aminnn insqlah canimmmcanımmmm çok sağol inşallah bu sefer olur diyorum son yaptırdığımda bebeğimi kaybetmiştir bu sefer rabbim kucağıma almayı nasip etsin sağlıklı sihatlı hayırlı evlat olsunlar
aycen,
tatlim sonucum negatif
kızlar adet oldum ilaca başladım bugün ayın 27 sinde randevum var bakalım bu sefer rabbim hayırlı sağlıklı ve salih evlatlar nasip eder isteyen herekese inşallah
merhaba canım hoşgeldin gelişmeler iyimi bilmiyorum çok yavaş gelişiyo yumurtalar bugün konturole gittik e2 yavaş yükseliyo daha 630larda bugün 10. günüm ben daha iğne vurunmaya devam etcem yumurtam bittiyse foliküllerin içi boş olabilir ümidim azalıyo gücüm kalmıyo..yaza kadar olmazsa kıbrısı düşünmeye başladım allahım inş kendi yumurtam evlat nasip eder mucizesini bizede gösterir inş..
Arkadaslar merhaba bende dün başladım tedaviye ilk ignemi oldum. Bide yumurtaliklarimdan küçük bir operasyon geçirdim. Ama grip oldum cokkkk fenayım. Hemsirede dediki ateş olmaması gerekiyor 37,5 altnda olcak dusuremedim ne yaptıysam. Ilk denemem bu benim heyecanlıyım çok carpintim oluyor heyecandan galiba. Dua edin Banada. Dünya kadar acı,umut,para boşa gidince onun altından kalkması zor olur..
canım hayırlı olsun bende bugün adet oldum ve bende dondurulmuşlarla deniyeceğim yani biz aynı ayda gün sayacağız inşallah tabi benim yumurtada bir problem çıkmazsa
sorun nedır cnm sızde ? cogul embrıyo transferı 35 yaş altı yasak evet, tabı doktorun ınsıyatıfıne kalmış bı durum
Bende sorun endometriozis rahatsizligi. 25 yaşındayım. Çoğul embriyoda şans daha yüksek diye biliyorum da ondan sordum[/QUO
sadece 35 yas uzerındekılere 2 embrıyo koyuluyo yasal olarak. ama bu hastaya göre degısebılır .mesela ben 31 yasındayım ama sadece 2 yumurtam olusuyo ve ıkısde koyuluyo,doktorun ınsıyatıfıne kalmış bı sey dedıgım gıbı,
arkadaslar dun kontrolum vardı, akşam 8 de catlatma iğnesini vurduk, yarın sabah 8 de merkezde olacagız!
dualarım sızınle! sizde benim için dua edin olur mu?
rabbim hepimiz için en hayırlısı ne ise onu nasip etsin bizlere!
Bende sorun endometriozis rahatsizligi. 25 yaşındayım. Çoğul embriyoda şans daha yüksek diye biliyorum da ondan sordum
mrb hndslm, bende endometriozis hastasıyım. 1 aşılama 2 negatif tüp bebek denemem oldu. Bana her seferinde 2 tane embriyo transfer edildi ama olmayınca olmuyor. Şimdi 3.tüp bebek tedavime başladım, kontrollere gidiyorum. Allah'ım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.
saolun.kizlar kismet degilmis haktan hayirlisi bu ikinci denenem di3.cuye yuregim yok bu ikisini antepde yaptirdik esim.3. yu ankara ya da ist. de yqptiralim.dio ...istanbulda bahceciye filan baktim da cok pahali kizlar ya.istanbuldakiler nerde ve kaca yaptiriyosunuz kizlar
arada kalmak ne kötü dımı bahar, hep en sona kalan yumurtalar kalıtesız dıyolar doktorlar ama yınde 1-2 yumurtayla tupbebek denemesı yapıyoruz.benımde kafam cok karışık Kıbrıs ıcın .çıkan 1 yada 2 yumurtam var. ve bu halde gebe kalmışlığımda var.ayy kafam bı dünya bılemıyorum ne yapacağımı,her deneme yenı umut , ama hep dedıgım gıbı ıste ne kadar az yumurtaysa o kadar az sans demek , kalıtelı olsun 1 tane olsun dıyolar ama zaten 1 tane çıkınca kalıtesıde ne kadar ıyı olabılıyokı. mesela 2 denememde 2 yumurtam oldu ıkısıde 4 e bölunduler ıyı dedı embriyolog evet gebede kaldım ama kalbı durdu , demekkı eksık bıseyler var bu son kalan yumurtalarda acaba yanlış mantık mı yurutuyorum ben ? ustelık 31 yasındayım , ne olmuşta kaybolmuş bu yumurtalar yahuuu
arkadaslar dun kontrolum vardı, akşam 8 de catlatma iğnesini vurduk, yarın sabah 8 de merkezde olacagız!
dualarım sızınle! sizde benim için dua edin olur mu?
rabbim hepimiz için en hayırlısı ne ise onu nasip etsin bizlere!
Tedavin yaşadığın şehirde olmuyo heralde canımm.transferden sona ewe döncekmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?