mrh kızlar uzun bir süreden sonra ben geldim . CEZALIYDIM BİLİYORSUNUZDUR :)cumartesi günü opum yapıldı .4 yumurtadan 3 tanesi dolu çıktı.az önce aradılar 3 yumurtadan 2 tanesi işleme alınmış ve bir tanesi döllenmiş.yarın transverim olacak embirologa kalitesini sordum şu an çok iyi dedi.bilmiyorum kızlar çok korkuyorum ve dualarınıza ihtiyacım var bir tane embriyom bana sımsıkı tutunur insallah.rabbim mucizemi gönderir insallah.şuan test gününü bekleyen opuya girecek olan iğnelerine devam eden ve tedaviye başlamayı bekleyen herkesin rabbim tedavisini hayırlısıyla bitirip hayırlısıyla evlatlarımızı göndersin. hepimiz evlatlarımıza hayırlısıyla kavuşalım.rabbim emeklerimizin karşılıgını versin insallah.korku heyecan ve birazda umutla yarın hastane yollarına düşeceğim.YA ALLAH YA SABIR KUN FE YEKUN. ALLAHIM SEN YARDIMCIMIZ OL.SENİN HER ŞEYE GÜCÜN YETER.
hadı hayırlısı canım Allah ayrdımcı olsun inşallah o bir yumurta sana sımsıkı tutunur rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah.. benmde regl 13 nisandı ama hala gelmedı, agrılar var ama kendısı yok tuvaete gıdıorum akıntı var kendısı yok diorum bazen rabbım bir mucize gonder de oluversın nerdeee :) olsun herşeyde bir hayır vardır diorum. zamanımızsa zaten her şekılde olur buna ne tıp nede bız karar veremeyız.. dun eyup sulatanA gıttım dua ettım hep... ayrıca kutlu doğum haftası bu hafta bol bol dua edın inşallah peygamber efendımız (s.a.v) aracılığıyla rabbım tez zamanda kabul eder.. AMİNNN