- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
selam güzel anneler...
oku oku anca bitirdim sonrada gireyim dedim
ben bişey sorucam drum kalp atışları için haftaya çağırdı ama,ben dayanamayıp yarın başka bir dra gitmeyi düşünüyorum sizcee kalp atışlrını duyabilirmiyim...
yoksa haftayımı beklesem...:26::26::26::26::26:
Büyük ihtimalle duyarsın canım
selam güzel anneler...
ben bişey sorucam drum kalp atışları için haftaya çağırdı ama,ben dayanamayıp yarın başka bir dra gitmeyi düşünüyorum sizcee kalp atışlrını duyabilirmiyim...
eğer bekleyebilirim dersen haftaya git derim acele etme aslında erken henüz bide gidipte duymazsan bi kaç gun daha sabret. bende senin gibi çok aceleciyim karnımda çocuğu kocaman bekliyorum neredeyse
senin durumunda duyanda var duymayanda var. bende 2 hafta sonra gitcem böyle giderse doktordan çıkmıcaz
keşke evde olsamm yatardım öğlene kadar, çalışıyorum bide sabah 7 buçukta ayaktayım ya... aynen benimde bünyem zayıf hemen başım dönüyor. neyse Rabbim bir yol çıkartır inşallah hayırlısıyla...
selam güzel anneler...
bide oruç tutmayı düşünüyorsun Allah yardımcı olur inşallah.
ben 7 temmuzda gittim keseyi gördüm yarında kalp atışları için gidicem.erkenden görürmüsün bilmiyorum canım.ben gittiğimde 5-5,5 haftalıksın dedi doktor.yarında doktorun hesabına göre 6,5-7 haftalık olucam.
kızlar, şimdi diyebilrim.biz geldik ! Değerim şükür olsun katlanmış.ilk sonucum 122 idi, şimdi 202 .. Cuma günüde randevumuz var ... Darısı inş keseye, kalp atışına, 2 li 3 lü testlerine.ve en çokta dileyip isteyen herkese inş ...
ben de 7. Haftalık hamileyim
bebeğimin kalp atışlarını duydum. Burada sizin yaşadıklarınızı paylaşmak istedim.
Fakat ben de bulantı yok. Bulantısı olmayan var mı acaba benim gibi
bende 11temmuzda gittim 5+3 dedi,haftaya çarşamba kontrolum göremezmiyim acaba yarın...
kendimi çok huzursuz hissediyorum:18::18::18:
bebğim inş iyidir...
selam güzel anneler...
Sanırım ben :) Birilerinin daha bulantısız olduğunu görmek ne sevindirici... ve kalp atışını da duymuşsunuz,tebrikler.Darısı bizlere inşallah...
bilmiyorumki doktoruna sor diyeceğim oda kesin birşey söylemez herhalde gel bakalım der.
yarın 6 haftalık oluyo belki görünür canım
seninle aynı günüz. Ben cumartesi günü duydum ama cidden şans meselesi. Bir de tabi doktorun kullandığı alet de önemli.
Bu arada alttan duyabildik.
2 gündür ara ara olan lekelenmem bitti sanıyordum, yine olmuş
cok geriyor beni bu lekelenme işi...
inş bi sorun yoktur canım...
bol bol dinlen,rabbime emanet meleklerimiz...
şu 9 ayı inş sağ salim atlatırız,sağlıkla ve hayırla alırız yavrularımız kucağımıza
çok teşekkür ederim canım şükür ilk aşama başarılı, darısı hepsine :) amin ...sana bakmaya gelmiştim çok şükür.güzel haberlerin devamı gelir inşallah canımmm
ayy ne zormuş anne olmak,sürekli endişe içindeyim acaba iyimi, kalbi atmaya başladımı,ya sorun varsa bu düşünceler beni yedi bitirdi şimdiden...
rabbim meleklerimizi korsun,sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş...
YAVRUM NERDESİN SEN YA:??MERAK EDİYORUM SENİ...GÜNLERDİR UĞRADIĞIN YOK....KORKUYORUM...CEE DE GİT EN AZINDAN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?