canım aramıza hoş geldin tedavin hayırlı olsun göbüşlerin bebeişlerle dolsun
merhaba
yarın sabah opum var dualarınızı bekliyorum :)
bu arada damlamurat tan haber alan varmı hiç yazmadı
insallah canım sımsıkı tutunur sana mutlu haberlerini alırız biran oncemrh kızlar uzun bir süreden sonra ben geldim . CEZALIYDIM BİLİYORSUNUZDUR :)cumartesi günü opum yapıldı .4 yumurtadan 3 tanesi dolu çıktı.az önce aradılar 3 yumurtadan 2 tanesi işleme alınmış ve bir tanesi döllenmiş.yarın transverim olacak embirologa kalitesini sordum şu an çok iyi dedi.bilmiyorum kızlar çok korkuyorum ve dualarınıza ihtiyacım var bir tane embriyom bana sımsıkı tutunur insallah.rabbim mucizemi gönderir insallah.şuan test gününü bekleyen opuya girecek olan iğnelerine devam eden ve tedaviye başlamayı bekleyen herkesin rabbim tedavisini hayırlısıyla bitirip hayırlısıyla evlatlarımızı göndersin. hepimiz evlatlarımıza hayırlısıyla kavuşalım.rabbim emeklerimizin karşılıgını versin insallah.korku heyecan ve birazda umutla yarın hastane yollarına düşeceğim.YA ALLAH YA SABIR KUN FE YEKUN. ALLAHIM SEN YARDIMCIMIZ OL.SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER.
uzulme canım hayırlısı olsun benimde gecen ay iptal etti doktor cok umutlanmıstım ama napalım kısmet herseyde bi hayır vardır simdi olmassa bi dahaki reglinde mutlaka olur RABBİMİN izniyle insallahkizlar beni listeden silebilirsiniz maalesef tedavim sonlandirildi..ikinci gunde kalmis embriyolar buyumuyorlarmis.cok umutluydum cok uzgunum
insallah canım tutunmustur bebikin sana güzel haberlerini bekliyoz insallah hayırlısıylamerhaba bugün transferimin 8.günü ,cumartesi test günüm ,hayırlısıyla iyi bir sonuç alırım inşallah kızlar .
hayırlısı olsun canım hepimizin insallah güldürsün göbüslerimiz dolsun insallah bu mübarek kutlu dogum haftası yüzü suyu hürmetineBu gün adet oldum çarşamba günü ilk randevum dondurulmuşlarımla ikinci kez yola çıkıyorum hayırlısıyla RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün İNŞALLAH heyecan ve korku hat safhada
hayırlısı olsun canım uzülme ne desek bos biliyorum teselli cok zor ama napalım simdi olmassa bi dahakine vakti saati degilmis belkide ben buna cok inanıyorum canımaycen,
tatlim sonucum negatif
Kızzzlaaaarrrr sonunda adet oldummmm, yarın iğnelere başlıyorum :)))))
RABBİM güldürsün yüzünüzü insallah cabalarınız bosa cıkmasın nasip etsin insallah en hayırlısınıarkadaslar dun kontrolum vardı, akşam 8 de catlatma iğnesini vurduk, yarın sabah 8 de merkezde olacagız!
dualarım sızınle! sizde benim için dua edin olur mu?
rabbim hepimiz için en hayırlısı ne ise onu nasip etsin bizlere!
olacak insallah canım sen moralini yüksek tut bende cumartesi basladım canım ignelere aynı gün baslamısız bende yarın ilk kontrolüm bakalım yumoslarda varmı bi gelisme igne yerlerim acıyo ve geerginMerhaba buralardayım ama nedense bu topiclere takılma fikri aklımdan henüz geçti :) 13 nisan 2013 cumartesi günü başladım tedaviye bu gün 4. günüm yarınki iğnemden sonra perşembe kontrol var.. normal yolla kalamama sebebim erkek inf. malesef sprem sayısı yetersiz. o nedenle mikroenjeksiyon yolu ile tüp bebek yapılacak. İstanbul eurofertilde tedavi görmeye başladım. Yorumlarınıza açığım ilk deneyimim. Geçirdiğim bir rahatsızlık yok düşük yada kürtaj yok..Bakalım embiklerim sağlıklı olacak mı :)
ayyyy insallah canım alın da gelin bebişi bakalım getirin artıkın cok durdu oralarda zıpırkızlar, yarın transfer gunum. Sabah bebeğimizi alıp gelıyoruz ınş.
cok sevindim arkadasım insallah hayırlı saglıklı bi hamilelik gecirirsin ve ardından güzel bebişini alırsın kucagınaselam arkadaşlar 15 nisan dedim durdum sonunda transferim olduveeee bugün 1. inci günümmm allahım hayırlısını versin inşş. çok fazla nete giremiyorum maalesef eşim ve annesi yatmamda ısrarlı bilgisayara takılmam göze batıyoo ama ben bi kaçamak yapıp mutluluğu sizle paylaşmak istedimm. umarım herşey gönlümüzce olur eski yazılardan pek okuyamadım inşş nisan da herkess anne adayı olurr ..
Nasıl yani???yumurta catlamadanmı oluyo toplama işlemi?bilmiyorum ondan soruyorum kusura bakma:)bende gececem bu aşamalardan
aycen teşekkür ederim, Allah isteyen herkese versin bebişlerini doldursun göbişlerini..aminn :) benide listeye ekleyebilirsin transfer günüme daha var tedavinin başlarındayım 4. günü bitirdim yarın son kontrolden önceki iğnemide yapacağım ve perşembe sabahı kontrole gideceğim. Ona görede devamına bakıcaz artık... Allahım hayırlara çıkarsın sonumuzu..
Perşembe benim de kontrolüm var canım. İnşallah yoluna gider her şey.
olacak insallah canım sen moralini yüksek tut bende cumartesi basladım canım ignelere aynı gün baslamısız bende yarın ilk kontrolüm bakalım yumoslarda varmı bi gelisme igne yerlerim acıyo ve geergin
serap sanırım :) aynı anda başlamamız ne güzel bir tesadüf birbirimizi takip edebiliriz :) bakalım yumoşlar nasıl. bu arada hangi ilaçları kullanıyorsun ? doktorun sanada folic başlattı mı? biraz sohbt edelim seninle bu konularda madem kaderdaşız :) Hangi tüp bebek merkezindesin ? Çok mu soru sordum :)?
olacak insallah canım sen moralini yüksek tut bende cumartesi basladım canım ignelere aynı gün baslamısız bende yarın ilk kontrolüm bakalım yumoslarda varmı bi gelisme igne yerlerim acıyo ve geergin
serap sanırım :) aynı anda başlamamız ne güzel bir tesadüf birbirimizi takip edebiliriz :) bakalım yumoşlar nasıl. bu arada hangi ilaçları kullanıyorsun ? doktorun sanada folic başlattı mı? biraz sohbt edelim seninle bu konularda madem kaderdaşız :) Hangi tüp bebek merkezindesin ? Çok mu soru sordum :)?
bende cumartesı başladım ıgnelere. yarın ılk kontrolüm var v
bende cumartesı başladım ıgnelere. yarın ılk kontrolüm var v
o zamn ben buna bir topic açayım :) hadi bakalım cumartesi günü tedaviye başlayanlara topic :))
kuzum ne yapıyosun,başladın mı tüp bebeğe?
Bende sorun endometriozis rahatsizligi. 25 yaşındayım. Çoğul embriyoda şans daha yüksek diye biliyorum da ondan sordum[/QUO
sadece 35 yas uzerındekılere 2 embrıyo koyuluyo yasal olarak. ama bu hastaya göre degısebılır .mesela ben 31 yasındayım ama sadece 2 yumurtam olusuyo ve ıkısde koyuluyo,doktorun ınsıyatıfıne kalmış bı sey dedıgım gıbı,
Anladım hayırlısı inşallah ben talep edeceğim dr ne derse bakalım
Bende sorun endometriozis rahatsizligi. 25 yaşındayım. Çoğul embriyoda şans daha yüksek diye biliyorum da ondan sordum[/QUO
sadece 35 yas uzerındekılere 2 embrıyo koyuluyo yasal olarak. ama bu hastaya göre degısebılır .mesela ben 31 yasındayım ama sadece 2 yumurtam olusuyo ve ıkısde koyuluyo,doktorun ınsıyatıfıne kalmış bı sey dedıgım gıbı,
mrb hndslm, bende endometriozis hastasıyım. 1 aşılama 2 negatif tüp bebek denemem oldu. Bana her seferinde 2 tane embriyo transfer edildi ama olmayınca olmuyor. Şimdi 3.tüp bebek tedavime başladım, kontrollere gidiyorum. Allah'ım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.
Aminn inşallah. Belli olmuyor işte ya bu tamamen onun doğacağı vakit saat ile ilgili hayırlısıyla tez vakitte olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?