Arkadaşlar biri bana yardımcı olabilir mi şahanaya aşeriyorum çok fena gece gündüz aklımdan çıkmıyor bulunduğum yerde yok bulamadık netten de bulamadım bana yardımcı olabilecek kimse varmııı
Kız aşere aşere lahanayamı aşerdin:)))
canım yanlışmı anladım lahanamı aşeriyorsun? eğer doğru anladıysam ve lahana aşeriyorsan pazarda oluyor, eğer bulamazsan söyle bende ankaradayım nasıl olsa valla bulur getiririm sanaArkadaşlar biri bana yardımcı olabilir mi şahanaya aşeriyorum çok fena gece gündüz aklımdan çıkmıyor bulunduğum yerde yok bulamadık netten de bulamadım bana yardımcı olabilecek kimse varmııı
Arkadaşlar biri bana yardımcı olabilir mi şahanaya aşeriyorum çok fena gece gündüz aklımdan çıkmıyor bulunduğum yerde yok bulamadık netten de bulamadım bana yardımcı olabilecek kimse varmııı
canım yanlışmı anladım lahanamı aşeriyorsun? eğer doğru anladıysam ve lahana aşeriyorsan pazarda oluyor, eğer bulamazsan söyle bende ankaradayım nasıl olsa valla bulur getiririm sana
CANIM KIYAMAM YA avucunun içini yala kız öyle derler ya.canım ben bakayımmı eğer burda bulursam gönderirim sana.yarın pazar var biizm burda oraya bir bakayım.
aynen canım bndede dun başladı korktum tedavı surecın nasıl bıde E2 testı falan dıyorlar o nedır...canım bnde 25 nısanda başladım dun kontrolum vardı. doktor ıyı dedi dun ekstra bir iğne daha verdı gonal f ve diğerinin adını unuttum... ama dozunu 300mm yaptı. cumartesı opu olur dedi hayırlısı ile senın ılk mı tedavı ya bazen yazılanları kaçırıyorum
ilk tüp bebek denemem canım.bende 24 nisanda başladım dünde ilk kontrolüm vardı yumurtalar 10 mm falanmış dozu değiştirmedi 150 devam dedi bugün ve yarın vurulmam için iki tane başka bir iğne verdi sanırım sana verilenin aynısı.bende cumartesi olur diye umut etmiştim ama sanırım benimki pazartesi ye kalcak.hayırlısı olsun inşallah.e2 yumurtaların durumuna bakmak için yapılan bir test.beni perşembe günü gene çağırdı bakalım ne olcak.[/QU
bnmde ılk denemem dun gıttım bnde 225 başladık bız 6 gun 7 gun 300 çıkarttı başka bır ığne daha verdı yumurtalarımız gayet ıyı dedı. 11 12mm değişiyor boyutları dedi... perşembe benımde kontrolum var duruma gore bakalım cmartesı dedı ama hızlı gelişmezse bnde pazartesıye kalıcam bu gidişle :) hakkımızda hayırlısı o zaman desene herşey yolunda giderse rabbımın ıznıyle beraber gun sayıcaz hangi merkez senın ki... peki doktorum E2 testı ıstedımı senden
ilk tüp bebek denemem canım.bende 24 nisanda başladım dünde ilk kontrolüm vardı yumurtalar 10 mm falanmış dozu değiştirmedi 150 devam dedi bugün ve yarın vurulmam için iki tane başka bir iğne verdi sanırım sana verilenin aynısı.bende cumartesi olur diye umut etmiştim ama sanırım benimki pazartesi ye kalcak.hayırlısı olsun inşallah.e2 yumurtaların durumuna bakmak için yapılan bir test.beni perşembe günü gene çağırdı bakalım ne olcak.[/QU
bnmde ılk denemem dun gıttım bnde 225 başladık bız 6 gun 7 gun 300 çıkarttı başka bır ığne daha verdı yumurtalarımız gayet ıyı dedı. 11 12mm değişiyor boyutları dedi... perşembe benımde kontrolum var duruma gore bakalım cmartesı dedı ama hızlı gelişmezse bnde pazartesıye kalıcam bu gidişle :) hakkımızda hayırlısı o zaman desene herşey yolunda giderse rabbımın ıznıyle beraber gun sayıcaz hangi merkez senın ki... peki doktorum E2 testı ıstedımı senden
benim bursa jinemed canım.benim dozum 150 senin dozun yüksekmiş seninkiler perşembeye yetişir canım allahın izni ile cumarteside opu n olur.bende allah izin verirse pazartesi opu olurum.canım bende sadece 3.gün kan aldılar artık bende sormadım neden aldınız diye ama dün gittiğimde almadılar.bildiğim kadarıyla e2 500 falan olunca iğne vurcaklar sanırım yumurtaların durumuna bakmak için almışlar senden.perşembe günü herşey belli olur.
opu işleminiz nasıl geçti....
karamm noldu guzum annat bakim
güzel geçti canım 10:20 girdim 12:20 cıktım evdeyim jelimi yaptım bi saat yatıım işde doktor sağlıklı 3 tane yumurtan var dedi cuma günüde hayırlısıyla transferim var bakalım
hayırlısı olsun kuzum
dr bana nete girme radyasyondan uzak dur dedi diye bi kaç gün girmedim ama bayılacam yahu sıkıntıdan
kolay geçti mi acımadı di mi
bebeyim iyi geçti 3 tane sağlıklı yumişim var cumada transferim olcak allahın izniyle
benim bursa jinemed canım.benim dozum 150 senin dozun yüksekmiş seninkiler perşembeye yetişir canım allahın izni ile cumarteside opu n olur.bende allah izin verirse pazartesi opu olurum.canım bende sadece 3.gün kan aldılar artık bende sormadım neden aldınız diye ama dün gittiğimde almadılar.bildiğim kadarıyla e2 500 falan olunca iğne vurcaklar sanırım yumurtaların durumuna bakmak için almışlar senden.perşembe günü herşey belli olur.
oy oyyy inşallah hakkımızda hayırlısı olsun hepımızın aynen doktor yuksek dozda başlattı ne deseler bişey dıyemıyoruz. Önce Allaha sonra onlara emanetız bakalım benım E2 bakıcakmı doktor perşembe bellı olur..
güzel geçti canım 10:20 girdim 12:20 cıktım evdeyim jelimi yaptım bi saat yatıım işde doktor sağlıklı 3 tane yumurtan var dedi cuma günüde hayırlısıyla transferim var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?