18.71 cikmis cok saskinim 3. Enbriyosu bugun 10. Gunum insallah katlanir
Cnm çok güzel düşük olduğuna bakma bu hiç önemli değil bu arada herşey yolunda giderse kesin erkek Allah bilir de genelde düşük değerler erkek olur kızlar yüksek oluyor s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah AMA deger dusuk artik onemli olan orantili katlanmasi cok korkuyorum
Cnm çok güzel düşük olduğuna bakma bu hiç önemli değil bu arada herşey yolunda giderse kesin erkek Allah bilir de genelde düşük değerler erkek olur kızlar yüksek oluyor s
Ah ahhhhh o korkuları geçen haftaya kadar yaşadım bugün konuştuk ya inşallah sende benim gibi atkatıcaksın sürekli şükret cnm Allah'ı an
Cnm iyiki geldin valla aksam duramadim gittik AMA dedigin gibi sevinemedim ya deger dusuk AMA yillar sonra bunu gormek bile heyecanlandirdi rabbim nasip ederde yukselirse cok mutlu olcam AMA olmazsa genede sukur diycem insallah duaya coj ihtiyacim var dua et bana
Aradın mı beni telefonum evde kayboldu sessizdeydi daha doğrusu bi yere koydum bulamıyorum. Rahat ol çok düşük değil yarın senin test günündü ve 27-28olması gerekiyor yarın yine yaptır için rahat olsun ama kesinlikle düşük olduğunu hissetme genelde erkek bebişlerde düşük oluyor bu arada hemen çıkmış kan testin çok mutlu oluyorum bu haberlereeee :))
Zaten oyle diyoruz canim ama insan yinede uzuluyor biz fedakarlik yapip onca aciyi cekerken onlarin aylarca yillarca karar vermesini bekliyoruz onuda gectim bide tedavi doneminde bi moral verici bisey yok..
canım benımmm onlaara da hak vermek lazım bilmiyorlra ki..anlamaya calısıyrlar, ıyı davranmaya calısıyrlar ama eelrınden ancak bu kadar gelıyr.. bıze dusen bıkmadan durumumuzdan haberdar etmek onları.. acık acık anlatmak hislerimizi..
.
beni var ya delirtti o gün
napiyim artık zamanı geri alamam ama o 3 gün en önemli günümdü beni sakin tutucağına bi de daha beter delirtti ya yazıklar olsun diyorum başka da ne diyim yani
bu kadar uğraş didin hormonlar iğneler opular
sonra boşa kürek çekmiş gibi oldum bi anda
neyse düşündükçe sinir geliyo
sadece esını gotur :)
hiçç tırsma canım uyuyup gelceksın
Yarın opum var ve inanılmaz heyecanlıyım bu gece uyumam artık sizlerden dua istiyorum bu yolculuk bitsin bi an önce....
merhaba arkadaşlar,ben 12 nisanda tüp bebek tedavime başladım.iğnelerimi bitirdim.25 nisan da yumurta toplama işlemi yapıldı.36 yumurta toplandı.21 i olgundu.17 tanesi döllenmiş bekliyor.en son dün aradılar ve 17 yumurta gelişimi güzelmiş.yarın yani salı günü 1 adet transfer edicek doktorum.inşl tuttar
ay kız hiç gülcem yoktum eşimsiz hiç olurmu![]()
bilemem belki unutursun:)
ben odaya gıreken esıme " hadı sen ısıne don zaten ben 2 saate ancak cıkarım bosa burda bekleme "dedım hemsire ir atladı hanımefendı esınız de spermogram vercek ya dıyeyok herşeyi unuturum hatta kendimide onu unutmam hahaha
bunda sonra hep bişeyleri beklicez arkadsım opuyu, trnsferi sonraa pozıtıfo gormeyı, keseyı kalp atıslarını..... allah sabır versın bıze ınsallah hep sunuclarımız hayırşlı olumlu olurArkadaşlar yaaa midemin üzerine sanki bir gökdelen oturmuş gibi heyecandan galiba şöyle gözlerimi kapatsan sonra uyansan sonucu öğrensem ne güzel olur
arkadaşı tebrikler inşallah katlanır değerin bebeğin sana sımsıkı tutunur annesi:18::18::18::18::18::18::18: