• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
saol canım Allah razı olsun....
kafama çok takıldı acaba düşükmü değerim diye,daha dra gitmedim sadece kan testi yaptırdım görünmez diye çarşambaya aldım randevumu inş görürüm keseyi ve bebeğimi...
senin bebeğinde hayırlı olsun canım aynı zamana denk getirmiş:1::1::1::1:
inş sağlıklı ve hayırlı bi şekilde alırız kucağımıza yavrularımızı:49::49::49::49::49:

insan çok telaşlı ve stresli oluyor gerçekten ya bir terslik olursa diye ben de değerim 60 çıktığında çooook telaşlanmıştım ama çok şükür artış oldu ve doktor artışın güzel sorun yok dedi
bana da perşembe ya da cuma gel keseyi görürüz dedi:49::49::49:
bakalım hangimizin ki daha erken olacak:10::10::10:

6+1 de vajinal ultrasonda kalp atislari gorulur bence, ama dopplerla karindan duyulmayabilir, benim ilk kizimda feci bir sancim vardi sag kasigimda, dayanamiyodum, doktor dis gebelikten suphelenmisti, 5. haftada kese gorunmemisti, 6. haftada kese gorundu ama kalp atisi yoktu, hem guzel kizimi gorup hemde minik kalbini dinlemek 8. haftada nasip olmustu, 7+li gunlerde yani

ay ben bu tahmin isinde bir koturumdur ki bilemezsiniz, su ana kadar kimi tahmin ettiysem (kendi bebeklerim de dahil) tersi cikmistir, o yuzden esime diycek oluyorum galiba bu kez soyle olacak diye, aman diyo, sen tahmin etme bosver, gorucez insallah ne olacagini:)))

ben de ilk kizimda bol bol yuzmustum dogum kolay olsun diye, cok sukur 24 saat surdu!!! Acaba diyorum yuzmesem daha mi zor olurdu, Allah bilir, ikincide hic takmadim, hatta bol bol dinlendim, hastaneye gittigimizin 2.saatinde kollarimdaydi minigim:)))

canim ya, insallah bir kac haftaya hafifler

canim ya masallah, gerci pek cozemedim, neresi neresi, su ortadaki nokta kalbi galiba:))) saglikla buyusun insallah, darisi basimiza:)))

azminize hayranim hanimlar, herhalde en son dert edecegim sey kilolardir hamilelikte, hatta istedigim kadar yiyebilmek bence hamileligin en guzel yani, simdi de yemiyceksem daha hangi bahaneyle yiycem ayol:))

maaşallah canım ya 24 saat sancı nasıl çektin, benim etrafımdaki herkes de normal doğum yapmaya karar verip sancı geldimi alın beni ameliyathaneye diyip sezaryen olup çıkıyorlar. ben doğumu düşünmüyorum daha ,ama hamilelik sürecim kolay geçsin diye, sağlıklı geçsin diye yürüyorum. bir de reaktif hipoglisemi var bende ,gebelik şekeri yüksek ihtimalle çıkabilir, onun önlemini alıyorum. zaten kilolu hamile kaldım, gerçi veriyorum şuan azar azar. ilk üç ay ne verdim kar.

Yeni gelenlere hosgeldin ve diger annelere iyi haftasonlariiiii yarin detay yazicamm:49:

herkese iyi akşamlar... yarın tatile çıkıyorum.. Bayramdan sonra görüşmek üzere arkadaşlar... Kendinize ve bebeklerinize dikkat edin lütfennnnnn

maaşallah canım ya 24 saat sancı nasıl çektin, benim etrafımdaki herkes de normal doğum yapmaya karar verip sancı geldimi alın beni ameliyathaneye diyip sezaryen olup çıkıyorlar. ben doğumu düşünmüyorum daha ,ama hamilelik sürecim kolay geçsin diye, sağlıklı geçsin diye yürüyorum. bir de reaktif hipoglisemi var bende ,gebelik şekeri yüksek ihtimalle çıkabilir, onun önlemini alıyorum. zaten kilolu hamile kaldım, gerçi veriyorum şuan azar azar. ilk üç ay ne verdim kar.

gecmis olsun canim, once saglik tabi, ve tabiki haklisin simdiden dogumu dusunup streslenmeyelim, daha vakit var o konulara insallah:6:ama su kadarini soyliim iyiki bende bebegimde sabretmisiz, simdi sukrediyorum Allah'ima ameliyata girmedigim icin:49:

herkese iyi akşamlar... yarın tatile çıkıyorum.. Bayramdan sonra görüşmek üzere arkadaşlar... Kendinize ve bebeklerinize dikkat edin lütfennnnnn

iyi tatiller:3:

Yeni gelenlere hosgeldin ve diger annelere iyi haftasonlariiiii yarin detay yazicamm:49:

sana da iyi hasonlari canim

insan çok telaşlı ve stresli oluyor gerçekten ya bir terslik olursa diye ben de değerim 60 çıktığında çooook telaşlanmıştım ama çok şükür artış oldu ve doktor artışın güzel sorun yok dedi
bana da perşembe ya da cuma gel keseyi görürüz dedi:49::49::49:
bakalım hangimizin ki daha erken olacak:10::10::10:

inş ikimizde görürüz canım bu hafta,benim kafamda binlerce soru inş 9ayımız hayırlısıyla güzel bi şekilde geçer:49::49::49:

arkadaslar bisey sorucam, bu aksam yemek yaparken cam acikti, ruzgarla ocagin sicakligi karnima dogru geldi, sicakligi hissettim yani, yanma filan olmadi, acaba bi sorun olmusmudur? gerci ocaktan uzakta duruyordum ama yine de hissettim sicakligi karnimin yan tarafinda, ilk uc ayda sicakligin cok zararli oldugunu duymustum, siz ne dersiniz, cok kaygilandim:50:

merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza 4 haftalık gebeyim

tebrikler canım hoşgeldin:16:

arkadaslar bisey sorucam, bu aksam yemek yaparken cam acikti, ruzgarla ocagin sicakligi karnima dogru geldi, sicakligi hissettim yani, yanma filan olmadi, acaba bi sorun olmusmudur? gerci ocaktan uzakta duruyordum ama yine de hissettim sicakligi karnimin yan tarafinda, ilk uc ayda sicakligin cok zararli oldugunu duymustum, siz ne dersiniz, cok kaygilandim:50:

yok canım sanmıyorum birşey olmaz içini rahat tut.
bu ay oluruna bırakmıştım dikkat etmiyordum tatilde saunaya girmiştim 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.
öğrenmeden 3 gün öncede abim taşındı eşya taşımaya yardım ettim evi yerleştirirken gardırobu falan ittik sonrasında regli olucam sanarken bel ağrısı halsizlik derken hamile olduğumu öğrendim:16:

merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza 4 haftalık gebeyim

hayırlı olsun.hoşgeldin...

korkma canım bişeycik olmaz.onlar en güvenilir yerdeler merak etme sen.allaha emanet.....

tebrikler canım hoşgeldin:16:

yok canım sanmıyorum birşey olmaz içini rahat tut.
bu ay oluruna bırakmıştım dikkat etmiyordum tatilde saunaya girmiştim 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.
öğrenmeden 3 gün öncede abim taşındı eşya taşımaya yardım ettim evi yerleştirirken gardırobu falan ittik sonrasında regli olucam sanarken bel ağrısı halsizlik derken hamile olduğumu öğrendim:16:

canim cok sagol cevabin icin, ne biliim, once onemsemedim, sonra aklima takildi,simdi de icim icimi yiyor :50:

canim cok sagol cevabin icin, ne biliim, once onemsemedim, sonra aklima takildi,simdi de icim icimi yiyor :50:

daha hassas oluyoruz neticede o bizim bir parçamız :16:
bebek o kadar derimize yakın değil.ilk bebeğin sandım 3.bebeğinmiş sen bizden daha tecrübelisin rahat ol:51:

hayırlı olsun.hoşgeldin...

korkma canım bişeycik olmaz.onlar en güvenilir yerdeler merak etme sen.allaha emanet.....

cok sagolun kizlar, bu saatte bile dertlerimizi paylasabilecegimiz birilerinin olmasi ne guzel ya, Allah razi olun

daha hassas oluyoruz neticede o bizim bir parçamız :16:
bebek o kadar derimize yakın değil.ilk bebeğin sandım 3.bebeğinmiş sen bizden daha tecrübelisin rahat ol:51:

ah iste diyorum ya, her seferinde ilk bebek gibi korkuyo insan, cok sagolun kizlar, iyiki yazdim sizlere, uyuyamazdim yoksa:)

Herkese iyi aksamlar arkadaslar. Rabbim herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bende hamilelik haberimi bugün aldım, once test yaptim cift cizgi gordum icim rahat etmedi kan testide yaptirdim degerim 205 cikti. Cok tufan bir duygu insan saskinliktan sevinemiyor bir turlu. Rabbim kalp atisinida duymayi nasip ederse kendimi gercekten hamile hissedicem insallah..

Herkese iyi aksamlar arkadaslar. Rabbim herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bende hamilelik haberimi bugün aldım, once test yaptim cift cizgi gordum icim rahat etmedi kan testide yaptirdim degerim 205 cikti. Cok tufan bir duygu insan saskinliktan sevinemiyor bir turlu. Rabbim kalp atisinida duymayi nasip ederse kendimi gercekten hamile hissedicem insallah..

hoşgeldin canımj hayırlı olsun.sat kaç??ilk bebişmi???evet zamanla alışacaksın vazgeçilmezin yanındayken uyrken bile özlediğin olacak.yeryüzündeki en büyük aşk evlat....

amin canim hosgeldin, insallah yakinda kalp atislarini yazariz, sonra cinsiyetler, hep guzel haberlerle gecsin hamileliklerimiz, amin

hoşgeldin canımj hayırlı olsun.sat kaç??ilk bebişmi???evet zamanla alışacaksın vazgeçilmezin yanındayken uyrken bile özlediğin olacak.yeryüzündeki en büyük aşk evlat....

Saol canim. Sat 3 haziran, Allah kismet ederse ilk bebegim olacak insallah. Haklisin karsilik beklenmeden duyulan en guzel ask gercekten.

amin canim hosgeldin, insallah yakinda kalp atislarini yazariz, sonra cinsiyetler, hep guzel haberlerle gecsin hamileliklerimiz, amin

Amin canim insallah. Eger dayanabilirsen haftaya dr gitmeyi düsünüyorum hem keseyi hemde kalp atisini duymak icin.

Amin canim insallah. Eger dayanabilirsen haftaya dr gitmeyi düsünüyorum hem keseyi hemde kalp atisini duymak icin.

dayan dayan.bende daha gitmedim haftayı bekliyorum.ama kese için bu hafta gidebilirim.hayırlı olsun rabbim güzelliklerele karşılaştyırsın bizleri inşallah....

cok sagolun kizlar, bu saatte bile dertlerimizi paylasabilecegimiz birilerinin olmasi ne guzel ya, Allah razi olun

ah iste diyorum ya, her seferinde ilk bebek gibi korkuyo insan, cok sagolun kizlar, iyiki yazdim sizlere, uyuyamazdim yoksa:)

3.bebek maşallah inşallah banada kısmet olur:16: gerçi önce hayırlısıyla bi doğurayımda :52::52::52: sonra diğerini düşüneyim kaça kadar doğurabilirsem :37:

tebrikler hayırlı olsun canım:16:
ben öğrendiğimde çok tuhaftım evlilik yıl dönümümüzde öğrenmiştim eşimi süpriz yemeğe çıkardım hediye olarakta patik aldım paketi açınca bana baktı şaşırdı gerçekmi dedi benimde gözlerim doldu yemek bitene kadarda öyleydim ama çok mutluydum :16::16::16::16:

benim kese göründü 17 temmuzda kalp atışı için gidicem henüz kimseye söylemedik bi bebişimin kalp atışlarını duyalımda öyle söyliyeceğiz :26:

Back