• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

selam hangi tüp bebek merkezindesiniz?

merkezle ılgılı hıc bır fıkrım yok, yarın ılk kez gorecegım. ben ızmıtteyım. doktorum burada tum kontrol ve tedavım burrda oldu. doktorumun anlasması eurofertıldeymıs o yuzden orada yaptıracagız.
acıkcası ılk sefer okadar ınceledık kı ama olmayınca olmuyor. ocak ayında yaptırmıstık bahçecide ama dondurulmusum bıle yok,
o yuzden bu sefer akısına bıraktık. doktorumuza bıraktık herseyı o ne derse onu yapıyoruz. ınsaallah hakkımızda hayırlısı

merkezle ılgılı hıc bır fıkrım yok, yarın ılk kez gorecegım. ben ızmıtteyım. doktorum burada tum kontrol ve tedavım burrda oldu. doktorumun anlasması eurofertıldeymıs o yuzden orada yaptıracagız.
acıkcası ılk sefer okadar ınceledık kı ama olmayınca olmuyor. ocak ayında yaptırmıstık bahçecide ama dondurulmusum bıle yok,
o yuzden bu sefer akısına bıraktık. doktorumuza bıraktık herseyı o ne derse onu yapıyoruz. ınsaallah hakkımızda hayırlısı

Super bakalim hayirlsi olsun bebde eurofertildeyim gittigim ilk gunden beride cok iyi davrandilar umarim hayirlisi olur

aycen cnm tedavin hayirli olsun sonu bebisli olsun insallah

sağol canım çok teşekkür ederim

aycencim, senin de başlayacak tedavin hayırlı olsun, ben de regl bekliyorum, sanki oldum gibi anlayamadım, haftaya ben de başlıyorum,,,,,, başarılar[/QUOTE]

Arkadaslar merhaba bende dün başladım tedaviye ilk ignemi oldum. Bide yumurtaliklarimdan küçük bir operasyon geçirdim. Ama grip oldum cokkkk fenayım. Hemsirede dediki ateş olmaması gerekiyor 37,5 altnda olcak dusuremedim ne yaptıysam. Ilk denemem bu benim heyecanlıyım çok carpintim oluyor heyecandan galiba. Dua edin Banada. Dünya kadar acı,umut,para boşa gidince onun altından kalkması zor olur..

canımöncelikle cok geçmiş olsun inşallah cabuk atlatırsın.bu aradada tedavin hayırlı olsun inşallah

İNŞALLAH sorun çıkmaz arkadaşım hakkımızda hayırlısı olsun dondurulmuşla nasıl oluyor hiç bilgim yok ondan mı yoksa ilk denemem negatifti ondan mı bilmiyorum çok heyecanlıyım ve korkularım var yine olmazsa bilmiyorum KISMET

canım bende ilk defa yaşıyorum ama şimdiye kadar yaptığım şey adet olunca estrofem diye bir ilaca başladım13 gün kullanıp doktor kontroline gideceğim gittiğim gün 2 tahlil verecekmişim onun sonunda ne olacak bende bilmiyorum canım evet okorku ve endişe hepimizde var maalesef ben destek alıyorumacıkcası iş yerimin psikoloğundan birazda olsa işe yaradı

Kızzzlaaaarrrr sonunda adet oldummmm, yarın iğnelere başlıyorum :)))))

ayyyy canım hayırlı olsun
arkadaslar dun kontrolum vardı, akşam 8 de catlatma iğnesini vurduk, yarın sabah 8 de merkezde olacagız!
dualarım sızınle! sizde benim için dua edin olur mu?
rabbim hepimiz için en hayırlısı ne ise onu nasip etsin bizlere!

canım inan ben kendi adıma isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ver diye dua ediyorum inşallah her şey yolunda gider ve bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar inşallah :49: kalırsın.bizi gelişmelerden haberdar et arkadaşım

mrb hndslm, bende endometriozis hastasıyım. 1 aşılama 2 negatif tüp bebek denemem oldu. Bana her seferinde 2 tane embriyo transfer edildi ama olmayınca olmuyor. Şimdi 3.tüp bebek tedavime başladım, kontrollere gidiyorum. Allah'ım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.

canım hayırlı olsun tedavin sonucu güzel olur inşallah.kendinden biraz bahsedersen seni listeye ekliyelim

aycencim, senin de başlayacak tedavin hayırlı olsun, ben de regl bekliyorum, sanki oldum gibi anlayamadım, haftaya ben de başlıyorum,,,,,, başarılar[/QUOTE]

sagol canımmmteşekkür ederim

Bnmde transferim 13nisanda yapildi..pazartesi aradilar 1 embriyo saglikli gelismis donduruyoruz dediler..buarada daha once tupbebek yaptiran arkadaslar bnm cok gaz sancim oluyo kramplar giriyo mideme gece uyuyamiyrm o durumdaym normal mi siz yasadinizmi hic boyle bisey?

kızlar sonunda adet oldum perşembe doktora gidiyorum sanırım perşembe başlicemm hele şükür geldiler :)

Merhaba buralardayım ama nedense bu topiclere takılma fikri aklımdan henüz geçti :) 13 nisan 2013 cumartesi günü başladım tedaviye bu gün 4. günüm yarınki iğnemden sonra perşembe kontrol var.. normal yolla kalamama sebebim erkek inf. malesef sprem sayısı yetersiz. o nedenle mikroenjeksiyon yolu ile tüp bebek yapılacak. İstanbul eurofertilde tedavi görmeye başladım. Yorumlarınıza açığım ilk deneyimim. Geçirdiğim bir rahatsızlık yok düşük yada kürtaj yok..Bakalım embiklerim sağlıklı olacak mı :)

canım aramıza hoş geldin tedavin hayırlı olsun göbüşlerin bebeişlerle dolsun

Bnmde transferim 13nisanda yapildi..pazartesi aradilar 1 embriyo saglikli gelismis donduruyoruz dediler..buarada daha once tupbebek yaptiran arkadaslar bnm cok gaz sancim oluyo kramplar giriyo mideme gece uyuyamiyrm o durumdaym normal mi siz yasadinizmi hic boyle bisey?

canım seninde bebeğin gelir annesine sımsıkı tutunur beklemek çok zor allahım hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin

kızlar sonunda adet oldum perşembe doktora gidiyorum sanırım perşembe başlicemm hele şükür geldiler :)

hadiii hayırlısı

Arkadaslar merhaba bende dün başladım tedaviye ilk ignemi oldum. Bide yumurtaliklarimdan küçük bir operasyon geçirdim. Ama grip oldum cokkkk fenayım. Hemsirede dediki ateş olmaması gerekiyor 37,5 altnda olcak dusuremedim ne yaptıysam. Ilk denemem bu benim heyecanlıyım çok carpintim oluyor heyecandan galiba. Dua edin Banada. Dünya kadar acı,umut,para boşa gidince onun altından kalkması zor olur..

canım tedavin hayırlı olsun listeye eklemek istiyorum seni ama bilgilerin yok biraz kendinden bahsedermisin

Son düzenleme:
Kızlar, gittim bugün dr a. Çatlamamış yumoşlar, ama daha küçüklermiş,en büyüğü 13.7 mm dedi dr. 4 yumoş varmış. 3 ü sağda, 1 i de soldaymış. Geçende 2 idi. Bu sefer 4 olmuş çok sevindim. İnşallah bu sefer çatlatmadan toplayabiliriz yumoşları. Kaçı büyüyecek bilmiyorum ama, benim çift embriyo transferi hakkIM var yaş 37 olduğu için. Gider gitmez çatlamamışlar değil mi dedim dr a, 'DAHA DUR YAHU, henüz çok küçükler. 17-18 mm olması lazım.' dedi.
Perşembe tekrar gideceğim İzmir'e İnşallah gelişmiş olurlar da, çatlama iğnem yapılır. Geçen sefer tam opuda ortaya çıktı çatladıkları. Çok üzüldüm. Bu sefer toplanabilse çok sevineceğim. Dua edin benim için.

Kızlar, gittim bugün dr a. Çatlamamış yumoşlar, ama daha küçüklermiş,en büyüğü 13.7 mm dedi dr. 4 yumoş varmış. 3 ü sağda, 1 i de soldaymış. Geçende 2 idi. Bu sefer 4 olmuş çok sevindim. İnşallah bu sefer çatlatmadan toplayabiliriz yumoşları. Kaçı büyüyecek bilmiyorum ama, benim çift embriyo transferi hakkIM var yaş 37 olduğu için. Gider gitmez çatlamamışlar değil mi dedim dr a, 'DAHA DUR YAHU, henüz çok küçükler. 17-18 mm olması lazım.' dedi.
Perşembe tekrar gideceğim İzmir'e İnşallah gelişmiş olurlar da, çatlama iğnem yapılır. Geçen sefer tam opuda ortaya çıktı çatladıkları. Çok üzüldüm. Bu sefer toplanabilse çok sevineceğim. Dua edin benim için.

Nasıl yani???yumurta catlamadanmı oluyo toplama işlemi?bilmiyorum ondan soruyorum kusura bakma:)bende gececem bu aşamalardan

hadiii hayırlısı

canım tedavin hayırlı olsun listeye eklemek istiyorum seni ama bilgilerin yok biraz kendinden bahsedermisin

kızlar transfer tarihim belli oldu 30 nisanda inşallah bir aksilik çıkmazsa bebişimi alıp geleceğim:) dua edin.sevgiler

Back
X