mrh kızlar uzun bir süreden sonra ben geldim . CEZALIYDIM BİLİYORSUNUZDUR :)cumartesi günü opum yapıldı .4 yumurtadan 3 tanesi dolu çıktı.az önce aradılar 3 yumurtadan 2 tanesi işleme alınmış ve bir tanesi döllenmiş.yarın transverim olacak embirologa kalitesini sordum şu an çok iyi dedi.bilmiyorum kızlar çok korkuyorum ve dualarınıza ihtiyacım var bir tane embriyom bana sımsıkı tutunur insallah.rabbim mucizemi gönderir insallah.şuan test gününü bekleyen opuya girecek olan iğnelerine devam eden ve tedaviye başlamayı bekleyen herkesin rabbim tedavisini hayırlısıyla bitirip hayırlısıyla evlatlarımızı göndersin. hepimiz evlatlarımıza hayırlısıyla kavuşalım.rabbim emeklerimizin karşılıgını versin insallah.korku heyecan ve birazda umutla yarın hastane yollarına düşeceğim.YA ALLAH YA SABIR KUN FE YEKUN. ALLAHIM SEN YARDIMCIMIZ OL.SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER.
hadı hayırlısı canım allah ayrdımcı olsun inşallah o bir yumurta sana sımsıkı tutunur rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah.. Benmde regl 13 nisandı ama hala gelmedı, agrılar var ama kendısı yok tuvaete gıdıorum akıntı var kendısı yok diorum bazen rabbım bir mucize gonder de oluversın nerdeee :) olsun herşeyde bir hayır vardır diorum. Zamanımızsa zaten her şekılde olur buna ne tıp nede bız karar veremeyız.. Dun eyup sulatana gıttım dua ettım hep... Ayrıca kutlu doğum haftası bu hafta bol bol dua edın inşallah peygamber efendımız (s.a.v) aracılığıyla rabbım tez zamanda kabul eder.. Aminnn
mrh kızlar uzun bir süreden sonra ben geldim . CEZALIYDIM BİLİYORSUNUZDUR :)cumartesi günü opum yapıldı .4 yumurtadan 3 tanesi dolu çıktı.az önce aradılar 3 yumurtadan 2 tanesi işleme alınmış ve bir tanesi döllenmiş.yarın transverim olacak embirologa kalitesini sordum şu an çok iyi dedi.bilmiyorum kızlar çok korkuyorum ve dualarınıza ihtiyacım var bir tane embriyom bana sımsıkı tutunur insallah.rabbim mucizemi gönderir insallah.şuan test gününü bekleyen opuya girecek olan iğnelerine devam eden ve tedaviye başlamayı bekleyen herkesin rabbim tedavisini hayırlısıyla bitirip hayırlısıyla evlatlarımızı göndersin. hepimiz evlatlarımıza hayırlısıyla kavuşalım.rabbim emeklerimizin karşılıgını versin insallah.korku heyecan ve birazda umutla yarın hastane yollarına düşeceğim.YA ALLAH YA SABIR KUN FE YEKUN. ALLAHIM SEN YARDIMCIMIZ OL.SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER.
sagolasın canım insallahhhhhh insallahhoşgeldin kelebekafyon. Hayırlısıyla gecer transferın ınş. Bebişin sana tutunur
Arka arkaya hamış haberlerımızı verırız ınş.
sagolasın canım insallahhhhhh insallahsen ne yaptın nasıl gidiyor
canım geçmiş olsun bende 2 yıl olucak evleneli olmadı kist yüzünden doktorlar ameliyat dedi hep mecbur kaldım oldum.Senin bebek var mı peki tedavi sürecin var mı ?
canım hayırlı olsun tedavin güzel sonuçlar alırsın inşallah
sağol aycencim inşallahh...
ayyyyy canım valla bizde sizinle heyecanlıyoruz .inşallah güzel sonuçlar alırsın
canım inan bende çok koruyodum ama 1 kere dene bak sonrası geliyor zaten
ohhhh maşallah sübhanallahdeğmesin göbüşün dolsun
kızlar bugün hastaneden aradılar yarın transferim olabilir dua edin bana 4.gün olacak yaniinş Allah hepimizin yüzünü güldürür kızlar
arkadaşlar hepinizin tedavisi hakkınızda ki en hayırlı şekilde sonuçlanır inşaallah!
benim son adetim 6 nisan, tedaviye 8 nisan da başladık, bugün kontrolum var yumurtaların ne zaman toplanacağı belli olacak!
bu arada benim 2. denemem bu, bizdeki sorun erkek faktörü. ilk deneme ocak ayında oldu. 30 yaşındayım! yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)
selam tugbacım bende 30 yaşındayım :)) sanada başarılar diliyorumm :)) bende bu ayki adetimle başlıyorum inşallah. benim ilk denemem olcak tecrübem yok sizlerden faydalanmaya çalışıyorum işte :))
kizlar beni listeden silebilirsiniz maalesef tedavim sonlandirildi..ikinci gunde kalmis embriyolar buyumuyorlarmis.cok umutluydum cok uzgunum
embriyolog aradı sonunda, 13 yumurtanın hepsi ilerlemeye devam edıyormuş ama kimisi hızlı ilerliyor kimisi yavaş dedı.yarın tekrar arayacaklar muhtemelen ben çarşamba olur dıye düşünüyorum :44: çunku o gun 5.gün olacak.
Negüzel, inşallah kucağın ikiz ikiz bebeklerle dolar, hepimizin tedavileri olumlu sonuçlanırda gelir bebeklerimiz inş..
Negüzel, inşallah kucağın ikiz ikiz bebeklerle dolar, hepimizin tedavileri olumlu sonuçlanırda gelir bebeklerimiz inş..
kizlar beni listeden silebilirsiniz maalesef tedavim sonlandirildi..ikinci gunde kalmis embriyolar buyumuyorlarmis.cok umutluydum cok uzgunum
inşallah iğnelerdendir diye temenni ediyorum bende geçmişte erken çatlama hikayesi olunca bir şey diyemiyorum bu durumda...
doktoruna lucrin denen iğneyi bir sor neden onu kullanmamış sende yumurta yani LH baskılayıcı bir iğne yumilerin kontrollü büyümesini sağlıyor ve aynı zamanda
erken çatlamasına engel oluyor...çatlamayı sağlayan hormon LH olduğundan o yükseldiğinde çatlama oluyor lucrin de lh ı baskılıyor...
ilk tedavimde bende yumurtlama belirtileri yaşadım kesin gitti yumiler dedim ama kontrolde öylece duruyorlardı doktora sordum lucrin kullanıyorsun erken çatlamaz merak etme dedi...
salı günüydü sanırım randevun umarım herşey yolundadır güzel haberlerini alırız
İnşallah canım ya, umarım çatlamamışlardır demekten başka çarem yok. Yarın belli olacak artık. Lucrin i sorayım bakalım. Çatlama engelleyici iğne mi bu? Cetrotide gibi. Ben öncekinde orgalutran kullandım, şimdikinde cetrotide.
Bu arada profil resmin de harikaymış. Söylemeden edemedim. İyi bak kendine.
benimde adetim bi gelse nisanda başlıcazda tedaviye 11gün geçti hala yokbu arada baharcım sanada mrb burdada buldum seni :) sen neler yaptın varmı gelişme.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?