2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Arkadaşlar biri bana yardımcı olabilir mi şahanaya aşeriyorum çok fena gece gündüz aklımdan çıkmıyor bulunduğum yerde yok bulamadık netten de bulamadım bana yardımcı olabilecek kimse varmııı

Arkadaşlar biri bana yardımcı olabilir mi şahanaya aşeriyorum çok fena gece gündüz aklımdan çıkmıyor bulunduğum yerde yok bulamadık netten de bulamadım bana yardımcı olabilecek kimse varmııı
canım yanlışmı anladım lahanamı aşeriyorsun? eğer doğru anladıysam ve lahana aşeriyorsan pazarda oluyor, eğer bulamazsan söyle bende ankaradayım nasıl olsa valla bulur getiririm sana

CANIM KIYAMAM YA avucunun içini yala kız öyle derler ya.canım ben bakayımmı eğer burda bulursam gönderirim sana.yarın pazar var biizm burda oraya bir bakayım.

canım yanlışmı anladım lahanamı aşeriyorsun? eğer doğru anladıysam ve lahana aşeriyorsan pazarda oluyor, eğer bulamazsan söyle bende ankaradayım nasıl olsa valla bulur getiririm sana

CANIM KIYAMAM YA avucunun içini yala kız öyle derler ya.canım ben bakayımmı eğer burda bulursam gönderirim sana.yarın pazar var biizm burda oraya bir bakayım.

Çok teşekkür ederim kızlar gönderin valla

g090 Ankara'da değilim şuna balıkesirdeyim bulamadık burda netten sipariş verdim ama pek güvenemüyorum şu iri olanlardan bulursanız hiç düşünmeyin alın kargoya verirsiniz artık inşallah bulurum yaa zaman geçtikçe daha kötü oluyor

Çiğ çiğ yiceeeeeemmmm yemeğini yapmaya sabredenim herhalde

ilk tüp bebek denemem canım.bende 24 nisanda başladım dünde ilk kontrolüm vardı yumurtalar 10 mm falanmış dozu değiştirmedi 150 devam dedi bugün ve yarın vurulmam için iki tane başka bir iğne verdi sanırım sana verilenin aynısı.bende cumartesi olur diye umut etmiştim ama sanırım benimki pazartesi ye kalcak.hayırlısı olsun inşallah.e2 yumurtaların durumuna bakmak için yapılan bir test.beni perşembe günü gene çağırdı bakalım ne olcak.

Son düzenleme:

güzel geçti canım 10:20 girdim 12:20 cıktım evdeyim jelimi yaptım bi saat yatıım işde doktor sağlıklı 3 tane yumurtan var dedi cuma günüde hayırlısıyla transferim var bakalım

hayırlısı olsun kuzum
dr bana nete girme radyasyondan uzak dur dedi diye bi kaç gün girmedim ama bayılacam yahu sıkıntıdan
kolay geçti mi acımadı di mi

hayırlısı olsun kuzum
dr bana nete girme radyasyondan uzak dur dedi diye bi kaç gün girmedim ama bayılacam yahu sıkıntıdan
kolay geçti mi acımadı di mi

yok şükürler olsun iyi geçti ağrım öle yok hafifden sol kasım baskı yopıyo okdar solda oldu için yumişler çok bastırmış oyuüzden allaha şükür çok iyiyim bitti giitti saol kuzum

kızlar bu arada kasık ve bel ağrısı başladı hafiften bugün
duş aldım hata mı ettim bilmiyorum 5.gündü koktum artık dayanamadım
bi de çok uykum geliyo habire
özlemi de merak ettim noldu acaba sonucu

güzel geçti canım 10:20 girdim 12:20 cıktım evdeyim jelimi yaptım bi saat yatıım işde doktor sağlıklı 3 tane yumurtan var dedi cuma günüde hayırlısıyla transferim var bakalım

oh Allaha şukur karam çoğu gıttı azı kaldı Rabbım emeklerımız boşa çıkarmasın canım az olsun oz olsun sağlam olsun.baya uzun kalmışsın sen ama olsun bebeklerımız ıcın yapamıyacağımız hıc bişey yok... kendıne dıkkat et bol bol dınlen canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…