Canım 2. denemem benim, şubatta 1.si oldu. Tam opu günü gittim,hazırlandım yattım oraya, dr ultrasonla bir de baktı ki, yumoş mumpoş yok, çatlamışlar. O kadar kötü oldum ki, anlatamam. Dr aşılama yaptı ardından. Ama olmadı tabi.selam...
sanırım tedavidesin kaçıncı denemen bilmiyorum daha önce erken çatlama durumu oluştumu iğnelere rağmen?
eğer öyle birşey olmadıysa endişelenme sıcak basması vs..daha bir sürü şeye aldığımız hormonlar sebep oluyor...
hangi iğneyi kullanıyorsun...
Cnm salıyı bekleme hemen yarın git sonuçta iğneye devam ediyorsun şupheni soyle doktoruna inşallah çatlamamıştır
ılk tup denememde 4 yumurta olmuştu . 2. denememde 2 yumurtayla gebe kaldım ama kalbı durdu. bu 3 . denemem olcak ancak 1 yada 2 yumrta oluscak galıba buda cok rısklı degılmı sence. ben prof a gıdıyorum ve maddı gucum artık sınırda , şekerı elınden alınmış çocuk kadar uzgunum bugun.sanırım bu duruma alışmalı umutlarımı köreltmelıyım.her tedaviye muthıs umutlarla başladım ama sımdı bastan yelkenlerı suya ındırdım.durum pıyango bıletı almak gıbı bısey suanda ya tutarsa :)
Eki Görüntüle 685219 Eki Görüntüle 685220
gunaydın kızlar test gunum 17 nisan.... sabah idrar testi yaptım sonuç böyle çıktı ilaçtan falan değildir inşallah sevinemedim şaşırdım..transferim 4 nisandı....bugun kan veririm bide...
Eki Görüntüle 685219 Eki Görüntüle 685220
gunaydın kızlar test gunum 17 nisan.... sabah idrar testi yaptım sonuç böyle çıktı ilaçtan falan değildir inşallah sevinemedim şaşırdım..transferim 4 nisandı....bugun kan veririm bide...
ılk tup denememde 4 yumurta olmuştu . 2. denememde 2 yumurtayla gebe kaldım ama kalbı durdu. bu 3 . denemem olcak ancak 1 yada 2 yumrta oluscak galıba buda cok rısklı degılmı sence. ben prof a gıdıyorum ve maddı gucum artık sınırda , şekerı elınden alınmış çocuk kadar uzgunum bugun.sanırım bu duruma alışmalı umutlarımı köreltmelıyım.her tedaviye muthıs umutlarla başladım ama sımdı bastan yelkenlerı suya ındırdım.durum pıyango bıletı almak gıbı bısey suanda ya tutarsa :)
Canım 2. denemem benim, şubatta 1.si oldu. Tam opu günü gittim,hazırlandım yattım oraya, dr ultrasonla bir de baktı ki, yumoş mumpoş yok, çatlamışlar. O kadar kötü oldum ki, anlatamam. Dr aşılama yaptı ardından. Ama olmadı tabi.
Ben Ege Üniversitede yaptırıyorum, Rafael Bey ilgileniyor. Bu konuyu konuştuk, yumoşu erken alma gibi bir durum olamaz dedi, alınması için yumoşların metafaz safhasına gelmeleri gerekiyormuş. Daha önce de Denizli'de aşılama yaptırmıştım ben, gene erken çatlamıştı yumoşlarım. Nasıl baş edeceğim bu meseleyle bilmiyorum ki. O yüzden korkuyorum ya, mesela geçen tüp tedavisinde şüphelendim ben çatladı diye böyle, ve nitekim çatlamışlar. Ama şu aşamada pazartesi gitsem de yapabilecekleri hiçbir şey yok, olan oldu yani. İnşallah cetrotide dan, yada Gonal F dendir o yanma. Sürekli kendimi takip ettiğim için anlıyorum artık çatladıklarını, bir de düne kadar kasıklarda batma vardı, batma falan kalmadı bugün. Hayırlısı olsun ya, ne yapalım.
Dün gece çatladılarsa yapılabilecek bir şey yok ki canım, o yüzden Pazartesi yada salı önemi yok yani. Gene de sağolun.
Benim asıl öğrenmek istediğim, bu iğneleri kullanıp ta ateş yükselmesi yaşayan var mı?
Canım 2. denemem benim, şubatta 1.si oldu. Tam opu günü gittim,hazırlandım yattım oraya, dr ultrasonla bir de baktı ki, yumoş mumpoş yok, çatlamışlar. O kadar kötü oldum ki, anlatamam. Dr aşılama yaptı ardından. Ama olmadı tabi.
Ben Ege Üniversitede yaptırıyorum, Rafael Bey ilgileniyor. Bu konuyu konuştuk, yumoşu erken alma gibi bir durum olamaz dedi, alınması için yumoşların metafaz safhasına gelmeleri gerekiyormuş. Daha önce de Denizli'de aşılama yaptırmıştım ben, gene erken çatlamıştı yumoşlarım. Nasıl baş edeceğim bu meseleyle bilmiyorum ki. O yüzden korkuyorum ya, mesela geçen tüp tedavisinde şüphelendim ben çatladı diye böyle, ve nitekim çatlamışlar. Ama şu aşamada pazartesi gitsem de yapabilecekleri hiçbir şey yok, olan oldu yani. İnşallah cetrotide dan, yada Gonal F dendir o yanma. Sürekli kendimi takip ettiğim için anlıyorum artık çatladıklarını, bir de düne kadar kasıklarda batma vardı, batma falan kalmadı bugün. Hayırlısı olsun ya, ne yapalım.
Dün gece çatladılarsa yapılabilecek bir şey yok ki canım, o yüzden Pazartesi yada salı önemi yok yani. Gene de sağolun.
Benim asıl öğrenmek istediğim, bu iğneleri kullanıp ta ateş yükselmesi yaşayan var mı?
canım üzülmeklte çok haklısın ilk deneme olumsuz olunca ister istemez buda öle olcak diye korkuyosun ama umudunu kaybetme bizim ihtiyacımız olan bir yumurta onun kaliteli olması allahım olderse onada can verir belkide bebeğin bu imkansız gibi gördüğün tedavinle gelicek güzel düşünüyoruz güzel oluyor herşey..:)
Kızlar benim önceki tedavimde 17 yumurtadan 13 embriyom olmuştu bunlardan sadece biri son güne kaldı oda pek iyi değildi o yüzden sayı falan hiç önemli değil önemli olan kalite sonuçta herkes 1 sperm 1 yumurtadan meydana geliyor onun için hiç sayıya bakmayın inşallah kaliteli olurlar...az olsun bizim olsun
Bende birazdan çatlatma iğnemi yapıcam bana dua edin
canım allah yardımcın olsun benden önce vurunuyosun iğneni benim yumoşlar yavaş gelişiyo yarın belli olcak benimde çatlatma iğnesini nezaman vurunacağım..:)
Yarın olur muhtemel seninde cnm inşallah yolunda gider her şey rabbim yardımcımız olsun
mrh kızlar uzun bir süreden sonra ben geldim . CEZALIYDIM BİLİYORSUNUZDUR :)cumartesi günü opum yapıldı .4 yumurtadan 3 tanesi dolu çıktı.az önce aradılar 3 yumurtadan 2 tanesi işleme alınmış ve bir tanesi döllenmiş.yarın transverim olacak embirologa kalitesini sordum şu an çok iyi dedi.bilmiyorum kızlar çok korkuyorum ve dualarınıza ihtiyacım var bir tane embriyom bana sımsıkı tutunur insallah.rabbim mucizemi gönderir insallah.şuan test gününü bekleyen opuya girecek olan iğnelerine devam eden ve tedaviye başlamayı bekleyen herkesin rabbim tedavisini hayırlısıyla bitirip hayırlısıyla evlatlarımızı göndersin. hepimiz evlatlarımıza hayırlısıyla kavuşalım.rabbim emeklerimizin karşılıgını versin insallah.korku heyecan ve birazda umutla yarın hastane yollarına düşeceğim.YA ALLAH YA SABIR KUN FE YEKUN. ALLAHIM SEN YARDIMCIMIZ OL.SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER.
hadı hayırlısı cnm, dualarımız senınle
sağol canım benim bende sizlere dua ediyorum.rabbim dularımızı kabul eylesin.onun rahmetine sığındım artık.o evladı bize rabbim nasip eyleyecek hastaneler doktorlar aracı.karmakarışığım bilmiyorum bu belirsizlik bizleri bitirecek ya sabır ya allah aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz.senin nasıl gidiyor tedavin canım benim
ben cuma aksamustu adet oldum. Cumartesı doktora gıttım , normalde benım sag yumurtalığım calısmıyo ılk defa 1 folıkul solda ıse 1 yumurta var dedı . ığnelere başladık.persembe kontrolüm var ıptal edıp etmemek konusunda arada kalıyoruz esımle. Persem be bellı olcak bakalım.benım yumurta rezervım az , en fazla 3, yada 4 oluyo. Daha once 2 yumrtayla gebe kalmış olmam kafamı karıstırıyo. Ya olursa dıyorum bı ıhtımal ayyy kafam bı dunyaaaa . Sen olsan napardın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?