• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

mrh kızlar uzun bir süreden sonra ben geldim . CEZALIYDIM BİLİYORSUNUZDUR :)cumartesi günü opum yapıldı .4 yumurtadan 3 tanesi dolu çıktı.az önce aradılar 3 yumurtadan 2 tanesi işleme alınmış ve bir tanesi döllenmiş.yarın transverim olacak embirologa kalitesini sordum şu an çok iyi dedi.bilmiyorum kızlar çok korkuyorum ve dualarınıza ihtiyacım var bir tane embriyom bana sımsıkı tutunur insallah.rabbim mucizemi gönderir insallah.şuan test gününü bekleyen opuya girecek olan iğnelerine devam eden ve tedaviye başlamayı bekleyen herkesin rabbim tedavisini hayırlısıyla bitirip hayırlısıyla evlatlarımızı göndersin. hepimiz evlatlarımıza hayırlısıyla kavuşalım.rabbim emeklerimizin karşılıgını versin insallah.korku heyecan ve birazda umutla yarın hastane yollarına düşeceğim.YA ALLAH YA SABIR KUN FE YEKUN. ALLAHIM SEN YARDIMCIMIZ OL.SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER.

hadı hayırlısı canım Allah ayrdımcı olsun inşallah o bir yumurta sana sımsıkı tutunur rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah.. benmde regl 13 nisandı ama hala gelmedı, agrılar var ama kendısı yok tuvaete gıdıorum akıntı var kendısı yok diorum bazen rabbım bir mucize gonder de oluversın nerdeee :) olsun herşeyde bir hayır vardır diorum. zamanımızsa zaten her şekılde olur buna ne tıp nede bız karar veremeyız.. dun eyup sulatanA gıttım dua ettım hep... ayrıca kutlu doğum haftası bu hafta bol bol dua edın inşallah peygamber efendımız (s.a.v) aracılığıyla rabbım tez zamanda kabul eder.. AMİNNN

hadı hayırlısı canım allah ayrdımcı olsun inşallah o bir yumurta sana sımsıkı tutunur rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah.. Benmde regl 13 nisandı ama hala gelmedı, agrılar var ama kendısı yok tuvaete gıdıorum akıntı var kendısı yok diorum bazen rabbım bir mucize gonder de oluversın nerdeee :) olsun herşeyde bir hayır vardır diorum. Zamanımızsa zaten her şekılde olur buna ne tıp nede bız karar veremeyız.. Dun eyup sulatana gıttım dua ettım hep... Ayrıca kutlu doğum haftası bu hafta bol bol dua edın inşallah peygamber efendımız (s.a.v) aracılığıyla rabbım tez zamanda kabul eder.. Aminnn

sagolasın canım benim insallah.sen şimdi bekliyorsun ya regl gelmez stresten kavanı rahatlat arkadaşım belki dediğin gibi mucizen gelivermiştir kendiliğinden :)duaların kabul olsun arkadaşım bende hergün dua ediyorum tanıdığım tanımadığım herkese nisan topiğine yüz yüze tanışma fırsatı bulduğum canım arkadaşlarıma aynı hastanede tedavi gördüğüm arkadaşlarıma dua ediyorum rabbim kabul etsin.evet canım benim tedavim kutlu doğum haftasına geldi hergün dua ediyorum peygamber efendimizin (sav)dünyaya geldiği şu günlerde bizimde mucizelerimiz gelir insallah.şuan bu msj yazarken ezan okunuyor rabbim rahmetine sığındık ondan gelen herşeye razıyız.anne olmayı bu kadar çok istiyoruz ya ben inanıyorum rabbim bizleri anne olmayı nasip edecek hayırlısıyla tabi vakti saati geldiğinde.umarım gelmiştir.

mrh kızlar uzun bir süreden sonra ben geldim . CEZALIYDIM BİLİYORSUNUZDUR :)cumartesi günü opum yapıldı .4 yumurtadan 3 tanesi dolu çıktı.az önce aradılar 3 yumurtadan 2 tanesi işleme alınmış ve bir tanesi döllenmiş.yarın transverim olacak embirologa kalitesini sordum şu an çok iyi dedi.bilmiyorum kızlar çok korkuyorum ve dualarınıza ihtiyacım var bir tane embriyom bana sımsıkı tutunur insallah.rabbim mucizemi gönderir insallah.şuan test gününü bekleyen opuya girecek olan iğnelerine devam eden ve tedaviye başlamayı bekleyen herkesin rabbim tedavisini hayırlısıyla bitirip hayırlısıyla evlatlarımızı göndersin. hepimiz evlatlarımıza hayırlısıyla kavuşalım.rabbim emeklerimizin karşılıgını versin insallah.korku heyecan ve birazda umutla yarın hastane yollarına düşeceğim.YA ALLAH YA SABIR KUN FE YEKUN. ALLAHIM SEN YARDIMCIMIZ OL.SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER.

hoşgeldin kelebekafyon. hayırlısıyla gecer transferın ınş. bebişin sana tutunur :nazar:
arka arkaya hamış haberlerımızı verırız ınş.:16:

sagolasın canım insallahhhhhh insallah :49::49::49::49::49:sen ne yaptın nasıl gidiyor

ben de transfer gününü beklıyorum, opu.m cuma gunuydü. 26 yumurtamdan 13ü döllenmişti en son haber verdıklerınde. pazartesı arayıp transfer gununu söyleyecegız dedı embrıyolog. Beklıyorum aramalarını işte.
çoğu gitti azı kaldı.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldık bakalım.heyecan dorukta :))

canım geçmiş olsun bende 2 yıl olucak evleneli olmadı kist yüzünden doktorlar ameliyat dedi hep mecbur kaldım oldum.Senin bebek var mı peki tedavi sürecin var mı ?

Maalesef yok ilk olacak inşallah, geçen yıl bir aşılama ve 2 kere tüp bebek denemem olumsuz sonuçlandı. Kist yok şu an, eşimde de sorun yok ama ameliyat sonrasında yapışıklıklar kaldı sanırım ondan olmuyor. Çok kişiden duydum ne kadar büyük çikolat kisti olup kendiliğinden hamile kalanları. Zamanı var heralde bizimde, yarında kontrolüm var bakalım yumoşlar ne durumda. Busefer olacak gibi geliyor ama umutlanmakta istemiyorum. Hakkımızda herşeyin hayırlısı. öpt

canım hayırlı olsun tedavin güzel sonuçlar alırsın inşallah

sağol aycencim inşallahh...

ayyyyy canım valla bizde sizinle heyecanlıyoruz .inşallah güzel sonuçlar alırsın

canım inan bende çok koruyodum ama 1 kere dene bak sonrası geliyor zaten

ohhhh maşallah sübhanallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: değmesin göbüşün :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: dolsun

kızlar bugün hastaneden aradılar yarın transferim olabilir dua edin bana 4.gün olacak yani :16: inş Allah hepimizin yüzünü güldürür kızlar :16:

ayyyyyy canım inşallah bebeişlerin sana kımsıkı tutunurlar

güzel sonuçlar alırsın inşallah hadi hamişlerimiz artsın [/QUOTE]

arkadaşlar hepinizin tedavisi hakkınızda ki en hayırlı şekilde sonuçlanır inşaallah!
benim son adetim 6 nisan, tedaviye 8 nisan da başladık, bugün kontrolum var yumurtaların ne zaman toplanacağı belli olacak!
bu arada benim 2. denemem bu, bizdeki sorun erkek faktörü. ilk deneme ocak ayında oldu. 30 yaşındayım! yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)

kizlar beni listeden silebilirsiniz maalesef tedavim sonlandirildi..ikinci gunde kalmis embriyolar buyumuyorlarmis.cok umutluydum cok uzgunum

arkadaşlar hepinizin tedavisi hakkınızda ki en hayırlı şekilde sonuçlanır inşaallah!
benim son adetim 6 nisan, tedaviye 8 nisan da başladık, bugün kontrolum var yumurtaların ne zaman toplanacağı belli olacak!
bu arada benim 2. denemem bu, bizdeki sorun erkek faktörü. ilk deneme ocak ayında oldu. 30 yaşındayım! yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)

selam tugbacım bende 30 yaşındayım :)) sanada başarılar diliyorumm :)) bende bu ayki adetimle başlıyorum inşallah. benim ilk denemem olcak tecrübem yok sizlerden faydalanmaya çalışıyorum işte :))

selam tugbacım bende 30 yaşındayım :)) sanada başarılar diliyorumm :)) bende bu ayki adetimle başlıyorum inşallah. benim ilk denemem olcak tecrübem yok sizlerden faydalanmaya çalışıyorum işte :))

hayırlısı olsun! merak ettiğin bir şey varsa bildiğim kadarıyla yanıtlarım! kolay gelsin

embriyolog aradı sonunda, 13 yumurtanın hepsi ilerlemeye devam edıyormuş ama kimisi hızlı ilerliyor kimisi yavaş dedı.yarın tekrar arayacaklar muhtemelen ben çarşamba olur dıye düşünüyorum :44: çunku o gun 5.gün olacak.

kizlar beni listeden silebilirsiniz maalesef tedavim sonlandirildi..ikinci gunde kalmis embriyolar buyumuyorlarmis.cok umutluydum cok uzgunum

çok çok üzüldüm inan, kendımı senın yerıne koydum da cektiğin zahmetın karşılıgını alamamak insanı haliyle üzecektır.
Allah başka tedavılerde yüzünü güldürsun ınş canım.
ya da tedavısız bebegıne kavusursun umarım. en güzel mutluluk o olur işte.
kafanı dağıtmaya çalış, cok düşünmemeye gayret et lütfen.. Allah hayırlısını yazsın arkadaşım.

embriyolog aradı sonunda, 13 yumurtanın hepsi ilerlemeye devam edıyormuş ama kimisi hızlı ilerliyor kimisi yavaş dedı.yarın tekrar arayacaklar muhtemelen ben çarşamba olur dıye düşünüyorum :44: çunku o gun 5.gün olacak.

Negüzel, inşallah kucağın ikiz ikiz bebeklerle dolar, hepimizin tedavileri olumlu sonuçlanırda gelir bebeklerimiz inş..

bende ramaktayım diyim, hakkımızda hayırlısı olsun cnm benım, senı cok cok ıyı anlıyorum ama diyecek bısey bulamıyorum , ne yazık sözün bıttıgı yer . cokk uzuldum

merhaba bugün transferimin 8.günü ,cumartesi test günüm ,hayırlısıyla iyi bir sonuç alırım inşallah kızlar .:43:

inşallah iğnelerdendir diye temenni ediyorum bende geçmişte erken çatlama hikayesi olunca bir şey diyemiyorum bu durumda...
doktoruna lucrin denen iğneyi bir sor neden onu kullanmamış sende yumurta yani LH baskılayıcı bir iğne yumilerin kontrollü büyümesini sağlıyor ve aynı zamanda
erken çatlamasına engel oluyor...çatlamayı sağlayan hormon LH olduğundan o yükseldiğinde çatlama oluyor lucrin de lh ı baskılıyor...
ilk tedavimde bende yumurtlama belirtileri yaşadım kesin gitti yumiler dedim ama kontrolde öylece duruyorlardı doktora sordum lucrin kullanıyorsun erken çatlamaz merak etme dedi...
salı günüydü sanırım randevun umarım herşey yolundadır güzel haberlerini alırız:16:

İnşallah canım ya, umarım çatlamamışlardır demekten başka çarem yok. Yarın belli olacak artık. Lucrin i sorayım bakalım. Çatlama engelleyici iğne mi bu? Cetrotide gibi. Ben öncekinde orgalutran kullandım, şimdikinde cetrotide.

Bu arada profil resmin de harikaymış. Söylemeden edemedim. İyi bak kendine.

İnşallah canım ya, umarım çatlamamışlardır demekten başka çarem yok. Yarın belli olacak artık. Lucrin i sorayım bakalım. Çatlama engelleyici iğne mi bu? Cetrotide gibi. Ben öncekinde orgalutran kullandım, şimdikinde cetrotide.

Bu arada profil resmin de harikaymış. Söylemeden edemedim. İyi bak kendine.

inşallah canım çatlamamışlardır canı gönülden diliyorum bunu..
lucrin uzun protokol uygulanan hastalara veriliyor genelde..
golan f i kullanmaya başladığında lucrinide kullanıyorsun düşük doz hatta daha öncesinde başlanıyor lucrine sana kısa protokol uygulandığı için cetrotide vermiş normal tabii bu.. lucrinli tedavide erken çatlama sorununu duymadım ben direk yumurta çatlamasını engelleyn bir iğne değil kontrollü büyümesibi sağlıyor yumilerin bi görevide erken çatlamasını kontrol etmek...
profil resmimi beğendiğine çok sevindim:16::16::16:

benimde adetim bi gelse nisanda başlıcazda tedaviye 11gün geçti hala yok :( bu arada baharcım sanada mrb burdada buldum seni :) sen neler yaptın varmı gelişme.....

merhaba canım hoşgeldin gelişmeler iyimi bilmiyorum çok yavaş gelişiyo yumurtalar bugün konturole gittik e2 yavaş yükseliyo daha 630larda bugün 10. günüm ben daha iğne vurunmaya devam etcem yumurtam bittiyse foliküllerin içi boş olabilir ümidim azalıyo gücüm kalmıyo..yaza kadar olmazsa kıbrısı düşünmeye başladım allahım inş kendi yumurtam evlat nasip eder mucizesini bizede gösterir inş..:(

hoşgeldin canım embiriyon sana sıkısıkı tutunur bebeğin gelir inş emeklerin boşa gitmez allahım yardımcın olsun.

Back
X