- 15 Şubat 2013
- 25.142
- En iyi cevaplar
- 1
- 95.334
- 798
yok canım içerden gelmiyo kan maalesef yüzey tahriş oldu ve çatladı sanırımHic panik yapma belki baska birsey verirler yerine,Ben gecenkinde sorun yasadigim icin bahsettim birsey oldugunda igneye gecicem.. Benim bit arkadasim tup bebekle olan hamileliginde 13 haftasinda falandi inanilmaz kotu oldu Bu jelden doktor resmen camur gibi icinden temizlemis oyuzden bende korkuyorum AMA jelden sonra yuruyus onemli bide hafiften iceri cok gitmeden ucu gelenleri temizle gerci simdi Sana bir ilac verirler muhtemel, gordugun Kanda yerlesme kanamasida olabilir insallah oyledir
SKGK cım geçmiş olsun hayatım inş güzel güzel dölenirler bebişin olurlar cnm he bide cnm yumurtan çıkmış ne istiyon aaaa bende bak üçtane alındı üçüdü dölendi biri transfer oldu ikisi donduruldu cnm
nassın guzum nası hissediosun kendini ilk gününde ?
arkadaşlar hamileyim ama değer biraz düşük çıktı çarşamba tekrarlancak test inş artar değerimiz.
arkadaşlar hamileyim ama değer biraz düşük çıktı çarşamba tekrarlancak test inş artar değerimiz.
iyiyim yha tualete çıktım halde şişkinlim var neden anlamadım
Bende haberini bekliyordum cok sevindim cnm insallah katlanir degerin insan cok garip oluyor tam anlamiyla sevinemiyor bile deger kese kalp atisi stresine giriyor.. Rabbim insallah kicagina almayi nasip eder..
Degerin kac cnm Ben buara bunla kafayi bozdum..
ilaçlardan canam, sen beni gör karnım 4 aylık
canım hayırlı olsun, ınsan ne yapacagını bılemıyor boyle olunca sevınsenmı uzulsenmı cok tuhaf bır durum. sevınıp havaya gırmemek de lazım uzulup stres yapmamakda! bende aynı durumdayım. 11. gun degerım 27 ıdı 13. gun 89 oldu. bırdaha yaptırmana gerek yok dedı doktorum. 2 hafta ıgnelere ılaclara devam 2 hafta sonunda kalp atısı varmı ona bakacaz dedı. ınsaallah hayırlısı olsun hakkımızda, elde degıl ama kafana takmamaya calıs. hayırlısı ıse saglıklı ıse rabbım tamamına erdırsın ınsaallah
inş canım artar aynen ne sevinecemi biliyorum ne sevinemicemi değerim 17.79 çarşamba tekrarlıcaz bakalım inş artar şimdide bu kafama takılıyo sonu güzel olsunda bu stres heycan hep olcak artık.
canıııııım gözün aydın; allah tamamını erdirsin inşallah sağlıkla sıhhatele al kucağına değerinde katlansın inşallah hemen
canım inşanlah değerin kat kat artar bizde gebe oldumuzu duyarız allahım gel mayıs gell çok sevindim adına inşlah kucanda sağlıklı bi şekilde alırsın
senin iyi yine canım benim bugün 12. gün değer 17.79 inş benimde yükselir.hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsın bebeğinin.
Bende haberini bekliyordum cok sevindim cnm insallah katlanir degerin insan cok garip oluyor tam anlamiyla sevinemiyor bile deger kese kalp atisi stresine giriyor.. Rabbim insallah kicagina almayi nasip eder..
Degerin kac cnm Ben buara bunla kafayi bozdum..
iyiyim yha tualete çıktım halde şişkinlim var neden anlamadım
inş canım artar aynen ne sevinecemi biliyorum ne sevinemicemi değerim 17.79 çarşamba tekrarlıcaz bakalım inş artar şimdide bu kafama takılıyo sonu güzel olsunda bu stres heycan hep olcak artık.
ben demin idrarımı yaparken tuvalet kağıdına nokta nokta kan geldi toplu iğne başı kadar ama bi sürü
ve korkunç kaşınıyo silerken bence tahriş yaptı bana zaten bünyem alerjik
dr.umu aradım şimdi bana bi krem bişey söylesinler valla yoksa giderek kötüleşiyo bu jelin bende ki etkisi
geri arıycaklarmış bakalım ne dicek
ozlem bacım :) bızde bı topık acalım barı DEGERİ DÜŞÜK ÇIKANLAR diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?