2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
şifaa gözden kaçmış kusura bakma, sana da hayırlı olsun.

bu arada ilk tavsiye mide yanması ve bulanması için zencefil suyu süper.

ben havuç veysa elma ile karıştırıyordum, katı meyva sıkacağında taze zencefil, elma havuç sıkıp içiyordum rahatlatıyordu

sorun değil tatlım güzel yüreğinle güzel dilek ve dualarda hatta tavsiyelerde bulundun ALLAH razı olsun bak bu tavsiye çok iyi oldu hem vitaminli de meyvelerle suyunu karıştırıp içmek çok çok sağol güzel kalpli arkadaşım

hoşbulduk,
ben önce 28 günde bir oluyordum birkaç ay 30 gün oldu geçen ay 28 gün.
32.gün test yaptırdım.
yarında test sonucunu alıcam bakalım ne kadar artmış 2 günde :26:

kızlar nette hesapladığımda 2 mart yazıyordu bende öyle söyledim size.listeye bakınca benimki gibi sat 26 mayıs olanlar 3 mart görünüyo benimki niye öyle düşündüm sonra kk nın sayfasından hesapladım 3 mart görünüyo düzeltebilirmisiniz.

herkese merhaba,
yeni hamişler hoşgeldiniz
değer düşük diye endişelenmeyin sonucda pozitifse pozitiftir
herkese göre değişiyor...artar merak etmeyin
edabuyuk nerdesin? test yaptırıcaktın ne oldu?:26:

Merhaba kızlar, beni de aranıza alır mısınız

YAŞ 29
YAŞADIĞI ŞEHİR İzmir
SON ADET TARİHİ 28 mayıs
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ 5 mart 2013
KAÇINCI BEBEK ilk

herkese merhaba,
yeni hamişler hoşgeldiniz
değer düşük diye endişelenmeyin sonucda pozitifse pozitiftir
herkese göre değişiyor...artar merak etmeyin
edabuyuk nerdesin? test yaptırıcaktın ne oldu?:26:

Günaydın canım

Hoş geldin canım

Hayırlı olsun gebeliğin.. Listemize senide ekledim

geçen sene bugün öğrenmiştim hamile olduğumu 4 hafta 1 günlüktü bebeğim, şuan 5 ay 1 haftalık oldu :) sat 1 haziran beklenen doğum tarihim 7 mart idi, 18 ocak'ta doğdu ama :)))

bugüne özel bir yazı yazdım, umarım burada bunu paylaşarak yanlış birşey yapmıyorumdur, seneye sizlerde böyle diyeceksiniz :)

birde kızlar buradaki dostluklar hiçbir yerdekine benzemiyor , biz 2012 mart anneleri olarak anadolu yakasında bir grup oluşturduk her hafta beraberiz,avrupa yakası ve ankara grubumuzda var, bebeklerimiz beraber büyüecek, aynı anda aynı şeyleri yaşayacağınız için birbirinizden daha iyi sizleri anlayacak olmayacak çevrenizde, burayı sakın bırakmayın, doğumdan sonra boşlanır gibi oluyor, neredeyse tek tek bizim kızları topiğe dönün şeklinde çağırdım, bu sayede beraberiz hala :)

işte buda bugüne özel yazım, LeGa-Be-Be: Çift Çizgi...

merhabalarrr başlığı gördüm koştum geldim,,ben de Allah'ın izniyle Mart başı annesi olacağımmmm...

merhabalarrr başlığı gördüm koştum geldim,,ben de Allah'ın izniyle Mart başı annesi olacağımmmm...

hoşgeldın..
doktora gıttınmı?
htc kac cıktı
ben yarın doktora gıdıcem bu arada
acaba bebek mı goruruz kesemı?
alttan baktırmak ıstemıorum acaba karından gorurmu?:44:
kım keseyı bebegı gordu?htc yuksek olması ıle gorunmesı ılıntılımı?eskı anneler ozellıklle sıze soruyorum
ornegın htc kacken bebegı goruruz?

MERHABALAR...
ben geçen hafta betama baktırdım 84 çıktı.Yarın ben de doktora gideceğim muhtemelen keseyi görürüz.İnşallah görürüz...Bazılarında ulstrasonda belli oluyor,bazılarında ise belli olmuyor,alttan kesin görünür gerçi.

merhabalar ben 2012 haziran annesiyim 10 haziranda doğumm yaptım şimdi kendı topiğimize girceğim esnada sizin topiği gördüm hepinize hayırllı ugurlu olsun allah sag salım kucagınza almayı nasıp etsın hepınıze bır avazda kurtulun ınş.sımdı sızlere bekleyısler bıtmez zamn gecmez her gunun her ayın ayrı bır guzellıgı var tadını cıkarmaya bakın hamılelıgınzn tekmelemeye basladımı zaten o duygunuza duygu katacak çok gusel bır seymış anne olmak allah herkese nasıp etsın allah hepınzn gonlune gore versinn

canım evet ne de guzel anlatmıssın bekle bekle hep bekle
kese bekle bebek bekle kalp atısı sonra tekme
allah bekledıgımız herseye kavustursun saglıkla dilerim
kimsenin kollarını boşkoymasın

Hoş geldin canım

Hayırlı olsun Allahım tamamına erdirsin inş.

Bilgilerini yazda ekleyim senide listemize

ben 8 haftalıkken gitcem kalp atışlarını duymak için..

selam kızlar,
ben doktora gittim keseyi gördük kalp atışı için 10 gün sonra tekrar gel dedi, kan tahliline gerek yok kese gayet iyi görünüyo dedi, bizden haberler böyle

selam kızlar,
ben doktora gittim keseyi gördük kalp atışı için 10 gün sonra tekrar gel dedi, kan tahliline gerek yok kese gayet iyi görünüyo dedi, bizden haberler böyle

oh oh beraber gidiyoruz canım bende 10 gün sonra gitcem geri

selam kızlar,

bende merak ediyorum henüz ne zaman gideceğimi bilmiyorum tekrar tahlil yaptırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…