• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

aycen,

tatlim sonucum negatif:(

turquoisseciğim, negatiftaş olmuşuz, bugün benim de ilk denememdi, negatif.... Ne yapalım hayırlısı olsun, demek zamanı gelmemiş, moral bozmak yok, yola devammmmm
kızlar adet oldum ilaca başladım bugün ayın 27 sinde randevum var bakalım bu sefer rabbim hayırlı sağlıklı ve salih evlatlar nasip eder isteyen herekese inşallah

aycencim, senin de başlayacak tedavin hayırlı olsun, ben de regl bekliyorum, sanki oldum gibi anlayamadım, haftaya ben de başlıyorum,,,,,, başarılar

merhaba canım hoşgeldin gelişmeler iyimi bilmiyorum çok yavaş gelişiyo yumurtalar bugün konturole gittik e2 yavaş yükseliyo daha 630larda bugün 10. günüm ben daha iğne vurunmaya devam etcem yumurtam bittiyse foliküllerin içi boş olabilir ümidim azalıyo gücüm kalmıyo..yaza kadar olmazsa kıbrısı düşünmeye başladım allahım inş kendi yumurtam evlat nasip eder mucizesini bizede gösterir inş..:(

arada kalmak ne kötü dımı bahar, hep en sona kalan yumurtalar kalıtesız dıyolar doktorlar ama yınde 1-2 yumurtayla tupbebek denemesı yapıyoruz.benımde kafam cok karışık Kıbrıs ıcın .çıkan 1 yada 2 yumurtam var. ve bu halde gebe kalmışlığımda var.ayy kafam bı dünya bılemıyorum ne yapacağımı,her deneme yenı umut , ama hep dedıgım gıbı ıste ne kadar az yumurtaysa o kadar az sans demek , kalıtelı olsun 1 tane olsun dıyolar ama zaten 1 tane çıkınca kalıtesıde ne kadar ıyı olabılıyokı. mesela 2 denememde 2 yumurtam oldu ıkısıde 4 e bölunduler ıyı dedı embriyolog evet gebede kaldım ama kalbı durdu , demekkı eksık bıseyler var bu son kalan yumurtalarda acaba yanlış mantık mı yurutuyorum ben ? ustelık 31 yasındayım , ne olmuşta kaybolmuş bu yumurtalar yahuuu

Arkadaslar merhaba bende dün başladım tedaviye ilk ignemi oldum. Bide yumurtaliklarimdan küçük bir operasyon geçirdim. Ama grip oldum cokkkk fenayım. Hemsirede dediki ateş olmaması gerekiyor 37,5 altnda olcak dusuremedim ne yaptıysam. Ilk denemem bu benim heyecanlıyım çok carpintim oluyor heyecandan galiba. Dua edin Banada. Dünya kadar acı,umut,para boşa gidince onun altından kalkması zor olur..

Birde Suan çoğul embriyo transferi serbestmi onu anlayamadım bilenler bilgi verirse sevinirim

Arkadaslar merhaba bende dün başladım tedaviye ilk ignemi oldum. Bide yumurtaliklarimdan küçük bir operasyon geçirdim. Ama grip oldum cokkkk fenayım. Hemsirede dediki ateş olmaması gerekiyor 37,5 altnda olcak dusuremedim ne yaptıysam. Ilk denemem bu benim heyecanlıyım çok carpintim oluyor heyecandan galiba. Dua edin Banada. Dünya kadar acı,umut,para boşa gidince onun altından kalkması zor olur..

sorun nedır cnm sızde ? cogul embrıyo transferı 35 yaş altı yasak evet, tabı doktorun ınsıyatıfıne kalmış bı durum

canım hayırlı olsun bende bugün adet oldum ve bende dondurulmuşlarla deniyeceğim yani biz aynı ayda gün sayacağız inşallah tabi benim yumurtada bir problem çıkmazsa

İNŞALLAH sorun çıkmaz arkadaşım hakkımızda hayırlısı olsun dondurulmuşla nasıl oluyor hiç bilgim yok ondan mı yoksa ilk denemem negatifti ondan mı bilmiyorum çok heyecanlıyım ve korkularım var yine olmazsa bilmiyorum KISMET

sorun nedır cnm sızde ? cogul embrıyo transferı 35 yaş altı yasak evet, tabı doktorun ınsıyatıfıne kalmış bı durum

Bende sorun endometriozis rahatsizligi. 25 yaşındayım. Çoğul embriyoda şans daha yüksek diye biliyorum da ondan sordum

Slm kızlar benim cumartesi kontrolüm var çikolata kisti inş dahada küçülmüştür.bende başlayım artık tedaviye.kızlar tüp bebekte normal doğum yapılabiliyomu???ben çok istiyorumda:)

Bende sorun endometriozis rahatsizligi. 25 yaşındayım. Çoğul embriyoda şans daha yüksek diye biliyorum da ondan sordum[/QUO

sadece 35 yas uzerındekılere 2 embrıyo koyuluyo yasal olarak. ama bu hastaya göre degısebılır .mesela ben 31 yasındayım ama sadece 2 yumurtam olusuyo ve ıkısde koyuluyo,doktorun ınsıyatıfıne kalmış bı sey dedıgım gıbı,

arkadaslar dun kontrolum vardı, akşam 8 de catlatma iğnesini vurduk, yarın sabah 8 de merkezde olacagız!
dualarım sızınle! sizde benim için dua edin olur mu?
rabbim hepimiz için en hayırlısı ne ise onu nasip etsin bizlere!

arkadaslar dun kontrolum vardı, akşam 8 de catlatma iğnesini vurduk, yarın sabah 8 de merkezde olacagız!
dualarım sızınle! sizde benim için dua edin olur mu?
rabbim hepimiz için en hayırlısı ne ise onu nasip etsin bizlere!

Tedavin yaşadığın şehirde olmuyo heralde canımm.transferden sona ewe döncekmisin

Bende sorun endometriozis rahatsizligi. 25 yaşındayım. Çoğul embriyoda şans daha yüksek diye biliyorum da ondan sordum

mrb hndslm, bende endometriozis hastasıyım. 1 aşılama 2 negatif tüp bebek denemem oldu. Bana her seferinde 2 tane embriyo transfer edildi ama olmayınca olmuyor. Şimdi 3.tüp bebek tedavime başladım, kontrollere gidiyorum. Allah'ım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.

mrb hndslm, bende endometriozis hastasıyım. 1 aşılama 2 negatif tüp bebek denemem oldu. Bana her seferinde 2 tane embriyo transfer edildi ama olmayınca olmuyor. Şimdi 3.tüp bebek tedavime başladım, kontrollere gidiyorum. Allah'ım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.

endometriozis yumurta kalıtesını mı kötü yönde etkılıyo pekı ?

saolun.kizlar kismet degilmis haktan hayirlisi bu ikinci denenem di3.cuye yuregim yok bu ikisini antepde yaptirdik esim.3. yu ankara ya da ist. de yqptiralim.dio ...istanbulda bahceciye filan baktim da cok pahali kizlar ya.istanbuldakiler nerde ve kaca yaptiriyosunuz kizlar

Cnm çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok duadan başka inşallah rabbim daha fazla aratmaz bizlere
Cnm bahçeci fiyatı sormuşsun,çidere üye olursan indirim yapıyorlar ayrıca muayene ücreti dahi vermiyosun 4200 gibi birsey oluyor ücret anlaşmalı olan başka merkezlerde var çiderin araştır cnm

arada kalmak ne kötü dımı bahar, hep en sona kalan yumurtalar kalıtesız dıyolar doktorlar ama yınde 1-2 yumurtayla tupbebek denemesı yapıyoruz.benımde kafam cok karışık Kıbrıs ıcın .çıkan 1 yada 2 yumurtam var. ve bu halde gebe kalmışlığımda var.ayy kafam bı dünya bılemıyorum ne yapacağımı,her deneme yenı umut , ama hep dedıgım gıbı ıste ne kadar az yumurtaysa o kadar az sans demek , kalıtelı olsun 1 tane olsun dıyolar ama zaten 1 tane çıkınca kalıtesıde ne kadar ıyı olabılıyokı. mesela 2 denememde 2 yumurtam oldu ıkısıde 4 e bölunduler ıyı dedı embriyolog evet gebede kaldım ama kalbı durdu , demekkı eksık bıseyler var bu son kalan yumurtalarda acaba yanlış mantık mı yurutuyorum ben ? ustelık 31 yasındayım , ne olmuşta kaybolmuş bu yumurtalar yahuuu

edacım bizim yaşımız genç olduğu için kalan yumurtalarımızda kaliteli olcaktır bizim başka alternatifimiz yok ya 1,2 yumurtayla yola devam edicez yada pes edicez bizde öle çok yumurta oluşmaz malesef.yada kıbrıs ama hala tek tük yumurtam varken şansımı deneyip kendi yumurtamla bebeğim olsun istiyorum..çok zor canım şansımız azken hamile kalıp birde kaybetmek allahım o bir yumurtamıza can versin inş. canım senin genetik testin yapıldımı çünkü normal değil genç yaşta bu sorunu yaşamak.benim yapıldı sonucu bekliyoruz o bize daha doru bi yol göstericek.seninde yapılmadıysa hem bebeğinin kalbi neden durmuş neden yumurtalarımız tükenmiş yada başka bi sorun varsa onda çıkar.ilkönce onun yapılması gerekiyo benden hemen istedi doktorum bu yaşta normal değil bunu araştırmalıyız dedi.varsa bişey onunda çaresine bakarız dedi.

Merhaba buralardayım ama nedense bu topiclere takılma fikri aklımdan henüz geçti :) 13 nisan 2013 cumartesi günü başladım tedaviye bu gün 4. günüm yarınki iğnemden sonra perşembe kontrol var.. normal yolla kalamama sebebim erkek inf. malesef sprem sayısı yetersiz. o nedenle mikroenjeksiyon yolu ile tüp bebek yapılacak. İstanbul eurofertilde tedavi görmeye başladım. Yorumlarınıza açığım ilk deneyimim. Geçirdiğim bir rahatsızlık yok düşük yada kürtaj yok..Bakalım embiklerim sağlıklı olacak mı :)

Tedavin yaşadığın şehirde olmuyo heralde canımm.transferden sona ewe döncekmisin

kocaeli izmitteyim zaten 1 saatlik yol, kontrollerim burda yapıldı, doktorum burda ama merkez istanbulda. yani ben sadece yumurtaların toplanması ve nakil tedavi boyunca sadece 2 kez gıdecegım ıstanbula dıger hersey burada yapılıyor. yarın yumurta toplanacak, sonrada transfer. transferden sonra donecegım evet. bu benım ıkıncı denemem. ılk denemem ocak ayında olmustu. ozaman doktorum da merkezde farklıydı. ozamanda transferden 2 saat sonra donmustuk sorun olmaz demıslerdı. sımdı de donecegız.

Back
X