün kuzum telde.ayyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim kuzum yaaaa umudum yıne yeşerdiiiiiiiiiiii hemde senden haber aldım canım arkadaşım benim
ay insallah çok güzel bir şekilde katlanır kuzum dua ediyorum sana.ara beni tekrar test yaptırdığına bekliyorummmmmmmm....
![]()
Cnm ozel msj kutun dolu,ya Ben saskinim degerim dusuk daha doktora yorumlatmadim birazdan klinigi ariycam, kulupteki degerlere gore benimki dusuk aksamdan beri yorum okuyorum orantili yukselenlerde var bilemiyorum nasibimde ne varsa raziyim artik her neolursa olsun yilmiycam bir gun hepimiz Anne olucaz rabbimin izniyle insallah
saol canım ya benim op biraz meşaketli geçecek cumartesi gittimde olan yumurtalarımı göremedi doktor çünkü yumurtaların öpnünde kalın parmak kalınlında damarlar vardı kocaman o gün ne işkence çektim bağırmamak için biyandanda bastırdı dok dahafazla zorlamicem sıkış gel dedi sıkışık gittim üsten ulrasyonla baktı duruyolardı dedi senin op biraz zorlu geçcek bayabi bastırcaz sanırsam ağrım baya olcak bastırmadan dolayı o damarcıklar nerden çıkdı anlamadım benim folikler çok fazlaymış aşırı derecede ama büyütemedi sadece üç tane büyüttü dok ozaman bile bukadar erken ve üçtane çıkmasına bile şaşırmıştı yoksa dokun tahminine göre ben gelcek pazartesi filan olcaktım oda bitane bekliyodu yani böleee enterasan dünya kadar folik var ama büyümüyo fazla hepsi birden bu tür hastalarda iğnelerle bile zor büyütülüyomuş çoğuda büyümüyomuş yani nebilim böle işde
çoook tebriklerrr ama ben zaten seni tahmin ediyodum sen bi yerlerde belirtilerini yazmışsın bende seni hamile sandım da senin yazılarını takip etmiştim hani aynı belirtiler bende de varmı falan diye sonra anladım test yapmadığını neyse inş değerlerin katlanarak artacak hiç korkma...![]()
canım ınşallah katlar cok sevndım bende bu gunlerı gorurum ınsallah
ay canım ya dediğin gibi herşeyin hayırlısı .insallah katlanır kuzum ya ara artık orası açıktır şimdi .bende ölecem meraktannn
sen gönlününü ferah tut .durmak yok yola devam kuzum bebişleri kucağımıza allama dekrabbimin izniyle...
kızlar sabah opa gircem çok pis trsıyorum yha içimde heyecan korku analatamıyorum yarın giderken yanımda ne götürim neler ihtiyaç olcak nolur cvp![]()
Arkadaşlar yaaa midemin üzerine sanki bir gökdelen oturmuş gibi heyecandan galiba şöyle gözlerimi kapatsan sonra uyansan sonucu öğrensem ne güzel olur
benimki olmadı![]()
Cnm aradim islemdelermis 1-2 saat sonra arayin dediler, sonucu faxlayin dedi AMA simdi ugrasamiycam valla cok garibim gece uyumadim sabah 6. 30 uyandim
Yaa sen beni anlatıyorsun şimdi o günlere şöyle bi dönüp baktım da off off ömür gitmiş ömrümden. Ama bende senin gibi daha çok güçlenmiştim olumsuzlukla dahi sonuçlansa en azından anne olabileceğim en azından pozitifi gördüm bu çok önemli diye teselli ettim kendimi. Kuzucukkkk keyfini çıkar sakin ol bu kadar heyecan bize iyi değil nette oyun oyna( hoş bende aabahları netin başında yapmadım değil ama bak olacaksa oluyor) mucxxx telefonuma haberini bekliyorum arayamasanda kesinlikşe maj at değeri gidiceksin değil mi???
arkadaşım aramıza hoş geldin tedavin hayırlı olsunsana sımsıkı tutunsun inşallah güzel haberlerini alalım hangi merkezde yaptırıyosun tüp bebegini
ben de 10 gün lucrin kullandım. dün gonal f başladım. perşembe günü kontrolüm var. hayırlısı ins. Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder inş.
tedavıye başlayan arkadaşlarım iğnelere kullandığınızda sureklı sıvı şekılde akıntı gelıyor mu? doktora srdum gelmesı normal dedi onca hormon alıyorsun dedi :)))
EVET canım sen onlara takılma bende bugün dedim herlade yumurtalarım çatlıyo ama bu kadar erken olamaz.yanlış hatırlamıyorsam seninle tedavimiz aynı günlerde başlamıştı ben bugün gonal f nin 7.sini yapcam akşamada başka bir iğne verdi.sen ne durumdasın canım?