- 15 Şubat 2013
- 25.142
- En iyi cevaplar
- 1
- 95.334
- 798
hakkında hayırlısı canım
ben hep beklerdım kan alma gununu sende bekle ıyı dşüşün ıyı olsun olmazsada dert edılcek bişi değil diğer deneme için psıkolojının ıyı olması lazım oyuzden üzülmek yok yola devam
rabbım utandırmasın
amin canım aslında ben de beklemek istiyorum
ama testi aldı ya şimdi sürekli aklım testte yapsam mı diye kafam sürekli teste gidiyo
neyse şurda 2 gün bişey kaldı bekliycem sanırım
Bnmde yarin opum var Allahin izniyleeOldum meraktan hosgeldin cok sevndm taze anne ;)) hadi hayirlisi[/ h.b duk cnm saol sen naptın cnm 14 mayıs tes günüm
Yapma kuzum at testi cope az da bekleeinşallah süper ötesi döllenip tutunurlar annelerine canım )
e çok bişey kalmadı yani transfere
Aynen canim hayirlisi ile transferim olur insallah hep birlikte pozitif sonucu alirizz
kızlar eşim merakından çatlayıp bi test almış gelirken
istersen yaptır tamamen sana bırakıyorum dio
yapmıycam dedim ama ne zaman tuvalete gitsem yaptın mı dio
yapiim mi napiim daha 8. günümdeyim
ayrıca çok sık çişim geliyo çok su içiyorum çünkü
bi de negatif çıkarsa oynatırım kafayı yerim haftasonunu
ne diosnuz
duaların ve destegın ıcın cok tesekkur ederım! sonuc 89.94 cıktı. doktorum ılaclara devam 2 hafta sonra gel kalp atısına bakacagız. dedı! oyyy sevınsemmı ne yapsam bılemıyorum.
iyi geçti hayatım transferim yumurtamda işleme girmiş birini transfer yaptılar 2 sini dondurdular geldim dinlendim uyumuşum haber verim dedim böle
inşallah süper ötesi döllenip tutunurlar annelerine canım )
e çok bişey kalmadı yani transfere
oh oh ala dinlen kuzum
kızlar eşim merakından çatlayıp bi test almış gelirken
istersen yaptır tamamen sana bırakıyorum dio
yapmıycam dedim ama ne zaman tuvalete gitsem yaptın mı dio
yapiim mi napiim daha 8. günümdeyim
ayrıca çok sık çişim geliyo çok su içiyorum çünkü
bi de negatif çıkarsa oynatırım kafayı yerim haftasonunu
ne diosnuz
Ya arkadaslar bzm de 22 nisan da embriyo yerlestirildi,nssipse yrn test yapma gunumuz,13. gunumuz. simdiye kadar hersey normaldi ama bu aksam hafif bir pembemsi bi akintim oldu, normalmi bu ya, ccok kaf
ami karistirdi
benim doktorum hafif bi lekelenme olursa sıkıntı yok. crinone de yapabilir. hiç endişelenme demişti.
Oldum meraktan hosgeldin cok sevndm taze anne ;)) hadi hayirlisi[/ h.b duk cnm saol sen naptın cnm 14 mayıs tes günüm
canm inş bebegın senı hiç bırakmaz senın test gunun benım adetım oluyor yanı ignelere başlıcam o tarıhlerde kızlar igneler kac gun sürüyor bı bilim yok bilgilendırırmısınız bıde sabah akşammı oluyo nasıl?
iyi geçti hayatım transferim yumurtamda işleme girmiş birini transfer yaptılar 2 sini dondurdular geldim dinlendim uyumuşum haber verim dedim böle
hoşgeldin tekrardan canım kan değerini yukselmesıne cok sevındım ınşallah sorunsuz ve hayırlı bır tedavn olur Alah yardımcı olsun bu yolda :)))
deax hoşgeldin canım. benim de pazartesi transferim yapıldı bekleme evresindeyim. inşallah senin tedavin de hemen başlar da bu aşamalara hemen gelirsin... ama kendini oyalamak biraz zor oluyo. :):):)
canm inş bebegın senı hiç bırakmaz senın test gunun benım adetım oluyor yanı ignelere başlıcam o tarıhlerde kızlar igneler kac gun sürüyor bı bilim yok bilgilendırırmısınız bıde sabah akşammı oluyo nasıl?
ben yaklaşık 10 gün günde 1 tane oldum. sonra 8 gün 2 farklı iğne günde 1 er kere oldum gene... ama dr.lar muayeneye göre günü uzatıp kısaltıyorlar.. hayırlısı olsun.
ben yaklaşık 10 gün günde 1 tane oldum. sonra 8 gün 2 farklı iğne günde 1 er kere oldum gene... ama dr.lar muayeneye göre günü uzatıp kısaltıyorlar.. hayırlısı olsun.
tskr ederm canm bilgilendirdigin için...
Kizlar cok heyecanliyim opuya gidiorum(
Desteginiz icin cok tesekkurler biz ancak bebeklerimize ilk once ALlahim sonra dualarla kavusabilirizz
çoookkkk sevindimmmmm... kalp atışı dünyanın en güzel ritmi olacak senin için... darısı başıma inşallah...
slm kızlar.günlerdir nete giremiyordum.bu gün eski sayfalara biraz baktım ne çok şey konuşmuşsunuz :)).iyi haber alan arkadaşlar hayırlı olsun,bebişleriniz sağlıkla büyüsün inş.üzücü haberi alan arkadaşlarada rabbim sabır versin inş.benim yarın 9.günüm.jel yazdırmam lazım özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum.(aile hekimi yazmadı)gitmişken de test yaptırıcam çıkar demi.öğleden sonra gidicem inş sonucu hemen verirler.aslında hiç yaptırmaya cesaretim yok bu güzel rüyadan uyanmak istemiyorum.inş iyi sonuçlar alırız hepimiz
Desert nasılsın canım umarım daha iyiysindir...canım seni anlıyorum inan bende bugün negatif aldım ve en çok da eşime üzüldüm onu ben teselli ettim oda beni ne yapalım canım demekki zamanımız var daha ama bebişlerimiz gelecek inş,senin ilk dememiydi ve senin merkez neresiydi canım...
senin adınada cok üzgünüm ama hayırlısı bouleymiş demekten baska sansımız yok ilk denemem ve ben bahceci kliniğindedydim onlar ellerinden gelen herseyi yaptılar sonucta Allahın takdiri inşallah bizde bir gün sevinç çığlıkları atarız
Hoşgeldin fıstık tedavin bol bebekli olsun inşallah...arkadaşlar bugun doktoruma gittim kanım düşük çıktıgından dolayı tedavıyı 2 ay askıya almıstık çok şükür kanım yüksek cıktı tedaviye başladım adetin 2.gunu gıdıcem ignelere başlıcam Allahın izniyle dua edin nolur doktorum çok umutlu konuştu Rabbimin izniyle inşallah emeklerimiz boşa cıkmaz
Bebeğini alıp gel ve bir daha birbirinizi hiç bırakmayın inş.. çook iyi olur canım.yaa bende gördüm ve tiksindim tövbe yarabbim :)) Kızlar hayırlı cumalar herkese Allah izin verirse yarın transferim var dualarınızı bekliyorum...
bebekdostu iyi dileklerin ve duaların için sağol canım.canım sakın üzülme! herşeyde vardır bir hayır. umudunu kırma. zamanı gelince Rabbim verir. dualarımız seninle...
canııım lütfen çok üzme kendini bebeklerimizi taşıyıp doğuracağımız bu vücutlarımızı çok yıpratmayalım hem 12.gün yükselebilirmiş bak keşke erken yaptırmasaydın canım.kızlar çok üzgünüm.bugün 9.günümdü jel yazdırmak için gittim ve testte yaptırdım ama sonuç 2 yazıyor.hatta 1.64 müş.doktor labaratuvara sordu.üzülme 12.gün yükselebilir dedi ama ben yıkıldım geldiğimden beri ağlıyorum.benim gibi erken yaptıranlar varmı?
Gözün aydın canım böyle güzel haberler bize umut ve mutluluk olyor çoook sevindim senin adına..duaların ve destegın ıcın cok tesekkur ederım! sonuc 89.94 cıktı. doktorum ılaclara devam 2 hafta sonra gel kalp atısına bakacagız. dedı! oyyy sevınsemmı ne yapsam bılemıyorum.
Taze anne Allah yardımcın olsun yüzün hep gülsün canıım..iyi geçti hayatım transferim yumurtamda işleme girmiş birini transfer yaptılar 2 sini dondurdular geldim dinlendim uyumuşum haber verim dedim böle
Bol şanslar canım uyuyup uyancan kolay gelsin..Kizlar yarin 08:00 opum var dualarinizi bekliorumm bu arada acayip gazim var ve kasimlarim aciyo((
Canım hayırlı olsun benimde aynı gün transferim yapılmıştı inş. pozştif sonucunu alırsında hep birlikte sevinirizz..Ya arkadaslar bzm de 22 nisan da embriyo yerlestirildi,nssipse yrn test yapma gunumuz,13. gunumuz. simdiye kadar hersey normaldi ama bu aksam hafif bir pembemsi bi akintim oldu, normalmi bu ya, ccok kaf
ami karistirdi
Ayyy canım ben önceki msj. cevap yazarken senin yumişler toplanmış hem de 9 tane MAŞALLLAHHH inş. hepside döllenir canım şimdi heyecanlı bekleyişin başladı desene, umarım hep iyi haberler alırsın Allah yardımcın olsun fıstk...Kizlar smdi cktm 9yumurtam tiooplandii nasiii sizce azmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?