2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Listede benım bilgilerimi güncelleyebılırsınız,
test sonucum 0.29

Canim cok uzgunum insallah rabbim en kisa zamanda nasip eder lutfen umutsuz olma benimdr yarin test gunum simdiden herseye alistirdim kendimi olumsuz olsa da tekrar deniycem yilmak yok

Canim hayirli olsun insallah olumlu haberi verirsin bize,sancilar ilk zamanlar oluyor opunun etkisi hatta bende inanilmaz siskinlik vardi gecti simdi sadece adet sancilarim var umarim herkese nasip eder

ayne canım benımde 1 senem boşa gıttı eşım dedıklerımı yapsaydı şimdi farkl olurdu belki... gerçekten eş de olsa anlamak çok zor..

benım 3 senem gıttı..hep erteledı sonra da demek kı boylesı hayırlıymıs dedı..ama herseyın bı vaktı vardr demek kı bugunlermıs o vakıt..en ıyııs gecmısı duusnmemek yoksaaaaa kendımıze zarar verırorz

Yarın opum var ve inanılmaz heyecanlıyım bu gece uyumam artık sizlerden dua istiyorum bu yolculuk bitsin bi an önce....

Canim hayirli olsun insallah olumlu haberi verirsin bize,sancilar ilk zamanlar oluyor opunun etkisi hatta bende inanilmaz siskinlik vardi gecti simdi sadece adet sancilarim var umarim herkese nasip eder
kaçıncı gün başladı adet sancıların
aslında bugün hiçbişey hissetmedim
yarın güzel haberler vericeksin bize inşallah :)

Zaten oyle diyoruz canim ama insan yinede uzuluyor biz fedakarlik yapip onca aciyi cekerken onlarin aylarca yillarca karar vermesini bekliyoruz onuda gectim bide tedavi doneminde bi moral verici bisey yok..
Yarın opum var ve inanılmaz heyecanlıyım bu gece uyumam artık sizlerden dua istiyorum bu yolculuk bitsin bi an önce....
. canim cok sevndm RAbbim yardimcin olsun insallah guzel haberler alirsin hepiniz duslarimdasinz.. persembede bnm son kontrolum yumurtalarin kac mm olmus

arkadaşım sevincine ortak olabilirmiyim bende..? maşallah allah kucağına almayıda nasip etsin inş..:)

nasıl güçlü bi insansın, inanç dolu bi kalbin var, bunu anlamak için yüzünü görmek gerekmiyor inan, sapasağlam durup yarınlara bakabilen demir kelebek! senden ne müthiş bi anne olacak bigün hissedebiliyorum...

Ben sabah test yaptim silil ikinci cizgi cikti sonra saat 3 gibi tekrar yaptim gene silik cizgi sonra esim durmadi biraz once gidip kan verdim sonic bekliyorum 15-20 dkkay cikcak
Test yaptigima cok pismanim ya olumsuz cikarsa esim cok heveslendi keske hic yapmasaydim oysa olumsuza alistirmistim kendimi
Sonucum olumlu olursa hemen yazarim olumsuzsa bilmiyorum
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun olmasa bile asla yilmiycam AMA kimse guninden once test yaptirmasin

merhaba arkadaşlar,ben 12 nisanda tüp bebek tedavime başladım.iğnelerimi bitirdim.25 nisan da yumurta toplama işlemi yapıldı.36 yumurta toplandı.21 i olgundu.17 tanesi döllenmiş bekliyor.en son dün aradılar ve 17 yumurta gelişimi güzelmiş.yarın yani salı günü 1 adet transfer edicek doktorum.inşl tuttar

18.71 cikmis cok saskinim 3. Enbriyosu bugun 10. Gunum insallah katlanir

Dusuk AMA deger bilemiyorum tansiyonum dustu resmen

canım ne kadar güzel anlatmışsın. şu söylediklerin unutmaki hepizin içinde ve söyleyemediğimiz duygular rabbim inşallah en yakın zamanda o güzel annelik duygusunu yaşan dilegiyle

kaçıncı gün başladı adet sancıların
aslında bugün hiçbişey hissetmedim
yarın güzel haberler vericeksin bize inşallah :)

Canim benim cumartesiden beri bel agrim vardi ve heran adet olacak gibiyim usume geliyordu bide ilk gunler hafif batmalar AMA Bu opunun etkisi cunku onceki negatifimde surekli batmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…