herkese merhaba bende nisan ayında tüp bebek tedavisine başlıyorum inşallah. 2 aşılamam var sonuçlar negatif inş tüp bebekte hemen tutar ....
selam kkızlarrr damlamuraat arkadasımıs hamiş bencede ayyy ne güzel simdiden tebrikler arkadasım
kızlar bende regl oldum cuma günü aradım doktoru cmtsi gittim basladık tedaviye haydi hayırlısı fostimon verdi bana 225 le baslattı bakalım kısmet simdiden igne yerlerim acıyo carsamba kontrol nası durcam daha iki gün ama bınlar güzel acılar acımassa kotü dimi arkadaslar hepinisi optum
mrh kızlar uzun bir süreden sonra ben geldim . CEZALIYDIM BİLİYORSUNUZDUR :)cumartesi günü opum yapıldı .4 yumurtadan 3 tanesi dolu çıktı.az önce aradılar 3 yumurtadan 2 tanesi işleme alınmış ve bir tanesi döllenmiş.yarın transverim olacak embirologa kalitesini sordum şu an çok iyi dedi.bilmiyorum kızlar çok korkuyorum ve dualarınıza ihtiyacım var bir tane embriyom bana sımsıkı tutunur insallah.rabbim mucizemi gönderir insallah.şuan test gününü bekleyen opuya girecek olan iğnelerine devam eden ve tedaviye başlamayı bekleyen herkesin rabbim tedavisini hayırlısıyla bitirip hayırlısıyla evlatlarımızı göndersin. hepimiz evlatlarımıza hayırlısıyla kavuşalım.rabbim emeklerimizin karşılıgını versin insallah.korku heyecan ve birazda umutla yarın hastane yollarına düşeceğim.YA ALLAH YA SABIR KUN FE YEKUN. ALLAHIM SEN YARDIMCIMIZ OL.SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER.
arkadaşlar hepinizin tedavisi hakkınızda ki en hayırlı şekilde sonuçlanır inşaallah!
benim son adetim 6 nisan, tedaviye 8 nisan da başladık, bugün kontrolum var yumurtaların ne zaman toplanacağı belli olacak!
bu arada benim 2. denemem bu, bizdeki sorun erkek faktörü. ilk deneme ocak ayında oldu. 30 yaşındayım! yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)
kizlar beni listeden silebilirsiniz maalesef tedavim sonlandirildi..ikinci gunde kalmis embriyolar buyumuyorlarmis.cok umutluydum cok uzgunum
merhaba bugün transferimin 8.günü ,cumartesi test günüm ,hayırlısıyla iyi bir sonuç alırım inşallah kızlar .
bende nisanda başladım. şuan transferimin 3. günü. bu ikinci denemem. ilk deneme olmadı maalesef
Bu gün adet oldum çarşamba günü ilk randevum dondurulmuşlarımla ikinci kez yola çıkıyorum hayırlısıyla RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün İNŞALLAH heyecan ve korku hat safhada
aycen,
tatlim sonucum negatif
aycen,
tatlim sonucum negatif
saolun.kizlar kismet degilmis haktan hayirlisi bu ikinci denenem di3.cuye yuregim yok bu ikisini antepde yaptirdik esim.3. yu ankara ya da ist. de yqptiralim.dio ...istanbulda bahceciye filan baktim da cok pahali kizlar ya.istanbuldakiler nerde ve kaca yaptiriyosunuz kizlar
aycen cnm tedavin hayirli olsun sonu bebisli olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?