2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

18.71 cikmis cok saskinim 3. Enbriyosu bugun 10. Gunum insallah katlanir

Cnm çok güzel düşük olduğuna bakma bu hiç önemli değil bu arada herşey yolunda giderse kesin erkek Allah bilir de genelde düşük değerler erkek olur kızlar yüksek oluyor s

Insallah AMA deger dusuk artik onemli olan orantili katlanmasi cok korkuyorum

Ah ahhhhh o korkuları geçen haftaya kadar yaşadım bugün konuştuk ya inşallah sende benim gibi atkatıcaksın sürekli şükret cnm Allah'ı an

Cnm çok güzel düşük olduğuna bakma bu hiç önemli değil bu arada herşey yolunda giderse kesin erkek Allah bilir de genelde düşük değerler erkek olur kızlar yüksek oluyor s

Ah ahhhhh o korkuları geçen haftaya kadar yaşadım bugün konuştuk ya inşallah sende benim gibi atkatıcaksın sürekli şükret cnm Allah'ı an

Cnm iyiki geldin valla aksam duramadim gittik AMA dedigin gibi sevinemedim ya deger dusuk AMA yillar sonra bunu gormek bile heyecanlandirdi rabbim nasip ederde yukselirse cok mutlu olcam AMA olmazsa genede sukur diycem insallah duaya coj ihtiyacim var dua et bana

Aradın mı beni telefonum evde kayboldu sessizdeydi daha doğrusu bi yere koydum bulamıyorum. Rahat ol çok düşük değil yarın senin test günündü ve 27-28olması gerekiyor yarın yine yaptır için rahat olsun ama kesinlikle düşük olduğunu hissetme genelde erkek bebişlerde düşük oluyor bu arada hemen çıkmış kan testin çok mutlu oluyorum bu haberlereeee :))

Canim ariycaktim aksam olunca rahasiz etmeyim dedim sagol destegin icin bastan beri iyi niyetinin farkindayim artik nasip diyorum

canım boşver daha cok düşüp de sinirlerini bozmaya degmez.sen bebişini düşün o güzel haberi alacagın günü ve kucagına alacagın günü düşün ikinizinde sinirleri gecince oturup konuşursunuz.arkadaşım her evlilik olan şeyler bunlar eşinde yaptıgına pişman olmuştur ama biliyosun erkekler gururuna yedirip özür dilemezler o yüzden takma kafana

kızlar sabah opa gircem çok pis trsıyorum yha içimde heyecan korku analatamıyorum yarın giderken yanımda ne götürim neler ihtiyaç olcak nolur cvp

Yarın opum var ve inanılmaz heyecanlıyım bu gece uyumam artık sizlerden dua istiyorum bu yolculuk bitsin bi an önce....

canım bende çok heyecanlıyım yumurtam çözülecek mi çözülmeyecek mi bende bu gece uyumam artık bu gece netteyim görüşürüz

arkadaşım aramıza hoş geldin tedavin hayırlı olsun sana sımsıkı tutunsun inşallah güzel haberlerini alalım hangi merkezde yaptırıyosun tüp bebegini

yok herşeyi unuturum hatta kendimide onu unutmam hahaha
ben odaya gıreken esıme " hadı sen ısıne don zaten ben 2 saate ancak cıkarım bosa burda bekleme "dedım hemsire ir atladı hanımefendı esınız de spermogram vercek ya dıye

Arkadaşlar yaaa midemin üzerine sanki bir gökdelen oturmuş gibi heyecandan galiba şöyle gözlerimi kapatsan sonra uyansan sonucu öğrensem ne güzel olur

Son düzenleme:
Arkadaşlar yaaa midemin üzerine sanki bir gökdelen oturmuş gibi heyecandan galiba şöyle gözlerimi kapatsan sonra uyansan sonucu öğrensem ne güzel olur
bunda sonra hep bişeyleri beklicez arkadsım opuyu, trnsferi sonraa pozıtıfo gormeyı, keseyı kalp atıslarını..... allah sabır versın bıze ınsallah hep sunuclarımız hayırşlı olumlu olur

arkadaşı tebrikler inşallah katlanır değerin bebeğin sana sımsıkı tutunur annesi:18::18::18::18::18::18::18:

Cnm insallah oyledir daha hamileyim diyemedim bile AMA rabbim bunu gosterdi ya cok sukur
Insallah senin de yarin guzel guzel cozunur Sana simsiki tutunur, umutun donmusta basari sansi daha yuksek, yeterki guzel bolunsun seninde hamilelik oldu nede olsa insallah yarin guzel haberletini aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…