selam hangi tüp bebek merkezindesiniz?
merkezle ılgılı hıc bır fıkrım yok, yarın ılk kez gorecegım. ben ızmıtteyım. doktorum burada tum kontrol ve tedavım burrda oldu. doktorumun anlasması eurofertıldeymıs o yuzden orada yaptıracagız.
acıkcası ılk sefer okadar ınceledık kı ama olmayınca olmuyor. ocak ayında yaptırmıstık bahçecide ama dondurulmusum bıle yok,
o yuzden bu sefer akısına bıraktık. doktorumuza bıraktık herseyı o ne derse onu yapıyoruz. ınsaallah hakkımızda hayırlısı
aycen cnm tedavin hayirli olsun sonu bebisli olsun insallah
Arkadaslar merhaba bende dün başladım tedaviye ilk ignemi oldum. Bide yumurtaliklarimdan küçük bir operasyon geçirdim. Ama grip oldum cokkkk fenayım. Hemsirede dediki ateş olmaması gerekiyor 37,5 altnda olcak dusuremedim ne yaptıysam. Ilk denemem bu benim heyecanlıyım çok carpintim oluyor heyecandan galiba. Dua edin Banada. Dünya kadar acı,umut,para boşa gidince onun altından kalkması zor olur..
İNŞALLAH sorun çıkmaz arkadaşım hakkımızda hayırlısı olsun dondurulmuşla nasıl oluyor hiç bilgim yok ondan mı yoksa ilk denemem negatifti ondan mı bilmiyorum çok heyecanlıyım ve korkularım var yine olmazsa bilmiyorum KISMET
Kızzzlaaaarrrr sonunda adet oldummmm, yarın iğnelere başlıyorum :)))))
arkadaslar dun kontrolum vardı, akşam 8 de catlatma iğnesini vurduk, yarın sabah 8 de merkezde olacagız!
dualarım sızınle! sizde benim için dua edin olur mu?
rabbim hepimiz için en hayırlısı ne ise onu nasip etsin bizlere!
mrb hndslm, bende endometriozis hastasıyım. 1 aşılama 2 negatif tüp bebek denemem oldu. Bana her seferinde 2 tane embriyo transfer edildi ama olmayınca olmuyor. Şimdi 3.tüp bebek tedavime başladım, kontrollere gidiyorum. Allah'ım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.
Slm kızlar benim cumartesi kontrolüm var çikolata kisti inş dahada küçülmüştür.bende başlayım artık tedaviye.kızlar tüp bebekte normal doğum yapılabiliyomu???ben çok istiyorumda:)
Merhaba buralardayım ama nedense bu topiclere takılma fikri aklımdan henüz geçti :) 13 nisan 2013 cumartesi günü başladım tedaviye bu gün 4. günüm yarınki iğnemden sonra perşembe kontrol var.. normal yolla kalamama sebebim erkek inf. malesef sprem sayısı yetersiz. o nedenle mikroenjeksiyon yolu ile tüp bebek yapılacak. İstanbul eurofertilde tedavi görmeye başladım. Yorumlarınıza açığım ilk deneyimim. Geçirdiğim bir rahatsızlık yok düşük yada kürtaj yok..Bakalım embiklerim sağlıklı olacak mı :)
kızlar sonunda adet oldum perşembe doktora gidiyorum sanırım perşembe başlicemm hele şükür geldiler :)
kızlar, yarın transfer gunum. Sabah bebeğimizi alıp gelıyoruz ınş.
kızlar, yarın transfer gunum. Sabah bebeğimizi alıp gelıyoruz ınş.
gözünaydın canım hayırlı olsun inş tedavin..:)
Bnmde transferim 13nisanda yapildi..pazartesi aradilar 1 embriyo saglikli gelismis donduruyoruz dediler..buarada daha once tupbebek yaptiran arkadaslar bnm cok gaz sancim oluyo kramplar giriyo mideme gece uyuyamiyrm o durumdaym normal mi siz yasadinizmi hic boyle bisey?
kızlar sonunda adet oldum perşembe doktora gidiyorum sanırım perşembe başlicemm hele şükür geldiler :)
Arkadaslar merhaba bende dün başladım tedaviye ilk ignemi oldum. Bide yumurtaliklarimdan küçük bir operasyon geçirdim. Ama grip oldum cokkkk fenayım. Hemsirede dediki ateş olmaması gerekiyor 37,5 altnda olcak dusuremedim ne yaptıysam. Ilk denemem bu benim heyecanlıyım çok carpintim oluyor heyecandan galiba. Dua edin Banada. Dünya kadar acı,umut,para boşa gidince onun altından kalkması zor olur..
Kızlar, gittim bugün dr a. Çatlamamış yumoşlar, ama daha küçüklermiş,en büyüğü 13.7 mm dedi dr. 4 yumoş varmış. 3 ü sağda, 1 i de soldaymış. Geçende 2 idi. Bu sefer 4 olmuş çok sevindim. İnşallah bu sefer çatlatmadan toplayabiliriz yumoşları. Kaçı büyüyecek bilmiyorum ama, benim çift embriyo transferi hakkIM var yaş 37 olduğu için. Gider gitmez çatlamamışlar değil mi dedim dr a, 'DAHA DUR YAHU, henüz çok küçükler. 17-18 mm olması lazım.' dedi.
Perşembe tekrar gideceğim İzmir'e İnşallah gelişmiş olurlar da, çatlama iğnem yapılır. Geçen sefer tam opuda ortaya çıktı çatladıkları. Çok üzüldüm. Bu sefer toplanabilse çok sevineceğim. Dua edin benim için.
hadiii hayırlısı
canım tedavin hayırlı olsun listeye eklemek istiyorum seni ama bilgilerin yok biraz kendinden bahsedermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?