• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

Kizlar smdi cktm 9yumurtam tiooplandii nasiii sizce azmii

cok sevındım! ınsaallah hepsı dollenır, sonrada tutunurlar! bence coookkkkk ıyı! 1 yumurta olup tutan var! hersey allahtan ama ınsan dondurulabılsın dıye cok olsun ıstıyor ıste! ama gayet ıyı bı sayı bence! hakkkında hayırlıısı olsun canım! hersey olacagına varır tabı ama sen yıne de dıkkat et kendıne! enım ılk denemem ocak ayında olmustu, ben hersey allahtan dıye fazla umursamadım, ama u kez cok dıkkat ettım, yormadım kendımı elımden geldıgı kadar dıkkat ettım, lutfen kendıne dıkkat et, kafana hıc bırseyı takma sakın olmaya calıs ve lutfen gununden once test yapamayada kalkma!

hoşbulduk canm. evet bende şimdiden çok heycanlıyım çabuk gelsın regl dönemım diyorum hayırlısı canım inşallah sonucu hepimiz için güzel olur test günün hangi gun canm

Mayıs 11 test günüm. 5 gün dinlendim birazdan işe gidiyorum.. sabretmesi daha kolay olur umarım.

Bol şanslar canım uyuyup uyancan kolay gelsin..

Uyudm uyandm bile :))

Ayyy canım ben önceki msj. cevap yazarken senin yumişler toplanmış hem de 9 tane MAŞALLLAHHH inş. hepside döllenir canım şimdi heyecanlı bekleyişin başladı desene, umarım hep iyi haberler alırsın Allah yardımcın olsun fıstk...[/QUOTE]
Amin cnm coj saol iyi dileklerin icin insallahh dollenirler hayirli haberler alirimm
cok sevındım! ınsaallah hepsı dollenır, sonrada tutunurlar! bence coookkkkk ıyı! 1 yumurta olup tutan var! hersey allahtan ama ınsan dondurulabılsın dıye cok olsun ıstıyor ıste! ama gayet ıyı bı sayı bence! hakkkında hayırlıısı olsun canım! hersey olacagına varır tabı ama sen yıne de dıkkat et kendıne! enım ılk denemem ocak ayında olmustu, ben hersey allahtan dıye fazla umursamadım, ama u kez cok dıkkat ettım, yormadım kendımı elımden geldıgı kadar dıkkat ettım, lutfen kendıne dıkkat et, kafana hıc bırseyı takma sakın olmaya calıs ve lutfen gununden once test yapamayada kalkma!
Canm cok teseekkur ederim umarim rabbimin izniyle hersry guzel olacak ALlah razi olsun hepinizden desteklernz icin
çok güzel. umarım döllenenlerin de bol olur :)

Saol canm insallah dualarinizi esirgemeyin bndn lutfenn

Kizlar smdi cktm 9yumurtam tiooplandii nasiii sizce azmii

cnm sayın gayet güzel benim de 9 tane olmuştu 2 tane blast koydular
3 tanesi 6. günde donduruldu onlarında biri blast 2 si orta kalite
demek oluyo ki 9 taneyle de gayet donduruluyo blast bekleniyo
illa 20 tane yumurtamız olması gerekmiyo
ayrıca 3 tane bile olsa bize bebiş olacak sadece 1 tanesi
canım inşallah güzel döllenip iyi kalitede ilerlerler önemli olan kalite
süper kalite olsunlar inşallah nazar değmesin maşallah diyelim dilimizi ısıralım amin :1:

bebekdostunun test günüydü bugün merak ettim sonucu pozitiftir inşallah güzel haberle gelir
benim 2 gün kaldı teste panik vaziyetteyim ya tutmadıysa die :83:

cnm sayın gayet güzel benim de 9 tane olmuştu 2 tane blast koydular
3 tanesi 6. günde donduruldu onlarında biri blast 2 si orta kalite
demek oluyo ki 9 taneyle de gayet donduruluyo blast bekleniyo
illa 20 tane yumurtamız olması gerekmiyo
ayrıca 3 tane bile olsa bize bebiş olacak sadece 1 tanesi
canım inşallah güzel döllenip iyi kalitede ilerlerler önemli olan kalite
süper kalite olsunlar inşallah nazar değmesin maşallah diyelim dilimizi ısıralım amin :1:

Cok saol iyi dileklerin icin coj dogru soluosun cktktn sonra opuden agldm cnm insallah cok guzel dollenurler destegin icin saol snle ayni gun regl olamadik ama yumurta saynz ayni anlayamdm cok yumyrtan var dedi 9tane topladi bide biraz agrm varhaffte kanamamm

Cok saol iyi dileklerin icin coj dogru soluosun cktktn sonra opuden agldm cnm insallah cok guzel dollenurler destegin icin saol snle ayni gun regl olamadik ama yumurta saynz ayni anlayamdm cok yumyrtan var dedi 9tane topladi bide biraz agrm varhaffte kanamamm
canım kuşum kelebeeem
daha fazlasını napıcan zaten normal aralık 10 a kadar dediler bana bahçecide
daha fazlası annede sıkıntı yapabiliyo şişkinlik bulantı kusma vs hatta transferin bile ertelenmesine neden olabiliyo
ağrı bi kaç gün devam etmişti bende hele idrarımı yaparken çok batıyodu yumurtalıklarım
ama eğer seni dayanamayacağın kadar rahatsız ederse ağrı ve kanaman artarsa mutlaka doktorunu ara
çok güzel döllenicekler anneleri sakin ağlama :) hemen de tutuncaklar inşallah
kendi sayımla aynı diye demiorum ama valla sayın çok güzel :27:

bi de şu var 20 tane de toplansa yarısı zaten yeterince büyümediği için otomatik çöp oluyo kuzum
yumurtalığında bi kapasitesi var yani zorla zorla çatlatacaz mı
belli bi büyüklüğe anca bi kaç tanesi ulaşıyo sonuçta
yerimiz dar diyolar :1:

canım kuşum kelebeeem
daha fazlasını napıcan zaten normal aralık 10 a kadar dediler bana bahçecide
daha fazlası annede sıkıntı yapabiliyo şişkinlik bulantı kusma vs hatta transferin bile ertelenmesine neden olabiliyo
ağrı bi kaç gün devam etmişti bende hele idrarımı yaparken çok batıyodu yumurtalıklarım
ama eğer seni dayanamayacağın kadar rahatsız ederse ağrı ve kanaman artarsa mutlaka doktorunu ara
çok güzel döllenicekler anneleri sakin ağlama :) hemen de tutuncaklar inşallah
kendi sayımla aynı diye demiorum ama valla sayın çok güzel :27:

Cok saol cnm insallah sizin desteginiz bnm icin cok onemli iyiki varsiniz tum samimiyetimle soluorum bigun insallah gotusuruz yuz yuze insallah tutunurlar...

Skgk cnm çok güzel yumurta sayın daha ne olsun önemli olan kaliteli olsun yeter hiç önemli değil bu işte bak benim öncekinde 17 de 1 kaldı olmadı şimdi az doz 5 tane insallah rabbim devamini getirir

Cok saol cnm insallah sizin desteginiz bnm icin cok onemli iyiki varsiniz tum samimiyetimle soluorum bigun insallah gotusuruz yuz yuze insallah tutunurlar...
görüşürüz canım inşallah kucağımızda da bebekler olur
ay ne güzel olur :52:

bi de bu jel bende acaip kaşıntı yapmaya başladı gıcık oluyorum :/

O jel beter birsey Ben ilk tedavimde enfeksiyon yapti bends simdi biraz daha dikkatli davraniyorum biraz hafif temizlemeye calis disa dogru gelen birikintileri Ben oyle yapiyorum suana kadar cok rahasiz etmedi

Skgk cnm çok güzel yumurta sayın daha ne olsun önemli olan kaliteli olsun yeter hiç önemli değil bu işte bak benim öncekinde 17 de 1 kaldı olmadı şimdi az doz 5 tane insallah rabbim devamini getirir
Saol c bnm bndcede insallah hepimiz dualariyla guzelce gelusecek annesini uzmucekler kizlar iyiki varsiniz hepimiz tez zamnda anne oluruz insallahh
görüşürüz canım inşallah kucağımızda da bebekler olur
ay ne güzel olur :52:

Ay insallah canim insallahh kocaman Aminnn..

O jel beter birsey Ben ilk tedavimde enfeksiyon yapti bends simdi biraz daha dikkatli davraniyorum biraz hafif temizlemeye calis disa dogru gelen birikintileri Ben oyle yapiyorum suana kadar cok rahasiz etmedi

ben demin idrarımı yaparken tuvalet kağıdına nokta nokta kan geldi toplu iğne başı kadar ama bi sürü
ve korkunç kaşınıyo silerken bence tahriş yaptı bana zaten bünyem alerjik
dr.umu aradım şimdi bana bi krem bişey söylesinler valla yoksa giderek kötüleşiyo bu jelin bende ki etkisi
geri arıycaklarmış bakalım ne dicek

bepanthenle fenistili karıştırıp sürcekmişim deniim bari :44:

ben demin idrarımı yaparken tuvalet kağıdına nokta nokta kan geldi toplu iğne başı kadar ama bi sürü
ve korkunç kaşınıyo silerken bence tahriş yaptı bana zaten bünyem alerjik
dr.umu aradım şimdi bana bi krem bişey söylesinler valla yoksa giderek kötüleşiyo bu jelin bende ki etkisi
geri arıycaklarmış bakalım ne dicek

Hic panik yapma belki baska birsey verirler yerine,Ben gecenkinde sorun yasadigim icin bahsettim birsey oldugunda igneye gecicem.. Benim bit arkadasim tup bebekle olan hamileliginde 13 haftasinda falandi inanilmaz kotu oldu Bu jelden doktor resmen camur gibi icinden temizlemis oyuzden bende korkuyorum AMA jelden sonra yuruyus onemli bide hafiften iceri cok gitmeden ucu gelenleri temizle gerci simdi Sana bir ilac verirler muhtemel, gordugun Kanda yerlesme kanamasida olabilir insallah oyledir

SKGK cım geçmiş olsun hayatım inş güzel güzel dölenirler bebişin olurlar cnm he bide cnm yumurtan çıkmış ne istiyon aaaa bende bak üçtane alındı üçüdü dölendi biri transfer oldu ikisi donduruldu cnm

Son düzenleme:
SKGK cım geçmiş olsun hayatım inş güzel güzel dölenirler bebişin olurlar cnm he bide cnm yumurtan çıkmış ne istiyon aaaa bende bak üçtane alındı üçüdü dölendi biri transfer oldu ikisi donduruldu cnm

:)) aynn canim insallah guzel guzel dollenir ALlahin izniyle senin durumum muhtesem masallah RAbbim bizede nasip eder insallahiiyi dollenmis bebeklerr iyi dileklerin icin tesekjurler dualarinizi eksik etmeyinn :)

Back