Kizlar smdi cktm 9yumurtam tiooplandii nasiii sizce azmii
hoşbulduk canm. evet bende şimdiden çok heycanlıyım çabuk gelsın regl dönemım diyorum hayırlısı canım inşallah sonucu hepimiz için güzel olur test günün hangi gun canm
Canm cok teseekkur ederim umarim rabbimin izniyle hersry guzel olacak ALlah razi olsun hepinizden desteklernz icincok sevındım! ınsaallah hepsı dollenır, sonrada tutunurlar! bence coookkkkk ıyı! 1 yumurta olup tutan var! hersey allahtan ama ınsan dondurulabılsın dıye cok olsun ıstıyor ıste! ama gayet ıyı bı sayı bence! hakkkında hayırlıısı olsun canım! hersey olacagına varır tabı ama sen yıne de dıkkat et kendıne! enım ılk denemem ocak ayında olmustu, ben hersey allahtan dıye fazla umursamadım, ama u kez cok dıkkat ettım, yormadım kendımı elımden geldıgı kadar dıkkat ettım, lutfen kendıne dıkkat et, kafana hıc bırseyı takma sakın olmaya calıs ve lutfen gununden once test yapamayada kalkma!
çok güzel. umarım döllenenlerin de bol olur :)
Kizlar smdi cktm 9yumurtam tiooplandii nasiii sizce azmii
cnm sayın gayet güzel benim de 9 tane olmuştu 2 tane blast koydular
3 tanesi 6. günde donduruldu onlarında biri blast 2 si orta kalite
demek oluyo ki 9 taneyle de gayet donduruluyo blast bekleniyo
illa 20 tane yumurtamız olması gerekmiyo
ayrıca 3 tane bile olsa bize bebiş olacak sadece 1 tanesi
canım inşallah güzel döllenip iyi kalitede ilerlerler önemli olan kalite
süper kalite olsunlar inşallah nazar değmesin maşallah diyelim dilimizi ısıralım amin
canım kuşum kelebeeemCok saol iyi dileklerin icin coj dogru soluosun cktktn sonra opuden agldm cnm insallah cok guzel dollenurler destegin icin saol snle ayni gun regl olamadik ama yumurta saynz ayni anlayamdm cok yumyrtan var dedi 9tane topladi bide biraz agrm varhaffte kanamamm
canım kuşum kelebeeem
daha fazlasını napıcan zaten normal aralık 10 a kadar dediler bana bahçecide
daha fazlası annede sıkıntı yapabiliyo şişkinlik bulantı kusma vs hatta transferin bile ertelenmesine neden olabiliyo
ağrı bi kaç gün devam etmişti bende hele idrarımı yaparken çok batıyodu yumurtalıklarım
ama eğer seni dayanamayacağın kadar rahatsız ederse ağrı ve kanaman artarsa mutlaka doktorunu ara
çok güzel döllenicekler anneleri sakin ağlama :) hemen de tutuncaklar inşallah
kendi sayımla aynı diye demiorum ama valla sayın çok güzel
görüşürüz canım inşallah kucağımızda da bebekler olurCok saol cnm insallah sizin desteginiz bnm icin cok onemli iyiki varsiniz tum samimiyetimle soluorum bigun insallah gotusuruz yuz yuze insallah tutunurlar...
bi de bu jel bende acaip kaşıntı yapmaya başladı gıcık oluyorum :/
Saol c bnm bndcede insallah hepimiz dualariyla guzelce gelusecek annesini uzmucekler kizlar iyiki varsiniz hepimiz tez zamnda anne oluruz insallahhSkgk cnm çok güzel yumurta sayın daha ne olsun önemli olan kaliteli olsun yeter hiç önemli değil bu işte bak benim öncekinde 17 de 1 kaldı olmadı şimdi az doz 5 tane insallah rabbim devamini getirir
görüşürüz canım inşallah kucağımızda da bebekler olur
ay ne güzel olur
O jel beter birsey Ben ilk tedavimde enfeksiyon yapti bends simdi biraz daha dikkatli davraniyorum biraz hafif temizlemeye calis disa dogru gelen birikintileri Ben oyle yapiyorum suana kadar cok rahasiz etmedi
ben demin idrarımı yaparken tuvalet kağıdına nokta nokta kan geldi toplu iğne başı kadar ama bi sürü
ve korkunç kaşınıyo silerken bence tahriş yaptı bana zaten bünyem alerjik
dr.umu aradım şimdi bana bi krem bişey söylesinler valla yoksa giderek kötüleşiyo bu jelin bende ki etkisi
geri arıycaklarmış bakalım ne dicek
bepanthenle fenistili karıştırıp sürcekmişim deniim bari :44:
SKGK cım geçmiş olsun hayatım inş güzel güzel dölenirler bebişin olurlar cnm he bide cnm yumurtan çıkmış ne istiyon aaaa bende bak üçtane alındı üçüdü dölendi biri transfer oldu ikisi donduruldu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?