Cnm bende sonucunu bekliyorum inşallah hayırlı haberle gelirsin
11. gun 27.35 di bugun 13. gun 89.84 olmus. ıcım oyle tuhafkı ne yapacagımı bılemıyorum. bakalım ne olacak halımız?
duaların ve destegın ıcın cok tesekkur ederım! sonuc 89.94 cıktı. doktorum ılaclara devam 2 hafta sonra gel kalp atısına bakacagız. dedı! oyyy sevınsemmı ne yapsam bılemıyorum.
11. gun 27.35 di bugun 13. gun 89.84 olmus. ıcım oyle tuhafkı ne yapacagımı bılemıyorum. bakalım ne olacak halımız?
Cnm sevindim ama genede tekrarla testi inşallah devam ederler bende yarın tekrarlıycsm..doktorun ne dedi? Ya bende çok telaşlıyım aslında böyle devam edenler oluyor ama kimyasala donenlerde var, deli gibi sürekli yorum okuyorum
maaşallah adaşım insallah kalp atıslarını da duyarsınız hayrlısı ıle..
tuğba canım gözün aydın çok sevindim
karamm nası geçti ?? taze anne adayı
iyi geçti hayatım transferim yumurtamda işleme girmiş birini transfer yaptılar 2 sini dondurdular geldim dinlendim uyumuşum haber verim dedim böle
inşallah süper ötesi döllenip tutunurlar annelerine canım )Kizlar yarin 08:00 opum var dualarinizi bekliorumm bu arada acayip gazim var ve kasimlarim aciyo((
iyi geçti hayatım transferim yumurtamda işleme girmiş birini transfer yaptılar 2 sini dondurdular geldim dinlendim uyumuşum haber verim dedim böle
ii yapmiim madem
ama ya çift çizgi çıkarsa
ya bi de çıkmazsa allam nası bi ikilem
yok taam yapmicam
cnm sen transferını oldunmu
oldum cnm pztesi test yaptırıcam
bugün 8.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?