2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
daha hiç gitmedim doktora kan testide yaptırmadım bugün ilk olacak merakla bekliyorum bende :)

çilek senin ikizmi acanba maşallah değerin haftana göre yüksek

ayy agzın bal yesinnn
ayyy vallamı yüksek mi kız?
yarın bir daha yaptırıcam bakalım..
sende yaptırda sonucuna bakalım beraber
ayyy ölemi diosun cok isterim ikiz olmasını ananemde ikiz belki vurur bana

ay cnm sen geldınde bır neşelendık...mıllet nerdesınız mart ayında anne olacaklar..haydı hareket yapalım..
herkes kan sonucunu yazsın..karsılastıralım..sat ve kan sonucu..

26 mayıs-2200 benım
canım benim ya çok teşekkürler o senin güzel gören gözlerin kalbinden kaynaklanıyor oh maşallah değerin çok çok güzel Rabbim nazarlardan korusun inşallah

evet canım balık burcu, balıklara uslu derler ama çoğumuzun bebeği daha yeni yeni uslanmaya başladı malesef, çok çektik (
bol kolaylık ve sabır diliyorum yerime öp tatlım yeğenimi

hoşbulduk canım, ne zaman istersen bolca sorabilirsin :))))))))))
çok çok sağol sorarım tatlım ALLAH razı olsun

masiva canım benim maşallah normal doğumla evladını sıkıntısızca kucağına lamışsın darısı bizlere inşallah tavsiyelerin için ayrıca çok teşekkürler hepsini not aldım ilgileneceğim canım ALLAH razı olsun yeğenimi de öp yerime

Aman dikkat et.. Yorma kendini.. Dinlen

Amin canım hepimize inşaallah Ay yok kız unuturmuyumm bilgilerin elimde yokki tatlişim

Yazda ekleyem sizide
teşekkürler tatlım emeğine sağlık

Sifacimmm seninle ayni topicte bebek bekliyorduk cok sevindim hamile olduguna allah tamamina erdirsin bende mart annesi olacaktim ama ruzgar pasa 8 gun erken dogdu subat annesi oldum cokk sevindim senin adina opuyorum
Derinimmm canımmm benim evet tatlım bebek bekleyen topikteydik olsun Rüzgar yeğenim sağlıkla hayırlıca gelmiş yaa şubat bebişi olmuş olsun çok çok sağol tatlım bende seni ve Rüzgar yeğenimi kocaman öptümmm

karakuzum çok dua ediyorum bende seninle şafak sayıyorum inşallah müjdenle geleceksin

canım benimde ara ara vajinada kasıklarda belimde ağrılar oluyo kısa ve anlık gibi genelde bende de leke var tatlım pazartesi dr uma gitmiştim sırf lekem yüzünden progynex adlı iğnem var cumaya kadar iğne olucamm :94: canım ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığım için değerlerimiz arasında oldukça fark var bence değerleri kıyaslamakla uğraşma takma kafana çünkü maşallah gayet hatta süper değerin var senin canım kısmet olursa cumartesi günü gidicem kese görmeye karındaşım

herkesi alıntılayıp beni görmemişsin hiç amin canım o güzel dualarına inşallah aminn

bende saat 4 gibi gidicem doktora kan tahlili yaptırcam şanslıysam kalp atışlarınıda duyarız belki
ayy hadi inşallah güzel haberlerle döneceksin

çilek senin ikizmi acanba maşallah değerin haftana göre yüksek
demi ya maşallah çok güzel değeri var

daha hiç gitmedim doktora kan testide yaptırmadım bugün ilk olacak merakla bekliyorum bende :)
hadi bismillah o zaman herşey güzel olsun gönlünce olsun inşallah

ayy agzın bal yesinnn
ayyy vallamı yüksek mi kız?
yarın bir daha yaptırıcam bakalım..
sende yaptırda sonucuna bakalım beraber
ayyy ölemi diosun cok isterim ikiz olmasını ananemde ikiz belki vurur bana
ne güzel hemde çok istiyorsun inşallah sağlıklıca ikiz gebesi annesi olursun tatlım

karındaşım yazmış yine güzel güzell..her topic bir sürü laflıyorbi< neden bu kadar azız?mart anneleri çok mu az bu sene acaba?

Sıfa sen megın actıgı bebek bekleyenler topıgındemıydın canım,bıde kayserıdemı yasıodun?

karındaşım yazmış yine güzel güzell..her topic bir sürü laflıyorbi< neden bu kadar azız?mart anneleri çok mu az bu sene acaba?
sağol canım uğradıkça yazıyorum hepinize arı ayrı evet canım bizim topik seyrek işleyecek galiba ama listedeki arkadaşlardan bir kaçı 2. 3. bebek bekleyenlerden yaa haliyle bebişleriyle meşguliyetleri vardır yakında katılım çoğalır inşallah

sağol canım :)) öperim bal yanaklarından :))

Sıfa sen megın actıgı bebek bekleyenler topıgındemıydın canım,bıde kayserıdemı yasıodun?
evet isolde benim ben Kayseri ilçesindeyim ama Kayseri ye en yakın olanından cici kızını ve seni öptüm

Kızlar ben bugun hiç iyi değilim

Mide bulantısı , şişkinlik, mide yanması gibi şikayetim var yarın doktorumdan kan sonuçlarımı alacağım.. gaviscon,metpamid şişkinliğim içinde artık ne verir bilmiyorum..

şuanda midem nasıl yanıyor anlatamam

listeyle yarın uğraşırım artık k. baymayın..

bu arada evet mart anneleri neden az acaba daha yeniyiz kimimiz yeni öğreniyoruz ondan mı ki:44:

Son düzenleme:
canım benim çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim hemde bebişle ilgilenmek zorundasın zor olmuştur Rabbim güç kuvvet versin tatlım inşallah yarın dr un önereceği ilaçlarla filan daha iyi olacaksın sıkıntısız devam etsin gebeliğin

canın sağolsun tatlım listenin ne önemi var

selam kızlar benide aranıza alırmısınız daha dün öğrendim hamile olduğumu salı test yaptırmıştım 136,47 çıktı bugün tekrar test yaptırdım yarın alıcam doktor daha çok erken dedi sizin değerleri görünce biraz endişelendim benimki çok düşük sanırım.

YAŞ 32
YAŞADIĞI ŞEHİR istanbul
SON ADET TARİHİ 26 mayıs
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ 2 mart 2013
KAÇINCI BEBEK 1

Sağol bidenemm.. Evet oda bu ara bişey yemiyo.. ishal, diş çıkarıyo.. Amin Allahım kolaylık versin ne diyelim..

Alırız tabiii. hoş geldin canım.. tebrik ederim

ben adet günümde kan verdim. 155 çıktı canım bence gayet iyi değerin.. merak etmee Allaha bırak.. Allah varken gaylemi var

senide listeye ekliyoruum

Kızlaar buğün dr gittim.. ultrasonda kese gözüktü fakat bebek gözükmedi.. alttan baksak görünürde rahatsız etmiyelim bebeği daha çok küçük dedii 2 hafta sonra tekrar gideceğim o zaman inş. kalp atışlarıda duyulurmuş

bulantım için metpamid

mide yanması içinde rennie duo yazdı

Son düzenleme:
sürmeli sizi okudukça biranönce hamiş kalmak istiyorum ama paşam beni çok yoruyo bian cesaret edemiyorum kardeşi olsun aralrında yaş farkı çok olmasın istiyorum işte ne b,ilim hayırlısı artık şu meme olayını kememiz şart oldu hiç bişi yemiyo sürekli meme emmek sitiyo sürekli mızmız halde illa emicekmiş :)neyse hayırlısı olur inş bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler

sağol canım
yarınki değerleri çok merak ediyorum benimde 2 gün geçince test yaptırmıştım sanırım benimki sizinkilerden biraz küçük

inşallah canım hayırlısı hepimiz sağlıklı göbişimizde taşır sonrada kucağımıza alıp büyütürüz

Benim fındıgımda bazen çok durumsuz oluyor ama 8 ay sonrasını düşününce iyi yapmışım diyorum ikisini bir büyütürüm hemde kendi evimde..

geç döllenmede olabilir canım.. yarın mı alacaksın değerlerini hadi bakalım 2ye katlanmıştır inş.

inşallah canım.
doktorda öyle söyledi 2 ye katlanıyormuş.2 gün geçtiği için 500-550 arası falan olmalı sanırım.

Sıfa cok sevındım canımmm,ayyy cok mutlu oldum yaaa darısı meg ın basına ınsallah,takıbını kıme yaptırıcaksın canım,hangı doktor?

sıfa çok sevindim canım benim uzun sabırlı bekleyişin meyvesini vermiş aynı topikte bebeğimizi bekliyorduk.Benim İdil kızım 42 günlük oldu bile.Sağlıkla konsun kucağına seninde minik kuşun.öpüyorum...

canım hoş geldin aramıza tebrik ederim gözleriniz aydın olsun sıkıntısız gebelik yaşarsın inşallah canım sen testini adetin kaç gün geçtikten sonra yaptırdın :26: herkeste aynı olacak değil ya sonuçta pozitifi görmüşüz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

ayy aksilik üstüne aksilik gelir ya cici kızına da çok geçmiş olsun ikinize de acil şifalar

aaa maşallah kese görülmüş darısı bana iyi yapmış dr un vajina da zorlamamış geç olsun güç olmasın hem bi dahaki gittiğinde kalp atışları da duyulacak ne güzel işte maşallah ilaçların şifa olsun cnm

bence gayet iyi bir değer inşallah düzenli katlar ve o güzel duana amin diyorum canım inşallah aminnn

inşallah canım.
doktorda öyle söyledi 2 ye katlanıyormuş.2 gün geçtiği için 500-550 arası falan olmalı sanırım.
inşallah tatlım güzel haberlerini bekliyoruz

Sıfa cok sevındım canımmm,ayyy cok mutlu oldum yaaa darısı meg ın basına ınsallah,takıbını kıme yaptırıcaksın canım,hangı doktor?
isoldeciğim ALLAH razı olsun canım benimm amin amin inşallah megimin müjdesini tez zamanda almak nasip olsun inşallah canım ben İbrahim Demir' e takip yaptıracağım ama tüp bebek tedavisiyle olduğu için cumartesi günü kese görmeye acıbadem Turgut beye gidicez ve sıradaki önerdiği tarihte kalp atışı için son kez gidicez ve sonra İbrahim beye devam edeceğim inşallah sıkıntısız devam etsin kucağımıza almak nasip olsun

Nillacığımm evet evet çok dertleştik bekledik özledik şükürler olsun sırasıyla mutlu sona ulaşıyorz ohh maşallah İdil yeğenimmin 40 ı çıkmış sağlıkla huzurla büyütmek nasip olsun öptüm kocamann amin diyorum o güzel duana ALLAH razı olsun canım çok sağoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…