- 22 Mart 2012
- 551
- 11
çok zor tabi tatlım Rabbim kimselere özletmesin evlat özlemi hiç birşeye benzemiyor demek kızın azcık geç geldi ha sağlıkla büyütürüsnüz inşallah göbişindeki kardeşini de sağlıklıca vaktince kucağına almak nasip olsun inşallah
bende var tatlım ama hafif bi ağrı oluyor dr uma gittim dün kan testim değerime bakıldı 752.3 olmuşuz
sakin ol tatlım bebişinide sitrese sokma
canım benim hoş geldin sefalar getirdin amin inşallah ALLAH razı olsun o güzel dualarına kocaman amin diyorumm ayy ne güzel yaa dayanışma olması süper çok çok sağol ben çok soru soracağım kesin
canım dr um iğne verdi düşük olmasın diye dünde eve geç geldim acayip yorgundum ancak gelebildim
canım benim ya çok yıpranmışsın çok çok geçmiş olsun inşallah göbişindeki bebişini kucağına sağlıklıca vaktinde almak nasip olsun tavsiyelerinden bende yararlanacağım tatlım çok sağol faydalı bilgilerin için
valla bilmem burçlardan hangisi olacak bebişlerimiz ohh maşallah tatlımm şimdi senin ve bizlerin hepimizin içi rahatladı bende cumartesi keseyi görmeye gidicem inşallah
maşallah ya çok sevindim çilekciğim tekrar gözleriniz aydın olsun tekrar tebrikler bended azcık leke şeklinde aman kan olmasın inşallah bende bolca dinlenmeye çekileceğim bu sıralar
çok teşekkürler kazen amin inşallah ALLAH razı olsun
sürmeli ben neden yokum ki listede unutulmuşum çabucak
ay cnm sen geldınde bır neşelendık...mıllet nerdesınız mart ayında anne olacaklar..haydı hareket yapalım..
herkes kan sonucunu yazsın..karsılastıralım..sat ve kan sonucu..
26 mayıs-2200 benım