2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Canım 2. denemem benim, şubatta 1.si oldu. Tam opu günü gittim,hazırlandım yattım oraya, dr ultrasonla bir de baktı ki, yumoş mumpoş yok, çatlamışlar. O kadar kötü oldum ki, anlatamam. Dr aşılama yaptı ardından. Ama olmadı tabi.
Ben Ege Üniversitede yaptırıyorum, Rafael Bey ilgileniyor. Bu konuyu konuştuk, yumoşu erken alma gibi bir durum olamaz dedi, alınması için yumoşların metafaz safhasına gelmeleri gerekiyormuş. Daha önce de Denizli'de aşılama yaptırmıştım ben, gene erken çatlamıştı yumoşlarım. Nasıl baş edeceğim bu meseleyle bilmiyorum ki. O yüzden korkuyorum ya, mesela geçen tüp tedavisinde şüphelendim ben çatladı diye böyle, ve nitekim çatlamışlar. Ama şu aşamada pazartesi gitsem de yapabilecekleri hiçbir şey yok, olan oldu yani. İnşallah cetrotide dan, yada Gonal F dendir o yanma. Sürekli kendimi takip ettiğim için anlıyorum artık çatladıklarını, bir de düne kadar kasıklarda batma vardı, batma falan kalmadı bugün. Hayırlısı olsun ya, ne yapalım.

Cnm salıyı bekleme hemen yarın git sonuçta iğneye devam ediyorsun şupheni soyle doktoruna inşallah çatlamamıştır

Dün gece çatladılarsa yapılabilecek bir şey yok ki canım, o yüzden Pazartesi yada salı önemi yok yani. Gene de sağolun.

Benim asıl öğrenmek istediğim, bu iğneleri kullanıp ta ateş yükselmesi yaşayan var mı?

Canım inşallah bu sefer kucağına alırsın bebişini. Hele geblikten sonra kaybetmek çok acı bir şey olsa gerek.Umudunu kaybetme sakın. Umutsuz başlamak aslında savunma bir savunma mekanizması bence, alıştırmaya çalışıyor sanrım insan kendini, gene de umtsuz olma, psikoloji çok önemliymiş çünkü. Belki bu sefer olur. Yumurta rezervin az mı ? İğnelere adetin kaçıncı gün başladınız? Daha öncesinde ilaç kullandın mı canım? FSH amh ölçümlerin kaç? Bir de hangi ilaçları kullandın?
Bir de önemli olan yumurta sayısı değil, kaliteli yumurtaymış canım. 1 tanecik olsun ama kaliteli bir embriyo olsun. Zaten yaşın 35 altındaysa 1 nakil yapılıyor. 35 üstüne 2 tane oluyor. Sen kaç yaşındasın ki?

canım üzülmeklte çok haklısın ilk deneme olumsuz olunca ister istemez buda öle olcak diye korkuyosun ama umudunu kaybetme bizim ihtiyacımız olan bir yumurta onun kaliteli olması allahım olderse onada can verir belkide bebeğin bu imkansız gibi gördüğün tedavinle gelicek güzel düşünüyoruz güzel oluyor herşey..:)

inşallah iğnelerdendir diye temenni ediyorum bende geçmişte erken çatlama hikayesi olunca bir şey diyemiyorum bu durumda...
doktoruna lucrin denen iğneyi bir sor neden onu kullanmamış sende yumurta yani LH baskılayıcı bir iğne yumilerin kontrollü büyümesini sağlıyor ve aynı zamanda
erken çatlamasına engel oluyor...çatlamayı sağlayan hormon LH olduğundan o yükseldiğinde çatlama oluyor lucrin de lh ı baskılıyor...
ilk tedavimde bende yumurtlama belirtileri yaşadım kesin gitti yumiler dedim ama kontrolde öylece duruyorlardı doktora sordum lucrin kullanıyorsun erken çatlamaz merak etme dedi...
salı günüydü sanırım randevun umarım herşey yolundadır güzel haberlerini alırız

selam kkızlarrr damlamuraat arkadasımıs hamiş bencede ayyy ne güzel simdiden tebrikler arkadasım
kızlar bende regl oldum cuma günü aradım doktoru cmtsi gittim basladık tedaviye haydi hayırlısı fostimon verdi bana 225 le baslattı bakalım kısmet simdiden igne yerlerim acıyo carsamba kontrol nası durcam daha iki gün ama bınlar güzel acılar acımassa kotü dimi arkadaslar hepinisi optum

Cnm çatlamamıştır bence kotu yaşananlar panik yapıyor insanı bugün bende de aynı şey oldu kasık ağrısı ve hafif ateş ama bunlar ilaçlarında etkisi
Sen genede yarın git sonuçta iğneye devam ediyorsun bir aksilik varsa inşallah yoktur ilaçlar kesilir

Kızlar benim önceki tedavimde 17 yumurtadan 13 embriyom olmuştu bunlardan sadece biri son güne kaldı oda pek iyi değildi o yüzden sayı falan hiç önemli değil önemli olan kalite sonuçta herkes 1 sperm 1 yumurtadan meydana geliyor onun için hiç sayıya bakmayın inşallah kaliteli olurlar...az olsun bizim olsun

Bende birazdan çatlatma iğnemi yapıcam bana dua edin

canım allah yardımcın olsun benden önce vurunuyosun iğneni benim yumoşlar yavaş gelişiyo yarın belli olcak benimde çatlatma iğnesini nezaman vurunacağım..:)

canım allah yardımcın olsun benden önce vurunuyosun iğneni benim yumoşlar yavaş gelişiyo yarın belli olcak benimde çatlatma iğnesini nezaman vurunacağım..:)

Yarın olur muhtemel seninde cnm inşallah yolunda gider her şey rabbim yardımcımız olsun

benimde adetim bi gelse nisanda başlıcazda tedaviye 11gün geçti hala yok bu arada baharcım sanada mrb burdada buldum seni :) sen neler yaptın varmı gelişme.....

mrh kızlar uzun bir süreden sonra ben geldim . CEZALIYDIM BİLİYORSUNUZDUR :)cumartesi günü opum yapıldı .4 yumurtadan 3 tanesi dolu çıktı.az önce aradılar 3 yumurtadan 2 tanesi işleme alınmış ve bir tanesi döllenmiş.yarın transverim olacak embirologa kalitesini sordum şu an çok iyi dedi.bilmiyorum kızlar çok korkuyorum ve dualarınıza ihtiyacım var bir tane embriyom bana sımsıkı tutunur insallah.rabbim mucizemi gönderir insallah.şuan test gününü bekleyen opuya girecek olan iğnelerine devam eden ve tedaviye başlamayı bekleyen herkesin rabbim tedavisini hayırlısıyla bitirip hayırlısıyla evlatlarımızı göndersin. hepimiz evlatlarımıza hayırlısıyla kavuşalım.rabbim emeklerimizin karşılıgını versin insallah.korku heyecan ve birazda umutla yarın hastane yollarına düşeceğim.YA ALLAH YA SABIR KUN FE YEKUN. ALLAHIM SEN YARDIMCIMIZ OL.SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER.

hadı hayırlısı cnm, dualarımız senınle

hadı hayırlısı cnm, dualarımız senınle

sağol canım benim bende sizlere dua ediyorum.rabbim dularımızı kabul eylesin.onun rahmetine sığındım artık.o evladı bize rabbim nasip eyleyecek hastaneler doktorlar aracı.karmakarışığım bilmiyorum bu belirsizlik bizleri bitirecek ya sabır ya allah aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz.senin nasıl gidiyor tedavin canım benim

ben cuma aksamustu adet oldum. cumartesı doktora gıttım , normalde benım sag yumurtalığım calısmıyo ılk defa 1 folıkul solda ıse 1 yumurta var dedı . ığnelere başladık.persembe kontrolüm var ıptal edıp etmemek konusunda arada kalıyoruz esımle. persem be bellı olcak bakalım.benım yumurta rezervım az , en fazla 3, yada 4 oluyo. daha once 2 yumrtayla gebe kalmış olmam kafamı karıstırıyo. ya olursa dıyorum bı ıhtımal ayyy kafam bı dunyaaaa . sen olsan napardın ?

canım benimde rezervimde azlam var geçen sen yaptırdığım tüp bebekte 3 yum oldu 1 işleme alındı döllenme gözlenmedi hatta işlemi iptal etmek istediler olmaz diye ama ben sonuna kadar gittimm.ozaman nasip olmadı.bu tedavimde mikrodoz protokol oldu ve ben yine korkularla tedavime başladım.san tavsiyem ki sen önceden hamile kalmışsın insallh rabbim yine nasip eder bence sonuna kadar git ama yinede sen bilirsin.içindeki sesi dinle....bizimkiler hakikaten bir mucize olacak rabbim mucizerimizi gönderir insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…