2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...


  • Ankete Katılan
    472
cumartesi 2li testim var kızlar ve o zaman 12+5 olucaz acaba bizim doktorumuz da cinsiyet tahmini yaparmı
 

bn yandım o zamn bnm 2'de 3'te 5'te 6'da uyandırıo tuvalet ama bebegım ıcın hıc uyumam gerekırse o saglıkla gelsınde saat bası uyandırsın benı :)
 
tünaydın kızlarr. nasılsınız görüşmeyeli. porselen bebek üzüldüm canım eşin biraz kötü davranmış ama süründürmen epeyce işe yaramış gibi. canını sıkma sakın. bak iki canlıyız ve sakin bi hamilelik geçirmeliyiz. daha önce de yazmıştım en önemli kişi bu dünyadaki kişinin kendisi olmalı. sen de kendini en azından bi süre öyle gör ve üzülme. yoluna girecektir her şey.


kızlar hamile pantolonu buldum bi internet alışveriş sitesinde reklamında patlamış mısır ve incileri havalara fırlatıyordu kadın oyuncu. işte o sitede alt taraflara doğru bi marka var sadece hamile giyimi satıyor. elbiseler falan var ama önümüz kış ben de pantolonları inceledim. fiyatı da uygun geldi bana. aldım iki tane pantolon gelsin bakalım giyebilecek miyim. haberiniz olsun istedim. marka vermek serbest mi bilemediğimden anlattım size siteyi:)
 
bu arada 2 de doktora gidecem inş bebişim sağlıklıdır belki gösterirse cinsiyetini de öğreniriz umarım dualarınızı esirgemeyin olur mu


sımdı doktordasındır hadı rast gele :) ayyyyyyyyyyyy cok heyecanlı
 

canım gözünaydın oğluşun geliyormuş bende öğrendim geçen hafta bize de erkek dedi ama kesin değil dedi.hayırlı olsun
 
canım ben muayene hariç 50 tl verdim

Sagolasın canım benim, benim eski doktorum devlette ücretsiz yaptırabilirisin dedi tek yer söyledi orası da o kadar basık bi yer ki gitmek istemedim eger cok yüksek degilse özelde yaptırayım bari diye düşündüm..bu arada doktorum o hastaneden ayrılacagı için başka doktor da bulamadım ne yapacagım bilmiyorum:44:
 

cnm t ıle basyalan sıte dımı :) markanında bas harfını versene bulamadım bakıorum ama :)
 

Ben de size şunu belirteyim o halde hocam, "birşey" ya da "herşey" yazarken; "şey" ler ayrı yazılır... BİR ŞEY; HER ŞEY gibi... "dahi anlamındaki -de ekini bitişik yazmak gibi," diye hata belirtmişsiniz ancak yukarıdaki yazınızda siz de aynı hatayı yapmışsınız. "Bilmediğim birşeyde " derken BİR ŞEY DE diye hepsini ayrı yazmanız gerekiyordu.


Neyse kızlar biz dönelim konumuza. Ben de öğretmenim ama dediğiniz gibi burada herkes bir şekilde derdini paylaşma telaşında. Kimsenin de bu şekilde basit hatalara takılacağını sanmıyorum. EBAH,PORSELEN_BEBEG. İnşallah en kısa zamanda düzelir her şey. Yoksa gerçekten zor bir dönemdesiniz. Dualarımız her zaman sizlerle.

Özpolat, uyku sorunu bende de var. 3-4 gün önce belirtmiştim ben de. Şeytana pabuç dikiyorum resmen geceleri. sağımdan soluma dönerken bile uyanıyorum. Duyduğun her şeyi de kafana takma be kuzum. Vücudumuzda bir canlı var tabii ki zaman zaman farklılıklar olacak. Onlar Rabb'ime emanet. Hiç merak etme.
 
hala benim gibi bulantı çeken var mııııııııııııııııııııııııııı herkes sana serum lazım diyor ama doktorum vermiyor 1,5 aydır yatıyorum sokağa çıkamadım doktora bile zorla gidiyorum
 

canım işine karışmak istemem ama doktorundan memnunsan onun gittiği hasteneye devam et bence. tabi başka ile gitmiyorsa. en azından doktor senin geçmişini biliyor. özelde doğum pahalı. emekli sandığına bağlı çalışanların belli bi yüzdesini sigorta karşılıyor ama diğer sigortalı çalışanların doğum masrafını devlet ödüyor. sen ona göre verirsin devam kararını
 
cnm t ıle basyalan sıte dımı :) markanında bas harfını versene bulamadım bakıorum ama :)

pardon limango dan bahsedıosun dımı marka yazabılırsın bı burda chıcco krfat derken bı cok sey yazdık ama sorun olmadı sımdıye kadar :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…