2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

amin canım aslında ben de beklemek istiyorum
ama testi aldı ya şimdi sürekli aklım testte yapsam mı diye kafam sürekli teste gidiyo
neyse şurda 2 gün bişey kaldı bekliycem sanırım

amin canım aslında ben de beklemek istiyorum
ama testi aldı ya şimdi sürekli aklım testte yapsam mı diye kafam sürekli teste gidiyo
neyse şurda 2 gün bişey kaldı bekliycem sanırım

test yanıltabılır boşuna umutlanmış yada üzülmüş olabılırsın bekle canm bekle

duaların ve destegın ıcın cok tesekkur ederım! sonuc 89.94 cıktı. doktorum ılaclara devam 2 hafta sonra gel kalp atısına bakacagız. dedı! oyyy sevınsemmı ne yapsam bılemıyorum.

çoookkkk sevindimmmmm... kalp atışı dünyanın en güzel ritmi olacak senin için... darısı başıma inşallah...

bildiğim kadarıyla 10. 11. günden önce tam sonuç çıkmıyor. 3 gün daha sabret bence. belki pozitifken negatif falan çıkar da moralin bozulur. stres her aşamada etkiler seni. etkileme bebeğini de... 3 güncük daha... bu kadar bekledin...

Ya arkadaslar bzm de 22 nisan da embriyo yerlestirildi,nssipse yrn test yapma gunumuz,13. gunumuz. simdiye kadar hersey normaldi ama bu aksam hafif bir pembemsi bi akintim oldu, normalmi bu ya, ccok kaf
ami karistirdi

Ya arkadaslar bzm de 22 nisan da embriyo yerlestirildi,nssipse yrn test yapma gunumuz,13. gunumuz. simdiye kadar hersey normaldi ama bu aksam hafif bir pembemsi bi akintim oldu, normalmi bu ya, ccok kaf
ami karistirdi

benim doktorum hafif bi lekelenme olursa sıkıntı yok. crinone de yapabilir. hiç endişelenme demişti.

hoşgeldin tekrardan canım kan değerini yukselmesıne cok sevındım ınşallah sorunsuz ve hayırlı bır tedavn olur Alah yardımcı olsun bu yolda :)))

Allah razı olsun canm sagol çok heycanlıyım şimdiden 12gun var adet olmama beklıyorum heycanl. canm igneleri kaç gun kullanıyorsun sabah akşammı bilgim yok bu konuda ? sen ne durumdasın ignelerin bittimi opu nezaman merak ediyorum senı hayatım inşallah Rabbim yüzümüze güler hepimiz güzel haberler alırız :)

deax hoşgeldin canım. benim de pazartesi transferim yapıldı bekleme evresindeyim. inşallah senin tedavin de hemen başlar da bu aşamalara hemen gelirsin... ama kendini oyalamak biraz zor oluyo. :):):)

hoşbulduk canm. evet bende şimdiden çok heycanlıyım çabuk gelsın regl dönemım diyorum hayırlısı canım inşallah sonucu hepimiz için güzel olur test günün hangi gun canm

Kizlar cok heyecanliyim opuya gidiorum (
Desteginiz icin cok tesekkurler biz ancak bebeklerimize ilk once ALlahim sonra dualarla kavusabilirizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…