Listede benım bilgilerimi güncelleyebılırsınız,
test sonucum 0.29
kızlar benimerak edenler için perşembe günü transferim oldu. 2 adet a kalite 5.gün embriyosu kondu. herşey iyi gidiyo gibiydi sonra benim içime şeytan kaçmış gibi bir sinir bir asabiyet cumartesi günü eşimle acaip kavga ettim sonra da bütün gün ağladım o gün tutunma günüydü. artık ne olduysa oldu kısmet. doktor bana radyasyona maruz kalmayacaksın cep telefonu evde ipad laptop bunlardan uzak dur dedi diye pek giremedim ama aklım burdaydı. cumartesi sabah sağ kasığıma bıçak gibi kramp girdi pazar akşamda sola dalga dalga kramplar girdi bugün hala hafif adet sancısı gibi sancım var. ama ben kendimi öyle bir strese soktum ki sonu nolucak bilmiyorum. hepiniz öpüyorum kısmetten öteye geçilmiyo hakkımızda hayırlısı
ayne canım benımde 1 senem boşa gıttı eşım dedıklerımı yapsaydı şimdi farkl olurdu belki... gerçekten eş de olsa anlamak çok zor..
kaçıncı gün başladı adet sancılarınCanim hayirli olsun insallah olumlu haberi verirsin bize,sancilar ilk zamanlar oluyor opunun etkisi hatta bende inanilmaz siskinlik vardi gecti simdi sadece adet sancilarim var umarim herkese nasip eder
Zaten oyle diyoruz canim ama insan yinede uzuluyor biz fedakarlik yapip onca aciyi cekerken onlarin aylarca yillarca karar vermesini bekliyoruz onuda gectim bide tedavi doneminde bi moral verici bisey yok..benım 3 senem gıttı..hep erteledı sonra da demek kı boylesı hayırlıymıs dedı..ama herseyın bı vaktı vardr demek kı bugunlermıs o vakıt..en ıyııs gecmısı duusnmemek yoksaaaaa kendımıze zarar verırorz
. canim cok sevndm RAbbim yardimcin olsun insallah guzel haberler alirsin hepiniz duslarimdasinz.. persembede bnm son kontrolum yumurtalarin kac mm olmusYarın opum var ve inanılmaz heyecanlıyım bu gece uyumam artık sizlerden dua istiyorum bu yolculuk bitsin bi an önce....
Listede benım bilgilerimi güncelleyebılırsınız,
test sonucum 0.29
sağolun arkadaşlar inş. kucağıma almakta nasip eder bende on iki günü ne zorluklarla atlattım allahım sonunda duamı kabul etti. allahım bebek diye el açan herkese nasip etsin benide yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ederim.allah hepinizden razı olsun.
mrh arkadaşlarım bugun öğleden sonra test yaptırdım malesef negatif.bu süreçte yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.kendimi maddi olarak topladığım zaman tekrar deniyeceğim insallah.testi aldığımda üzüldüm ama şimdi daha iyiyim rabbime teslim oldum ona sığındım dilerim rabbim hepimize anne olmayı nasip eder.şimdi sizden gelecek güzel haberleri bekliyorum..dualarımdasınız sizde benden dualarınızı esirgemeyin.hepinizi tanıdığıma çok menmunum.bu zorlu süreci hep beraber insallh rabbimin izniyle atlatacağız.güzel günler bizi bekler:):)duramk yok yola devam
inşallah canım kaçındaydı testin
ayın 7 si dediler ama 5 inde yaptırıcam ben testi
18.71 cikmis cok saskinim 3. Enbriyosu bugun 10. Gunum insallah katlanir
kaderdaşlarım kardeşlerim benim hepinize bu güzel msjlarınız için teşekkür ederim.elimden geldiğince dirayetli olmaya çalışıyorum.dün biraz ağladım ama bir yandan ağlarken bir yandada rabbime dua etttim Allahım beni yanlış anlama sana isyan etmiyorum sadece üzüntümden ağlıyorum diye yalvardım rabbimin gücüne gitmesin diye.bir yandan da hepimiz için dua ettim . içimizdeki hasret yangınını söndür bizi hayırlısıyla evlatlarımıza kavuştuır diye.eşime çok üzüldüm testi eline aldığımızda yok hadi gidelim dedim o değerleri bilmediği için bir umut dur bi doktora gösterelim dedi onun oradaki çabası beni çok üzdü.benim eşim baba olmayı sonuna kadar hak ediyor.hiç bir şey olmamış gibi davranmaya beni teselli etmeye çalışıyor ama onun gözlerine baktığımda görüyorum ben onun üzüntüsü.ALLAHIM BİZ birbirimizi çok seviyoruz bu mutlu yuvamızın eksiği evlatlarım bizimde evlatlarımızı gönder mutluluğumuz kat kat artsın.kızlar bunları sizi üzmek için yazmadım beni bir eşim birde siz anlıyosunuz hakkınızı helal edin.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.sizden gelecek güzel haberler bana umut olacak.kendi haberimi almış gibi sevineceğim.rabbim bu yolda hepimizin yardımcısı olsun.bir kaç gün bu modda takılırım sonra normale dönerim rabbimin izniyle.hayatta ölümden başla herşeyin bir çaresi varmış.benim derdim var demiyecekmişiz benim derdimden büyük ALLAHIM VAR DİYECEKMİŞİZ BEN ÖYLE YAPIYORUM.bu zorlu süreci RABBİME SIĞINIP ONA DUA EDEREK ATLATACAĞIMA İNANIYORUM.ANK ARKADAŞIM DEDİĞİN GİBİ KÜRLERE BAŞLAYACAĞIM YİNE.. SİGARAYI TAMAMEN BIRAKTIM .TEDAVİ SIRASINDA 4.5 KİLO ALDIM ONLARI VERMEYE ÇALIŞACAĞIM.HAYATI BİRAZ ALIŞINA BIRAKACAĞIM.DİLERİM GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLER.
kızlar ben 28 günde bir regl olurum.hiç saşmaz kendilerinin geleceği günayın 27si benim regl günümdü dün ilaçları kestim en geç ne zaman hasta olurum.kür başlayacağım onun için soruyorum.
listede benım bilgilerimi güncelleyebılırsınız,
test sonucum 0.29
aaaaa çok güzel 10. gün olduğu için düşük 2gün sonra daha yüksek çıkar inş
kaçıncı gün başladı adet sancıların
aslında bugün hiçbişey hissetmedim
yarın güzel haberler vericeksin bize inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?