2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

canım aramıza hoş geldin tedavin hayırlı olsun göbüşlerin bebeişlerle dolsun

aycen teşekkür ederim, Allah isteyen herkese versin bebişlerini doldursun göbişlerini..aminn :) benide listeye ekleyebilirsin transfer günüme daha var tedavinin başlarındayım 4. günü bitirdim yarın son kontrolden önceki iğnemide yapacağım ve perşembe sabahı kontrole gideceğim. Ona görede devamına bakıcaz artık... Allahım hayırlara çıkarsın sonumuzu..

benmde bugün kontrolüm vardı adetimin 2.günüüü.gonalf 250 iğnelere başladım cumartesi tekrar gdcemm hayırlısı bklm....

insallah canım sımsıkı tutunur sana mutlu haberlerini alırız biran once
amiiin canımm

kizlar beni listeden silebilirsiniz maalesef tedavim sonlandirildi..ikinci gunde kalmis embriyolar buyumuyorlarmis.cok umutluydum cok uzgunum
uzulme canım hayırlısı olsun benimde gecen ay iptal etti doktor cok umutlanmıstım ama napalım kısmet herseyde bi hayır vardır simdi olmassa bi dahaki reglinde mutlaka olur RABBİMİN izniyle insallah

merhaba bugün transferimin 8.günü ,cumartesi test günüm ,hayırlısıyla iyi bir sonuç alırım inşallah kızlar .
insallah canım tutunmustur bebikin sana güzel haberlerini bekliyoz insallah hayırlısıyla

Bu gün adet oldum çarşamba günü ilk randevum dondurulmuşlarımla ikinci kez yola çıkıyorum hayırlısıyla RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün İNŞALLAH heyecan ve korku hat safhada
hayırlısı olsun canım hepimizin insallah güldürsün göbüslerimiz dolsun insallah bu mübarek kutlu dogum haftası yüzü suyu hürmetine

aycen,

tatlim sonucum negatif
hayırlısı olsun canım uzülme ne desek bos biliyorum teselli cok zor ama napalım simdi olmassa bi dahakine vakti saati degilmis belkide ben buna cok inanıyorum canım

Kızzzlaaaarrrr sonunda adet oldummmm, yarın iğnelere başlıyorum :)))))

haydi bismillah canım hayırlısı insallah RABBİM duysun sesimizi YA RABBİMMM

RABBİM güldürsün yüzünüzü insallah cabalarınız bosa cıkmasın nasip etsin insallah en hayırlısını

olacak insallah canım sen moralini yüksek tut bende cumartesi basladım canım ignelere aynı gün baslamısız bende yarın ilk kontrolüm bakalım yumoslarda varmı bi gelisme igne yerlerim acıyo ve geergin

kızlar, yarın transfer gunum. Sabah bebeğimizi alıp gelıyoruz ınş.
ayyyy insallah canım alın da gelin bebişi bakalım getirin artıkın cok durdu oralarda zıpır

kızlar herzaman giremiyom zorum yazamadıgım arkadaslar affınıza sıgınırım ama hap aklımdasınız hepinisi optüm insallah 2014 de hepimiz alcaz bebişlerimizi kucagımıza hep dualarımdasınız

selam arkadaşlar 15 nisan dedim durdum sonunda transferim oldu veeee bugün 1. inci günümmm allahım hayırlısını versin inşş. çok fazla nete giremiyorum maalesef eşim ve annesi yatmamda ısrarlı bilgisayara takılmam göze batıyoo ama ben bi kaçamak yapıp mutluluğu sizle paylaşmak istedimm. umarım herşey gönlümüzce olur eski yazılardan pek okuyamadım inşş nisan da herkess anne adayı olurr ..

cok sevindim arkadasım insallah hayırlı saglıklı bi hamilelik gecirirsin ve ardından güzel bebişini alırsın kucagına

ben ve miniklerimin şarkısı HERŞEY GÜZEL OLACAK

eveet arkadaşlar benimm trasfer oldu.. ayy dua edin teyzeleri neolur. tutunsun kuşumm bana. nete pek giremiyorum eşim ve annesi yatmamda ısrarlı tabi evde geziyorum iğneye vs gidiyorum ama onlar benden pipirikli. amaaan ne mutluyumm bi bilsenizz. allahım yarım bırakmasın.. transferde masaya çıktım çook sıkışığım ölcem yani. hemşire dedi ben seni tanıyorum sanki dedim 3 ay önce burda ilk denememi yaptık sonrasında su toplama oldu bu ameliyethaneye 5 girişim sonra ben stresle herşey güzel olacak , herşey güzel olacak , diye tekrarlayıp duruyom bi yandanda elerimi açıp kapıyomuşum stres atmak için yapıyorum tabiki hemşire ne desene beğenirsiniz hehh ben seni hatırladım dedi. kki ben digerindede herşey güzel olcek demişim
transferden sonra tabi duygusal bir ağlama oldu. sonrasında evimize geldik çok mutluyum vee bebişlere lütfen bana sıkı sıkı tutunun diyorum hergün yatmadan inşş söz diler kuzucuklarımm veee yine söylüyorum HERŞEY GÜZEL OLACAK

[QOTE=srp16;29916156]cok sevindim arkadasım insallah hayırlı saglıklı bi hamilelik gecirirsin ve ardından güzel bebişini alırsın kucagına [/QUOTE] ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İNŞŞ HEPİMİZ HAMİLE KALIRIZZ. GÜN SAYMAK ZOR AMA BEBİŞ İÇİN DEGER

Perşembe benim de kontrolüm var canım. İnşallah yoluna gider her şey.

Perşembe benim de kontrolüm var canım. İnşallah yoluna gider her şey.

ay hadi inşallah bakalım yumoşlar ne almede sabah sabah gidicem öğrencem gelcm sonra haberdar ederim zaten sizi. Ya böyle takipler çok zevkli ya herkes birbirini takip ediyor ne güzel :)
Alfabe sen nerdesin hangi merkez canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…