• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Nisan Ayında Tedaviye Başlayacaklaar...

11. gun 27.35 di bugun 13. gun 89.84 olmus. ıcım oyle tuhafkı ne yapacagımı bılemıyorum. bakalım ne olacak halımız?

Cnm sevindim ama genede tekrarla testi inşallah devam ederler bende yarın tekrarlıycsm..doktorun ne dedi? Ya bende çok telaşlıyım aslında böyle devam edenler oluyor ama kimyasala donenlerde var, deli gibi sürekli yorum okuyorum

duaların ve destegın ıcın cok tesekkur ederım! sonuc 89.94 cıktı. doktorum ılaclara devam 2 hafta sonra gel kalp atısına bakacagız. dedı! oyyy sevınsemmı ne yapsam bılemıyorum.

Oh masallah super bi haber bu tugbacimm insallah hersey daha iyi olacak Allahin izniyle

tuğba canım gözün aydın çok sevindim :52:

karamm nası geçti ?? taze anne adayı :3:

Cnm sevindim ama genede tekrarla testi inşallah devam ederler bende yarın tekrarlıycsm..doktorun ne dedi? Ya bende çok telaşlıyım aslında böyle devam edenler oluyor ama kimyasala donenlerde var, deli gibi sürekli yorum okuyorum

hakkımızda hayırlısı ınsaallah! doktorum bırdaha tekrarlamana gerek yok! bekleyıp gorecez. 2 hafta sonra kontrole gel dedi!

iyi geçti hayatım transferim yumurtamda işleme girmiş birini transfer yaptılar 2 sini dondurdular geldim dinlendim uyumuşum haber verim dedim böle

Kizlar yarin 08:00 opum var dualarinizi bekliorumm bu arada acayip gazim var ve kasimlarim aciyo :(((

Kizlar yarin 08:00 opum var dualarinizi bekliorumm bu arada acayip gazim var ve kasimlarim aciyo :(((
inşallah süper ötesi döllenip tutunurlar annelerine canım )
e çok bişey kalmadı yani transfere
iyi geçti hayatım transferim yumurtamda işleme girmiş birini transfer yaptılar 2 sini dondurdular geldim dinlendim uyumuşum haber verim dedim böle

oh oh ala dinlen kuzum

kızlar eşim merakından çatlayıp bi test almış gelirken
istersen yaptır tamamen sana bırakıyorum dio
yapmıycam dedim ama ne zaman tuvalete gitsem yaptın mı dio :1:
yapiim mi napiim daha 8. günümdeyim
ayrıca çok sık çişim geliyo çok su içiyorum çünkü
bi de negatif çıkarsa oynatırım kafayı yerim haftasonunu
ne diosnuz

bi de bu jel bende acaip kaşıntı yapmaya başladı gıcık oluyorum :/

Son düzenleme:
oh oh ala dinlen kuzum

kızlar eşim merakından çatlayıp bi test almış gelirken
istersen yaptır tamamen sana bırakıyorum dio
yapmıycam dedim ama ne zaman tuvalete gitsem yaptın mı dio :1:
yapiim mi napiim daha 8. günümdeyim
ayrıca çok sık çişim geliyo çok su içiyorum çünkü
bi de negatif çıkarsa oynatırım kafayı yerim haftasonunu
ne diosnuz[/QUOTE]
8 gün olmuş miletin 10 cu gününde bile zor çıkıyo aaa rahat durun kızlar
yaptırma yha daha

Son düzenleme:
ii yapmiim madem
ama ya çift çizgi çıkarsa :27:
ya bi de çıkmazsa allam nası bi ikilem
yok taam yapmicam

oldum cnm pztesi test yaptırıcam
bugün 8.günüm :16:

hakkında hayırlısı canım

ben hep beklerdım kan alma gununu sende bekle ıyı dşüşün ıyı olsun olmazsada dert edılcek bişi değil diğer deneme için psıkolojının ıyı olması lazım oyuzden üzülmek yok yola devam

rabbım utandırmasın

Back