• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Bu gün adet oldum çarşamba günü ilk randevum dondurulmuşlarımla ikinci kez yola çıkıyorum hayırlısıyla RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün İNŞALLAH heyecan ve korku hat safhada

selam kkızlarrr damlamuraat arkadasımıs hamiş bencede ayyy ne güzel simdiden tebrikler arkadasım
kızlar bende regl oldum cuma günü aradım doktoru cmtsi gittim basladık tedaviye haydi hayırlısı fostimon verdi bana 225 le baslattı bakalım kısmet simdiden igne yerlerim acıyo carsamba kontrol nası durcam daha iki gün ama bınlar güzel acılar acımassa kotü dimi arkadaslar hepinisi optum

hayırlı olsun canımmmmm inşallah bu sefer yolunda gider

mrh kızlar uzun bir süreden sonra ben geldim . CEZALIYDIM BİLİYORSUNUZDUR :)cumartesi günü opum yapıldı .4 yumurtadan 3 tanesi dolu çıktı.az önce aradılar 3 yumurtadan 2 tanesi işleme alınmış ve bir tanesi döllenmiş.yarın transverim olacak embirologa kalitesini sordum şu an çok iyi dedi.bilmiyorum kızlar çok korkuyorum ve dualarınıza ihtiyacım var bir tane embriyom bana sımsıkı tutunur insallah.rabbim mucizemi gönderir insallah.şuan test gününü bekleyen opuya girecek olan iğnelerine devam eden ve tedaviye başlamayı bekleyen herkesin rabbim tedavisini hayırlısıyla bitirip hayırlısıyla evlatlarımızı göndersin. hepimiz evlatlarımıza hayırlısıyla kavuşalım.rabbim emeklerimizin karşılıgını versin insallah.korku heyecan ve birazda umutla yarın hastane yollarına düşeceğim.YA ALLAH YA SABIR KUN FE YEKUN. ALLAHIM SEN YARDIMCIMIZ OL.SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER.

canımmmmm hoşgeldin rabbim har ve yardımcın olsun göbüşün bebeişlerle dolsun seni aramızda tekrardan görmek güzel

arkadaşlar hepinizin tedavisi hakkınızda ki en hayırlı şekilde sonuçlanır inşaallah!
benim son adetim 6 nisan, tedaviye 8 nisan da başladık, bugün kontrolum var yumurtaların ne zaman toplanacağı belli olacak!
bu arada benim 2. denemem bu, bizdeki sorun erkek faktörü. ilk deneme ocak ayında oldu. 30 yaşındayım! yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)

canım aramıza hoşgeldin tedavin hayırlı olsun listeye senide ekliyorum

kizlar beni listeden silebilirsiniz maalesef tedavim sonlandirildi..ikinci gunde kalmis embriyolar buyumuyorlarmis.cok umutluydum cok uzgunum

canım üzülme diyorum ama üzülmemek elde değil vardır bundada bir hayır arkadaşım inşallah listeden silmiyorum seni arkadaşım

merhaba bugün transferimin 8.günü ,cumartesi test günüm ,hayırlısıyla iyi bir sonuç alırım inşallah kızlar .:43:

canım aramıza hoşgeldin inşallah hamiş haberlerini alırız burdan biraz kendinden bahsedermisin nerde yaptırıyosun kaçıncı tüp bebek denemen

kızlar selam, cuma akşamı diş ağrısı çektim c.tesi dr. a gittim antibiotiğe başlattı bugün de kanal tedavisi yapıldı gerçi doktoruma sordum tedaviye başlamadan önce antibiotik kullanıcağımı söyledik onay aldım ama gene de canım sıkıldı tam opudan önce bi kutu antibiotik içmiş olucam yumurtaları etkiler mi bilmiyorum yarın kontrolüm var dr. a sorucam. daha önce böyle bi durumda kalan var mı?

bende nisanda başladım. şuan transferimin 3. günü. bu ikinci denemem. ilk deneme olmadı maalesef :(

canım hoşgeldin inşallah hamiş haberlerini alırız seni listeye ekliyeceğim biraz kendinden bahsedermisin herhalde 24 nisanda belli olacak sonucun dimi

Bu gün adet oldum çarşamba günü ilk randevum dondurulmuşlarımla ikinci kez yola çıkıyorum hayırlısıyla RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün İNŞALLAH heyecan ve korku hat safhada

canım hayırlı olsun bende bugün adet oldum ve bende dondurulmuşlarla deniyeceğim yani biz aynı ayda gün sayacağız inşallah tabi benim yumurtada bir problem çıkmazsa

aycen,

tatlim sonucum negatif:(

canım çok üzüldüm, elden ne gelir. maddi manevi bi sınav bu tüp bebek işi, dirayetli olup yılmamak küsmemek lazım. biliyorum demesi kolay, yapması zor. ama neden olmadığını araştırıp yeniden deniycem benimde olmazsa. o yüzden başka diyecekbişey bulamıyorum sana da. :(

kızlar adet oldum ilaca başladım bugün ayın 27 sinde randevum var bakalım bu sefer rabbim hayırlı sağlıklı ve salih evlatlar nasip eder isteyen herekese inşallah

saolun.kizlar kismet degilmis haktan hayirlisi bu ikinci denenem di3.cuye yuregim yok bu ikisini antepde yaptirdik esim.3. yu ankara ya da ist. de yqptiralim.dio ...istanbulda bahceciye filan baktim da cok pahali kizlar ya.istanbuldakiler nerde ve kaca yaptiriyosunuz kizlar

saolun.kizlar kismet degilmis haktan hayirlisi bu ikinci denenem di3.cuye yuregim yok bu ikisini antepde yaptirdik esim.3. yu ankara ya da ist. de yqptiralim.dio ...istanbulda bahceciye filan baktim da cok pahali kizlar ya.istanbuldakiler nerde ve kaca yaptiriyosunuz kizlar

canım ben bahçeci fulyaya 4.950 ye yaptırıyorum ama ilaçlar dahil değil. ilaçlara şimdiye kadar 900 verdim yarın kalanını tekrar alıcam. muayene için 300 verdim cnm. antepte kaça yaptırdınız siz ? canım bi kere bahçeciyi dene zorlayacak gücün varsa. allahtan ümit kesilmez bahçecinin topiğine bakıyorum her yazan hamileyim yazdı. gerçi allah bilir gene ama başarı oranı yüksek yani ona eminim.

Back
X