saol cnm inşlh seninde inşalh güzel güzel yumişin olup dölenirler bebişolurlar
abicim yavaşça sağa bakın fatmagül nası kurtulduyu gördünüz mü reklamı
yoksam bi ben miyim gece gece allam o ne yahu
arkadaşlar bugun doktoruma gittim kanım düşük çıktıgından dolayı tedavıyı 2 ay askıya almıstık çok şükür kanım yüksek cıktı tedaviye başladım adetin 2.gunu gıdıcem ignelere başlıcam Allahın izniyle dua edin nolur doktorum çok umutlu konuştu Rabbimin izniyle inşallah emeklerimiz boşa cıkmaz
canm bende dün gördum ayy kabus o nasıl bi reklam o kadınsa biz neyiz:) biz kadınsak o ne tövbe ya :):)
arkadaşlar bugun doktoruma gittim kanım düşük çıktıgından dolayı tedavıyı 2 ay askıya almıstık çok şükür kanım yüksek cıktı tedaviye başladım adetin 2.gunu gıdıcem ignelere başlıcam Allahın izniyle dua edin nolur doktorum çok umutlu konuştu Rabbimin izniyle inşallah emeklerimiz boşa cıkmaz
yaa bende gördüm ve tiksindim tövbe yarabbim :)) Kızlar hayırlı cumalar herkese Allah izin verirse yarın transferim var dualarınızı bekliyorum...
Kızlar sonucum negatif 9,80 üzgünüüm imdaat diye bağırmak istiyorum
Kızlaaar sonucum 66.5 çıkmış ikiye katlanmış cumartesi bir test daha var gene aç uykusuz beklerim artık
ayyyyy bak ne güzel özlemcimm inşallah daha cok katlanır
desert doktorun kimdi ? ben de bahçecideyim
canım ben mustafa bahcecideydim hatta 15 gün sonra tekrar yüzyüze gorusmek istedi kafam yerindeyken dün cunku karşısında aglamamak için dudaklarımı ıssırdıgım için heralde ... cok iyi birisi ben tedavi,nin her aşamasında cok memnun kaldım ama takdiri İlahi sonucta ..sen kimle tedavidesin ? hakkında en güzellerini diliyorum
arkadaslar kan verdim biraz once, saat 5 gibi çıkacak sonuç! benim umudum yok ama bakalım katlanacakmı deger! dualarınızı bekliyorum
arkadaslar kan verdim biraz once, saat 5 gibi çıkacak sonuç! benim umudum yok ama bakalım katlanacakmı deger! dualarınızı bekliyorum
Kızlar sonucum negatif 9,80 üzgünüüm imdaat diye bağırmak istiyorum
kızlar çok üzgünüm.bugün 9.günümdü jel yazdırmak için gittim ve testte yaptırdım ama sonuç 2 yazıyor.hatta 1.64 müş.doktor labaratuvara sordu.üzülme 12.gün yükselebilir dedi ama ben yıkıldım geldiğimden beri ağlıyorum.benim gibi erken yaptıranlar varmı?
kızlar çok üzgünüm.bugün 9.günümdü jel yazdırmak için gittim ve testte yaptırdım ama sonuç 2 yazıyor.hatta 1.64 müş.doktor labaratuvara sordu.üzülme 12.gün yükselebilir dedi ama ben yıkıldım geldiğimden beri ağlıyorum.benim gibi erken yaptıranlar varmı?
iyi düşün iyi olsun. kötüyü sakın çağırma.. saat 5 te haberini bekliyoruz. dualar sana bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?