Amiiiiinnn..
Eminim çok zordur beklemek.. Ben kızımda hamileyken bile onun gelmesini o kadar çok istiyordum ki bi an önce doğsun istiyordum.. Oda sağolsun 42 haftasını bitirdide zorla geldi hanfendi
Şubat annelerinde listede ilk ben varken nerdeyse sonuncu ben oldum 1 şubatta doğması gereken kızçem 15 şubatta doğdu
Bakalım bu ne kadarlık doğacak :44:
çok zor tabi tatlım Rabbim kimselere özletmesin evlat özlemi hiç birşeye benzemiyor
demek kızın azcık geç geldi ha sağlıkla büyütürüsnüz inşallah göbişindeki kardeşini de sağlıklıca vaktince kucağına almak nasip olsun inşallah
bende aradım kan testı yaptır dedı yaptırıcam aksam
agrı fılan varmı sende
bende azcık var sankı regl olcam gıbı
bende var tatlım ama hafif bi ağrı oluyor dr uma gittim dün kan testim değerime bakıldı 752.3 olmuşuz
nerdesınız? tecrübelilerden özellikle bilgi bekliyorum.
sakin ol tatlım bebişinide sitrese sokma
Geçen yıl bugün daha bebeğimin olacağından bihaberdim...Meğer meleğim olma yolunda ilerliyormuş...4temmuzda öğrendim meleğimin geleceğini veeeeeee şükür ki şu an kollarımda...Zaman ne kadar çabuk geçiyor...
Sizler de seneye inş bu cümleleri 2014 mart anneleri için kurarsınız, heyecanınızı, sevincinizi anlıyor ve paylaşıyorum. İnş hepiniz sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebeklerinizi kucağınıza alırsınız... Srularınız ve sorunlarınıza her daim açığız...
canım benim hoş geldin sefalar getirdin
amin inşallah ALLAH razı olsun o güzel dualarına kocaman amin diyorumm
ayy ne güzel yaa dayanışma olması süper çok çok sağol ben çok soru soracağım kesin
canım dr um iğne verdi düşük olmasın diye dünde eve geç geldim acayip yorgundum
ancak gelebildim
bu benim 3. çocuğum ve 6. hamileliğim 3 düşük 2 doğumum var canım yani iyi tecrübeliyim bu konuda, bebek yerleşirken oluyor tavsiyem progestan kullanman dr a danışarak tavsiye ederse tabiki, ve diğer tavsiyem folik asitin en bol olduğu şey olan yeşil yapraklı sebze ve salata türlerini bol bol yiyip o vitamini en doğalından alman, çünkü bebeğin rahim duvarına tutunmasında folik asitin büyük desteği var. benim bu gebeliğimde olmadı lekelenmem, haftaya kan testi yaptırcam sağlıkla gelsin yavrularımız
canım benim ya çok yıpranmışsın
çok çok geçmiş olsun inşallah göbişindeki bebişini kucağına sağlıklıca vaktinde almak nasip olsun
tavsiyelerinden bende yararlanacağım tatlım çok sağol faydalı bilgilerin için
inşallah
Bebeklerbalık burcumu oluyor sımdı
Nasıl mart bebeklerı uslumu
canım dun kan testı yaptırdım 2200 cıktı.4,5-5 haftalık dedı dr cmt kontrole gıdıcem..kızlar sızın degerlerınız kac?
valla bilmem burçlardan hangisi olacak bebişlerimiz
ohh maşallah tatlımm şimdi senin ve bizlerin hepimizin içi rahatladı
bende cumartesi keseyi görmeye gidicem inşallah
yaptırdım cnm kan testını 2200 cıktı hayırlısı ..dr.keseyı goruruz gel dedı cmt gıdıcem..kan degıl azcık leke bakalım cmt gıdıcem doktora dedıgın gıbı yerlesme olabılır.tavısyelerıne cok tesekkurler ıcım rahatladı valla.bırde surewklı ayagımı uzatım oturmaya calısıorum.aksamlarıdayuksege kaldırıyorum ne bılım ıkse yarar belkı
maşallah ya çok sevindim çilekciğim tekrar gözleriniz aydın olsun tekrar tebrikler
bended azcık leke şeklinde aman kan olmasın inşallah bende bolca dinlenmeye çekileceğim bu sıralar
Tüm anne adaylarına güzel bir hamilelik süreci diliyorum. Sürmeli listeyi yapmaya başlayabilirsin.
çok teşekkürler kazen amin inşallah ALLAH razı olsun
günaydııın kızlar bilgilerinizi özel mesajla yollayın ekleyim.. listemizi ekledim.. beklenen doğum tarihine göre sıraya koyacagım isimlerimizi
Kazen çok tşk ederiz..
sürmeli ben neden yokum ki listede
unutulmuşum çabucak