çilek senin ikizmi acanba maşallah değerin haftana göre yüksek
canım benim ya çok teşekkürler o senin güzel gören gözlerin kalbinden kaynaklanıyoray cnm sen geldınde bır neşelendık...mıllet nerdesınız mart ayında anne olacaklar..haydı hareket yapalım..
herkes kan sonucunu yazsın..karsılastıralım..sat ve kan sonucu..
26 mayıs-2200 benım
bol kolaylık ve sabır diliyorum yerime öp tatlım yeğenimievet canım balık burcu, balıklara uslu derler ama çoğumuzun bebeği daha yeni yeni uslanmaya başladı malesef, çok çektik(
çok çok sağol sorarım tatlım ALLAH razı olsunhoşbulduk canım, ne zaman istersen bolca sorabilirsin :))))))))))
masiva canım benim maşallah normal doğumla evladını sıkıntısızca kucağına lamışsın darısı bizlere inşallahHerkese selam arkadaşlar;
Ben 2012 mart annesiyim ve topicte doğumu en kolay geçenlerden biriyim
ne spinal, ne epidural... tamamen orijinal normal doğum ile oğlumu kucağıma aldım...
23 Martta doğum yapmam gerekiyordu, o gün kontrole gittik, doktorum ne açılma var ne sancı, pazartesiye kadar belirtiler olmazsa tekrar kontrole gel dedi, ve pazartesiye kadar hiç belirti olmadı, bizde pazartesi tekrar gittik, gittiğimizde nstde 10 dk içinde 100 değerinde iki sancı ve 5 cmde açıklık vardı, doktorum doğumun başlamış bile dedidokuzbuçukta yatış yaptık, doğumu hızlandırsın diye suni sancı verdiler ve saat 13:50de oğlum dünyaya geldi, hemde 2. ıkınmada
sizlere tavsiyem benim yaptıklarım,
1-Asla doğumu düşünmeyin, neye odaklanırsanız onu yaşarsınız, ben hep adı üstünde normal doğum, ben normal doğum istiyorum dedim ve doğumdan sonra yaşayacağım ana, evladımı kucağıma alacağım zamana odaklandım, ve dediğim gibi ona odaklandığım için o anıda doyasıya yaşadım,
2- bol bol yürüyüş ve egzersiz yapın, nette hamileler için egzersizler var.
3-bol bol su için
4-Bol bol dua edin, ben elimi karnıma koyar ve Rabbi yessir vela tuassir,Rabbi temmim bil hayr(Allahım kolaylaştır, zorlaştırma, bunu benim için hayırlı kıl) derdim ve hakikaten kolaylaştırdı,
5-Bol bol hurma yeyin, ben son bir ayda 5 kilo hurma yedim, hurma rahim kaslarını güçlendiriyormuş, rahim kasları güçlenincede doğum esnasında acı azalıyormuş,
Sormak istediğiniz şeyler olursa yardıma hazırım....
Rabbim hepinize kolay doğumlar ve evladınızı sağlıcakla, hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
teşekkürler tatlımAman dikkat et.. Yorma kendini.. Dinlen
Amin canım hepimize inşaallahAy yok kız unuturmuyumm bilgilerin elimde yokki tatlişim
Yazda ekleyem sizide
Derinimmm canımmm benimSifacimmm seninle ayni topicte bebek bekliyorduk cok sevindim hamile olduguna allah tamamina erdirsin bende mart annesi olacaktim ama ruzgar pasa 8 gun erken dogdu subat annesi oldumcokk sevindim senin adina opuyorum
karakuzum çok dua ediyorum bende seninle şafak sayıyorumoooo hamişler artmış bekleyin kızlar beni de bekleyin dilerim aranıza katılabilirim. psikolojik değilse eğer göğüslerim çok hassaslaştı ve sürekli adet olcakmışım gibi hissediyorum. kendinize dikkat edin kızlar bana da dua edin aranıza katılayım.
canım benimde ara ara vajinada kasıklarda belimde ağrılar oluyo kısa ve anlık gibi geneldeeveet aynıyız ne guzelll....o zaman herkes hıslerını yazsın ya dun gece kasıklarım baya bır agrıdı batma seklınde..bırde kahverengı ama acık kaverengıler gunde 1 kez gelıo 2-3 gundur..allahtan koyu yada kırmızı degıl..sızdede varmı?en son htc 2200 cıkmıstı..sızın kac nolur yazında ıcım rahatlasın..doktora ne zaman gıdıceksın karındaşım sifaa
herkesi alıntılayıp beni görmemişsin hiçhayırlı uğurlu olsun kızlar, bende 2012 mart annesiyim, 7 Martta bekliyorduk kızımı 18 Ocakta geldi. Bizim topiğin ilk bebeğidir kendisi :) Zamansız olsada şuan maşallahı var :)
2012 mart anneleri olarak hep yanınızadayız, doğurunca ve burayı bırakanlar olmadık, bir çoğumuz özel yaşantımızdada görüşüyoruz, hergün burada bir aradayız ve imdat derseniz hepimiz yanınıza koşarız, bizim topikte yazmanız yeterli sorununuzu, burayı herkes takip etmeyebilir çünkü.
sakin,huzurlu,bir hamilelik olur inşallah hepinize.
ayy hadi inşallah güzel haberlerle döneceksinbende saat 4 gibi gidicem doktora kan tahlili yaptırcam şanslıysam kalp atışlarınıda duyarız belki
demi ya maşallah çok güzel değeri varçilek senin ikizmi acanba maşallah değerin haftana göre yüksek
hadi bismillah o zaman herşey güzel olsun gönlünce olsun inşallahdaha hiç gitmedim doktora kan testide yaptırmadım bugün ilk olacak merakla bekliyorum bende :)
ne güzel hemde çok istiyorsun inşallah sağlıklıca ikiz gebesi annesi olursun tatlım
ayy agzın bal yesinnn
ayyy vallamı yüksek mi kız?
yarın bir daha yaptırıcam bakalım..
sende yaptırda sonucuna bakalım beraber
ayyy ölemi diosun cok isterim ikiz olmasını ananemde ikiz belki vurur bana
canım benim ya çok teşekkürler o senin güzel gören gözlerin kalbinden kaynaklanıyoroh maşallah değerin çok çok güzel Rabbim nazarlardan korusun inşallah
bol kolaylık ve sabır diliyorum yerime öp tatlım yeğenimi
çok çok sağol sorarım tatlım ALLAH razı olsun
masiva canım benim maşallah normal doğumla evladını sıkıntısızca kucağına lamışsın darısı bizlere inşallahtavsiyelerin için ayrıca çok teşekkürler hepsini not aldım ilgileneceğim canım ALLAH razı olsun yeğenimi de öp yerime
teşekkürler tatlımemeğine sağlık
Derinimmm canımmm benimevet tatlım bebek bekleyen topikteydik olsun Rüzgar yeğenim sağlıkla hayırlıca gelmiş yaa şubat bebişi olmuş olsun çok çok sağol tatlım bende seni ve Rüz gar yeğenimi kocaman öptümmm
karakuzum çok dua ediyorum bende seninle şafak sayıyoruminşallah müjdenle geleceksin
canım benimde ara ara vajinada kasıklarda belimde ağrılar oluyo kısa ve anlık gibi geneldebende de leke var tatlım pazartesi dr uma gitmiştim sırf lekem yüzünden progynex adlı iğnem var cumaya kadar iğne olucamm :94: canım ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığım için değerlerimiz arasında oldukça fark var bence değerleri kıyaslamakla uğraşma takma kafana çünkü maşallah gayet hatta süper değerin var senin canım kısmet olursa cumartesi günü gidicem kese görmeye karındaşım
herkesi alıntılayıp beni görmemişsin hiçamin canım o güzel dualarına inşallah aminn
ayy hadi inşallah güzel haberlerle döneceksin
demi ya maşallah çok güzel değeri var
hadi bismillah o zaman herşey güzel olsun gönlünce olsun inşallah
ne güzel hemde çok istiyorsun inşallah sağlıklıca ikiz gebesi annesi olursun tatlım
bol kolaylık ve sabır diliyorum yerime öp tatlım yeğenimi
sağol canım uğradıkça yazıyorum hepinize arı ayrıkarındaşım yazmış yine güzel güzell..her topic bir sürü laflıyorbi< neden bu kadar azız?mart anneleri çok mu az bu sene acaba?
sağol canım :)) öperim bal yanaklarından :))
evet isolde benim ben Kayseri ilçesindeyim ama Kayseri ye en yakın olanındanSıfa sen megın actıgı bebek bekleyenler topıgındemıydın canım,bıde kayserıdemı yasıodun?
canım benim çok geçmiş olsunKızlar ben bugun hiç iyi değilim
Mide bulantısı , şişkinlik, mide yanması gibi şikayetim var yarın doktorumdan kan sonuçlarımı alacağım.. gaviscon,metpamid şişkinliğim içinde artık ne verir bilmiyorum..
şuanda midem nasıl yanıyor anlatamam
listeyle yarın uğraşırım artık k. baymayın..
bu arada evet mart anneleri neden az acaba daha yeniyiz kimimiz yeni öğreniyoruz ondan mı ki:44:
canım benim çok geçmiş olsunacil şifalar dilerim hemde bebişle ilgilenmek zorundasın zor olmuştur Rabbim güç kuvvet versin tatlım inşallah yarın dr un önereceği ilaçlarla filan daha iyi olacaksın sıkıntısız devam etsin gebeliğin
canın sağolsun tatlım listenin ne önemi var
selam kızlar benide aranıza alırmısınız daha dün öğrendim hamile olduğumu salı test yaptırmıştım 136,47 çıktı bugün tekrar test yaptırdım yarın alıcam doktor daha çok erken dedi sizin değerleri görünce biraz endişelendim benimki çok düşük sanırım.
YAŞ 32
YAŞADIĞI ŞEHİR istanbul
SON ADET TARİHİ 26 mayıs
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ 2 mart 2013
KAÇINCI BEBEK 1
Sağol bidenemm.. Evet oda bu ara bişey yemiyo.. ishal, diş çıkarıyo.. Amin Allahım kolaylık versin ne diyelim..
Alırız tabiii. hoş geldin canım.. tebrik ederim
ben adet günümde kan verdim. 155 çıktı canım bence gayet iyi değerin.. merak etmee Allaha bırak.. Allah varken gaylemi var
senide listeye ekliyoruum
Kızlaar buğün dr gittim.. ultrasonda kese gözüktü fakat bebek gözükmedi.. alttan baksak görünürde rahatsız etmiyelim bebeği daha çok küçük dedii2 hafta sonra tekrar gideceğim o zaman inş. kalp atışlarıda duyulurmuş
bulantım için metpamid
mide yanması içinde rennie duo yazdı
sürmeli sizi okudukça biranönce hamiş kalmak istiyorum ama paşam beni çok yoruyo bian cesaret edemiyorum kardeşi olsun aralrında yaş farkı çok olmasın istiyorum işte ne b,ilim hayırlısı artık şu meme olayını kememiz şart oldu hiç bişi yemiyo sürekli meme emmek sitiyo sürekli mızmız halde illa emicekmiş :)neyse hayırlısı olur inş bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler
sağol canım
yarınki değerleri çok merak ediyorum benimde 2 gün geçince test yaptırmıştım sanırım benimki sizinkilerden biraz küçük
inşallah canım hayırlısı hepimiz sağlıklı göbişimizde taşır sonrada kucağımıza alıp büyütürüz
Benim fındıgımda bazen çok durumsuz oluyor ama 8 ay sonrasını düşününce iyi yapmışım diyorum ikisini bir büyütürüm hemde kendi evimde..
geç döllenmede olabilir canım.. yarın mı alacaksın değerlerini hadi bakalım 2ye katlanmıştır inş.
inşallah canım.
doktorda öyle söyledi 2 ye katlanıyormuş.2 gün geçtiği için 500-550 arası falan olmalı sanırım.
canım hoş geldin aramızaselam kızlar benide aranıza alırmısınız daha dün öğrendim hamile olduğumu salı test yaptırmıştım 136,47 çıktı bugün tekrar test yaptırdım yarın alıcam doktor daha çok erken dedi sizin değerleri görünce biraz endişelendim benimki çok düşük sanırım.
YAŞ 32
YAŞADIĞI ŞEHİR istanbul
SON ADET TARİHİ 26 mayıs
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ 2 mart 2013
KAÇINCI BEBEK 1
ayy aksilik üstüne aksilik gelir yaSağol bidenemm.. Evet oda bu ara bişey yemiyo.. ishal, diş çıkarıyo.. Amin Allahım kolaylık versin ne diyelim..
Alırız tabiii. hoş geldin canım.. tebrik ederim
ben adet günümde kan verdim. 155 çıktı canım bence gayet iyi değerin.. merak etmee Allaha bırak.. Allah varken gaylemi var
senide listeye ekliyoruum
aaa maşallah kese görülmüş darısı banaKızlaar buğün dr gittim.. ultrasonda kese gözüktü fakat bebek gözükmedi.. alttan baksak görünürde rahatsız etmiyelim bebeği daha çok küçük dedii2 hafta sonra tekrar gideceğim o zaman inş. kalp atışlarıda duyulurmuş
bulantım için metpamid
mide yanması içinde rennie duo yazdı
bence gayet iyi bir değersağol canım
yarınki değerleri çok merak ediyorum benimde 2 gün geçince test yaptırmıştım sanırım benimki sizinkilerden biraz küçük
inşallah canım hayırlısı hepimiz sağlıklı göbişimizde taşır sonrada kucağımıza alıp büyütürüz
inşallah tatlım güzel haberlerini bekliyoruzinşallah canım.
doktorda öyle söyledi 2 ye katlanıyormuş.2 gün geçtiği için 500-550 arası falan olmalı sanırım.
isoldeciğim ALLAH razı olsun canım benimmSıfa cok sevındım canımmm,ayyy cok mutlu oldum yaaa darısı meg ın basına ınsallah,takıbını kıme yaptırıcaksın canım,hangı doktor?
Nillacığımmsıfa çok sevindim canım benim uzun sabırlı bekleyişin meyvesini vermiş aynı topikte bebeğimizi bekliyorduk.Benim İdil kızım 42 günlük oldu bile.Sağlıkla konsun kucağına seninde minik kuşun.öpüyorum...